نویسنده کتاب پیام نور مهندس جعفر پور امینی هست. باز هم این نکته را میگم که این کتاب فقط برای یادگیری مفاهیم پایه ای خوبه. بعد از خوندن این کتاب حتما یک کتاب بهتر بخونیدکتاب هوش مصنوعی تالیف دکتر فهیمی چه انتشاراتی هست؟
میشه نویسنده کتاب کامپایلر پیام نور رو هم بگید؟
ممنون
نویسنده کتاب پیام نور مهندس جعفر پور امینی هست. باز هم این نکته را میگم که این کتاب فقط برای یادگیری مفاهیم پایه ای خوبه. بعد از خوندن این کتاب حتما یک کتاب بهتر بخونید
کتاب هوش مصنوعی تالیف دکتر فهیمی چه انتشاراتی هست؟
میشه نویسنده کتاب کامپایلر پیام نور رو هم بگید؟
ممنون
با سلام و خسته نباشیید ببخشیید کتاب هوش مصنوعی دکتر حسام قیلی انتشارات نصیر خوب نیست و برای درس شاختمان داده و طراحی الگوریتم از بین کتابهای زیر کدوم رو پیشنهاد میکنید برای اینکه از امروز شروع کنند به خوندن مقسمی - پوران- طراحی الگوریتم سی ال ار اس - هوریتز - دکتر ابراهیمی مقدم ساختمان داده - ساختار داده و الگوریتم قدسی کدوم رو پیشنهاد میکنید باتشکر
با سلام و خسته نباشیید ببخشیید کتاب هوش مصنوعی دکتر حسام قیلی انتشارات نصیر خوب نیست و برای درس شاختمان داده و طراحی الگوریتم از بین کتابهای زیر کدوم رو پیشنهاد میکنید برای اینکه از امروز شروع کنند به خوندن مقسمی - پوران- طراحی الگوریتم سی ال ار اس - هوریتز - دکتر ابراهیمی مقدم ساختمان داده - ساختار داده و الگوریتم قدسی کدوم رو پیشنهاد میکنید باتشکر[/QUOTE
کتابه قدسی کتابه خوبیه به نظرم در کنارش کتابه مدرسان شریف رو هم بخونی خیلی کمکت میکنه بازم همه چی بستگی به تلاشه خودت داره کتاب هیچ معجزه ای نمیکنه . موفق باشی![]()
سلام به همه دوستان و عزیزان
هنر من در دادن ایده های جدیده ،
اما متأسفانه هر ایده ای که ارائه می کنم یا به این نتیجه می رسم که زیرساختش توی کشور وجود نداره یا سرمایه گذاری زیادی نیاز داره
کارشناسی آی تی می خونم و رو به اتمامه اما نمی دونم ارشد کدوم گرایش رو انتخاب کنم که جای توسعه بیشتری داشته باشد (رشته خوب برام مهمتر از قبولی در هر رشته ای اهمیت داره اگر بخواهم متناسب برا رشته های موجود در دانشگاهها کشور تصمیم گیری کنم هر رشته چه خصوصیاتی از دانشجو می طلبه مثلاً یک کارشناس ارشد هوش مصنوعی با یک کارشناس ارشد امنیت یا شبکه چه تفاوتهایی در کارایی دارن )
کسی هست که راهنمایی کنه
خودش کم تبلیغ میکنه به تبلیغ شما هم نیاز داشتمدرسان شریف خیلی خوبه
شما دیگه چرادوستان شهریور هم تمومه!! به کجا رسیدین؟
از مهر برنامه ی جدیدی دارین یا ادامه؟
من که این شهریور رو به خاطر همون مراسمی که گفته بودم درست و حسابی نخوندم و این آزمون رو .... البته نمیدونم ارزششو داشت یا نه آخه مراسممون از صداوسیما هم پخش شد و حرکتی شد برای کارم!
ولی من که طبق برنامه پیش میرفتم و این ماه رو درس های نخونده زیاد دارم چه باید کنم؟؟ از مهر که دیگه مدارس ها شروع میشه و کارمون سخت تر و باید مطالعه ی غیر این کتابهای ارشد هم داشته باشم.
شما چه می گویید؟؟؟!!!
شما دیگه چرا
یادتونه منم گفتم یه پروژه پیشنهاد شده قبول کنم یا نه بعد شما راهنمایی کردی و گفتی پروژه رو بگیر و در کنارش درس رو هم بخون
حالا قضیه شما هم همین میشه دیگه
درسته ساعت مطالعه میاد پایین ولی از یه روند بودن هم خارج میشه. در ضمن به نظرم هرچی آدم پر کارتر باشه فعال تر هم میشه
ترم چندین؟ فارغ التحصیل شدین؟کیست مرا یاری کند؟
بچه ها من میخوام برای ارشد بخونم از خیلی وقته. ولی نمیتونمنمیدونم چرا . خیلی نا امیدم چون هیچی بلد نیستم! هرچی میخوام شروع کنم نمیتونم. میشه کمکم کنید
دیگه ترم آخر هستم.یعنی همین مهرماه ترم آخرمه. اره قصد دارم. هنوز تاحالا کنکور ارشد ندادم. هیچ کتابی هم نخریدم که بخونم فقط کتاب معماری کامپیوتر مورریس مانو دستمه که نمیدونم بدردم میخوره یا نه!!! میگن کنکور ارشد خیلی سخته منم هیچی از دانشگاه یاد نگرفتم نمیدونم اصن میتونم تو این چندماه بخونم و قبول شم یا نهترم چندین؟ فارغ التحصیل شدین؟
یعنی از چه وقتی ؟
قصد خوندن دارین اونم به صورت جدی؟
چرا نا امید؟
برا چندم کنکور میدین؟
چی نمیزاره که برای ارشد بخونین؟
من یه سال رو از دست دادم به خاطر سماجت و لج بازی به خاطر اینکه چرا با رتبه ی که توی دو رشته اونم در شرایطی که یه ترم زودتر دانشگاه تموم کرده بودم،اورده بودم نشد که برم دانشگاه و ....
برای همین فقط میگفتم از درس متنفرم و ... هر چی دوستان و استاد و خانواده م میگفتن فقط میگفتم از درس و کنکور متنفرم.الان که میبینم یه سال از عمرم رفت پی خودش!!!
البته توی این مدت هم بیکار نبودم و شدید هم سرم شلوغه و اینکه تونستم به یه جاهایی برسم البته خدا رو شکر و شاید همون حکمتی که همه میگن بود!
حالا شما بگین چرا نا امیدین تا بیشتر حرف بزنیم و دوستان بتونن راحت تر راهنماییتون کنن.
منم تقریبا تو مایه های شمام، یعنی میشه گفت چیزی زیادی از دانشگاه یاد نگرفتمدیگه ترم آخر هستم.یعنی همین مهرماه ترم آخرمه. اره قصد دارم. هنوز تاحالا کنکور ارشد ندادم. هیچ کتابی هم نخریدم که بخونم فقط کتاب معماری کامپیوتر مورریس مانو دستمه که نمیدونم بدردم میخوره یا نه!!! میگن کنکور ارشد خیلی سخته منم هیچی از دانشگاه یاد نگرفتم نمیدونم اصن میتونم تو این چندماه بخونم و قبول شم یا نه![]()
نه درسهایی که موندن به درد ارشد نمیخورن. بجز ریاضی گسسته. آره فرصت دارم. نه هیچ آزمونی شرکت نکردم تاحالا. نه نمیتونم شرکت کنم یا کلاس برم. ممنونم سهیلا جانکاش آزمایشی کنکور میدادی و ببینی که اونقد ها هم که فک میکنی غول نی این ارشد!!
خوبه که میخوای بخونی.
منتظر چی هستی؟؟ برو کتاب بخر یا تا وقتی دانشگاه هستی از کتابخونه ش استفاده کن.منم اون سال کلا تو کتابخونه ی دانشگاه مون زندگی میکردم!!! ولی اگه بتونی کتابها رو تهیه کنی خیلی خوب میشه منابع هم که توی همی تاپیک بگردی خوب پیدا میکنی.حالا فک نمیکنم فرصت خوندن کتاب مرجع باشه.
این ترم درسهایی دارین که به درد ارشد بخوره؟؟ یعنی جز منابع درسی ارشد باشه و یا پروژه و کارآموزی دارین؟
فرصت دارین که درس بخونین؟
آزمونی شرکت نکردین؟ اگه موقعیت و شرایطش هست حتما آزمون شرکت کنین اینطوری هم اینکه کسی مجبورتون میکنه درس بخونین و هم اینکه طبق برنامه پیش میرین و از طرفی از وضعیت خودتون تا حدی با خبر میشین.
کنکور ارشد چرا سخت باشه؟ قبول شدنش راحته رتبه ی خوب اوردن مرد عمل میخواد!!
موفق باشید
سلامسلام. میشه درصدهاتونو بگید؟
خیلی خوبه.پس آمادگی برای رتبه ی برتری دارین.چرا انتخاب رشته نکردین؟یعنی چرا نرفتین حتما روزانه میخواستین؟
ریاضیات که اینقد شیرینه حوصله نمیخواد! ولی خودم که ریاضی مهندسی رو ول کردم و حوصله ندارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظرم یه کتابی باید خوند که از زیر و بم ریاضیات بگه و تا زمانی که بتونیم یه سوالی رو خودمون حل کنیم انگیزه پیدا میکنیم.
موفق باشید
سلام.من کتابای ماهان رو میخونم ب نظرم قشنگ توضیح داده!
سلام
نمیدونم من کلا کتاب های ماهان رو ندیدم اما کلا همه درس ها رو از روی یک موسسه نخونید که ممکنه پشیمون شید
دنبال بهترین ها باشید حالا هر موسسه ای فرقی نمیکنه![]()
همه آمارا خالی بندیهولی به نظر من بهتره با یه برنامه ریزی یکی ازین موسسات که آمار قبولیشون بالاتره جلو بریم تا اینکه چندتا کتاب و منبع متفاوت داشته باشیم البته در کل همه چی بستگی به تلاشه خودمون داره البته با کمک خدا.![]()
تأیید میشههمه آمارا خالی بندیه![]()