ali.metal.eng
عضو جدید
کنکوریا بدویین چیزی نمونده تا اعلام نتایجااا

دوستان واقعا جوابا 18 میاد؟
کسی میدونه شناسایی شیراز روزانه حدودا تا چه رتبه ای میگیریه؟
نه راستش شاید 22 ام بیاد طبق مذاکرات صورت گرفته با مهندسین باشگاه به این نتیجه رسیدیم
خب شیراز فرق میکنه بستگی داره به سالش فکر کنم 300-400 رو بگیره بازم دوستان شیرازی بهتر میدونند جواب بدند![]()
شما معلومه خیلی خوب امتحان دادید که انقدر استرس دارید والا امثال من خیالشون راحته![]()
شما معلومه خیلی خوب امتحان دادید که انقدر استرس دارید والا امثال من خیالشون راحته![]()
تو کی خیالت ناراحت بوده آخه؟
زیاد براش زحمت کیشده بودم ولی راستش بد شانسی اوردم یکی اینکه سوالات موادیا امسال بی نهایت اسون مطذح شده بود و دیگه تقلب سر جلسه ؟!؟
در هر حال امیدوارم همگی موفق بشیم![]()
ایشالا که نتیجه میگیرید
متاسفانه وقتی سوالا آسون میاد دیگه اعتدال بین بچه های درس خون و بچه هایی که الکی رفتن سرجلسه مشخص نمیشه
دارم میرم هول ندهشادی تو که اینجاییبچه دانشگاه تهران در انتظارته برو درس بخون
![]()
دارم میرم هول نده
ی چن روزی نیسم گفتم بگم نگران نشی![]()
برو عزیزم
برو
ایشالا با کلی درس خونده برگردی
اصلا مشخص نیست بستگی به انتخاب بچه ها داره اما شیراز پارسال 10 نفر فقط ظرفیت داشته روزانه شبانه هم که نداشتهدوستان واقعا جوابا 18 میاد؟
کسی میدونه شناسایی شیراز روزانه حدودا تا چه رتبه ای میگیریه؟
چه رشته ای؟ چه گرایشی؟کسی میدونه دانشگاه تهران روزانه حدودا تا چه رتبه ای میگیریه؟
فرفی نمکنه اونی که واسه من زیاده تاپیکهههههههههه![]()
نه فک کنم چون تو قسمت گفتگوی آزاد زدین مورد داشت شاید اگه تو زنگ تفریح میزدین حذفش نمیکردن
![]()
میبینم امشب پیرجو قند عسل داس برداشت همه تاپیکا رو درو کردخب پست رو میشه منتقلم کرد قرار نیست که هرچیزی حذف بشههههه![]()
خب ادامه بحثمون به کجا رسیده بود اهان فردا میریم تست کنکور بزنیم بعدش ریخته گری داشته باشیم![]()
میبینم امشب پیرجو قند عسل داس برداشت همه تاپیکا رو درو کرد
وی درباره زمان اعلام نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد سال 93، اظهارکرد: نتایج اولیه این آزمون به صورت کارنامه تنظیم و در روز دوشنبه، 22 اردیبهشت ماه 93 از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org منتشر میشود.
خدایا توبه :|
زنگبزنم اورژانس یا لازم نیس؟
22 ام چه روزیییییییییییییه فقط با نشون دادنیه عدد مارویا
میکنه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | راهنمایی میخوام درباره پیداکردن فیلم... | سوالات | 1 | |
![]() |
درخواست راهنمایی درباره آزمون مبانی مهندسی | سوالات | 4 | |
G | راهنمایی درباره ی انتخاب پروژه ارشد | سوالات | 6 | |
![]() |
سوال خیلی خیلی مهم درباره فوق لیسانس!!! | سوالات | 8 | |