ali.metal.eng
عضو جدید
اغا میگم یکمم صبر کنید والا جوابا میاد این حرفها همش کشکه

کدوم حرفا همش کشکه برادر من؟ کدوووم حرفا؟ شما چرا اینقد استرس شدین آخه؟!اغا میگم یکمم صبر کنید والا جوابا میاد این حرفها همش کشکه![]()
نتایج نیمه دوم اردیبهشت اعلام خواهد شد...چند روز دیگه تا اعلام نتایج مونده؟؟؟؟؟
شاید تخصصیا حدود 60-70 و عمومیا هم که خیلی کمتر مخصوصا ریاضی! نمیدونم کله همه چی درهاله ای از ابهامه!!اقا به نظرتون با چه ميانگيني به ترتيب توي تخصصي ها و عمومي ها ميشه به رتبه بين 100تا200 اميد داشت؟(كم كم داره استرسه مياد)![]()
شاید تخصصیا حدود 60-70 و عمومیا هم که خیلی کمتر مخصوصا ریاضی! نمیدونم کله همه چی درهاله ای از ابهامه!!
خواهشا استرستونو اینجا بروز ندید[/QUOT
ببخشید اگه 60 تا 70 تخصصی ها باشه تا رتبه بین 100 تا 200 بیاد پس رتبه های تک رقمی قراره چند بزنن؟لابد 90؟
اقا ممنون..این جدولو دیده بودم.فقط من من با چند نفر مشاور که صحبت کردم میگفتن که امسال ممکنه حداقل 5درصد روی درسا نسبت به پارسال بیاد..من خواستم فقط نظر شخصیتونو با توجه به اطلاعاتی که از بقیه دارین بگین...در ضمن اون استرسم شوخی بود فقط خواستم جوو گرم کنم اگه به شما استرس منتقل شد شرمندهدوست عزیز من اشتباه گفتم. این جدولی هست که ماهان واسه تخمین رتبه داد تا خودم با توجه به میانگین درصدهام و معدلم محدوده رتبم رو پیدا کنم. ببینید شاید به شما هم کمکی بکنه
احتمال زیاد رتبه شما بین چند ردیف اول جدول اول هست..
مشاهده پیوست 203617
آقا این یعنی چی؟؟؟ یعنی همون رتبه های پارسال رو اگه کسی بخواد بیاره درصدهاش باید از پارسال 5درصد بیشتر باشه؟؟اقا ممنون..این جدولو دیده بودم.فقط من من با چند نفر مشاور که صحبت کردم میگفتن که امسال ممکنه حداقل 5درصد روی درسا نسبت به پارسال بیاد..من خواستم فقط نظر شخصیتونو با توجه به اطلاعاتی که از بقیه دارین بگین...در ضمن اون استرسم شوخی بود فقط خواستم جوو گرم کنم اگه به شما استرس منتقل شد شرمنده![]()
نظر قطعی که صد در صد نمیشه داد.گفتم که این نظر چند تا مشاور بود....حالا یه سوال از شما دارم(دوست من با درصدای امسالش میتونست سال پیش 110اینا بشه) حالا اگه فرض کنیم این فرضیه درست باشه و 5درصد رو درصدا بیاد مثلا رتبه مثل 110پارسال به نظر شما چند تا میتونه امسال تغییر داشته باشه ؟(آقا این یعنی چی؟؟؟ یعنی همون رتبه های پارسال رو اگه کسی بخواد بیاره درصدهاش باید از پارسال 5درصد بیشتر باشه؟؟
هیچ نظریه قطعی نمیشه داد اصلا.قبول دارین؟؟ فقط باید صبر کرد
دشمنتون شرمنده
والا چی بگم نمیدونمنظر قطعی که صد در صد نمیشه داد.گفتم که این نظر چند تا مشاور بود....حالا یه سوال از شما دارم(دوست من با درصدای امسالش میتونست سال پیش 110اینا بشه) حالا اگه فرض کنیم این فرضیه درست باشه و 5درصد رو درصدا بیاد مثلا رتبه مثل 110پارسال به نظر شما چند تا میتونه امسال تغییر داشته باشه ؟(
به نظرمنم الان خیلی زوده .اگه یکی پایه خوبی داشته باشه ،دو ماه واس کنکور بخونه کافیه.بقیه اش وقت تلف کردن و خستگیه. در مورد کتابا هم به نظرم وضعیت همه ی کتاب تستا بده.پر از غلط.وقتی خود سوالای کنکور پر از غلط و اشتباهه دیگه کتاب تستا معلومه چی میشن.به نظر منم جهش معقول تره رخواص مکانیکی پارسه خیلی بده،مدرسان ام دیگه بعضی جاها شورشو در اورده و مبحثای به درد نخور میاره. درکل کتاب مرجع بسیاار مناسب تره.سجادی عالیهalan kheili zoooooooode bekhad horo kone baraye konkor . modaresan ghalat ziad dare jahesh behtare. albate hameye ketaba moshkel daran ama jahesh behtare. refrense ham ke sajadi mekaniki o razaghian fiziki termo ham refrens nemikhad
اغا احتمالا 10 درصد بیاد روش نه 5 درصد یکم دیگه منتظر بمونید![]()
فکر نمیکنم روی هر درس به یک میزان بشه اضافه کرد.......نگران نبااااااااااااش قبولییییییییییی میگن امسال ظرفیتا هم زیاد میشهخدا نکنه
کی گفته امسال ظرفیتا زیاد میشه؟؟فکر نمیکنم روی هر درس به یک میزان بشه اضافه کرد.......نگران نبااااااااااااش قبولییییییییییی میگن امسال ظرفیتا هم زیاد میشه![]()
مرسییییییییییی
فقط خدا کنه این افزایش ظرفیت برای دانشگاه های درست و درمون باشه چون قبلا که فقط ظرفیت غیر انتفاعیارو میبردن بالا میگفتن افزایش ظرفیت دادیم...مرسیییییییییییرئیس سازمان سنجش آموزش کشور: با توجه به شرکت برخی داوطلبان در دو کد رشته امتحانی به طور کلی حدود یک میلیون و 64 هزار کارت برای داوطلبان صادر شده است. وی با بیان اینکه دانشگاهها تا آخر اسفندماه فرصت دارند ظرفیتهای خود را برای پذیرش در این آزمون اعلام کنند تصریح کرد: سال گذشته 114 هزار نفر در این آزمون پذیرفته شدند که برای امسال افزایش ظرفیت حدود پنج تا شش درصد پیش بینی میشود. رئیس سازمان سنجش با بیان اینکه 52 درصد داوطلبان زن و 48 درصد مرد هستند، اظهار کرد: درصد پذیرش داوطلبان در سال گذشته نیز حدودا همین مقدار بوده است.
بفرمایید اینم روحیه خدمت شماالبته یه چیزم بگم این افزایش درصد معلوم نیست پیام نور باشه یا مجازی
ولی کلا به نظرم باید بیخیال بشیم بییایین به همدیگه روحیه بدیم اینجوری بهتره![]()
ممنونم ولی من هزار تا مشکل دارم این فقط یه گوششهبفرمایید اینم روحیه خدمت شما....گروه کنسرت منتظران نتایج تقدیم می کند:
![]()
بفرمایید اینم روحیه خدمت شما....گروه کنسرت منتظران نتایج تقدیم می کند:
![]()
خب ببین تو شهرتون کی قراره کنسرت بذارن برو اونجا تا واقعی شهممنونم ولی من هزار تا مشکل دارم این فقط یه گوششه![]()
مهندس اینا واقعی نمیشند![]()
شییییییییییییراز شهر 4فصل شهر فرهنگ و هنر شهر تاریخی پر از جاهای دیدنی .اردیبهشت ماهم بهترن زمان هست توی شیراز. تخت جمشید باغ ارم، نارنجستان قوام، باغ عفیف آباد، باغ جهان نما، حافظیه، آرامگاه سعدی (سعدیه)، ارگ کریم خان،شاهچراغ، دروازه قرآن، بازار وکیل، آرامگاه سیبویه، آستانه سید علاالدین حسین، حمام وکیل، آرامگاه خواجوی کرمانی، بقعهٔ هفت تنان، بقعهٔ چهل تنان، موزهٔ پارس، مسجد جامع عتیق، عمارت کلاه فرنگی و...خانوم شیرازی استرس ندههههههههههه من به قدر کافی استرس دارمااااجوابا فک میکنم 18 اردیبهشت میاد یعنی دو هفته بعد تقریبا
میشه بگی شیراز چطور جاییه ؟
باور کن تبریز بدتره مترو تبریز معلوم نیست درست بشه از 20 سال پیش شروع شدهشییییییییییییراز شهر 4فصل شهر فرهنگ و هنر شهر تاریخی پر از جاهای دیدنی .اردیبهشت ماهم بهترن زمان هست توی شیراز. تخت جمشید باغ ارم، نارنجستان قوام، باغ عفیف آباد، باغ جهان نما، حافظیه، آرامگاه سعدی (سعدیه)، ارگ کریم خان،شاهچراغ، دروازه قرآن، بازار وکیل، آرامگاه سیبویه، آستانه سید علاالدین حسین، حمام وکیل، آرامگاه خواجوی کرمانی، بقعهٔ هفت تنان، بقعهٔ چهل تنان، موزهٔ پارس، مسجد جامع عتیق، عمارت کلاه فرنگی و...
مردمشم مهمووون نواز. فالودشم که دیگه دیگه گفتن نداره .........حتما بیا یه سر.......تنها مشکلش اینه که یه کاریو که میخوان بکنن توش مثلا مترو یا پل یا ....... بزنن 60 سال طول میکشه همه رو هم با هم میخوان انجام بدن ....نمرش از 20 18.5
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | راهنمایی میخوام درباره پیداکردن فیلم... | سوالات | 1 | |
![]() |
درخواست راهنمایی درباره آزمون مبانی مهندسی | سوالات | 4 | |
G | راهنمایی درباره ی انتخاب پروژه ارشد | سوالات | 6 | |
![]() |
سوال خیلی خیلی مهم درباره فوق لیسانس!!! | سوالات | 8 | |
![]() |
نظرتون درباره تغییر گرایش چیه | سوالات | 7 |