خب یه خبر بد دارم واسط
بلد نیستم نظرسنجی رو ویرایش کنم:دی
اشکال نداره چون هیچکی منو دوست نداره خود به خود حذف میشم![]()
اشکال نداره چون هیچکی منو دوست نداره خود به خود حذف میشم![]()
ولنتاین گرفتین تو این وضعیت؟!
روز والنتاین (14 فوریه – 25 بهمن) که روز عشاق نیز در فرهنگ مسیحیان نامیده می شود، روزی است که در آن، دلباخته فردی برای معشوقش هدیه ای بی نام (که اغلب کارت تبریک است) می فرستد و معشوق آن فرد می بایست او را شناخته و حدس بزند هدیه از جانب چه کسی بوده است.
جدای از منشأ تاریخی این روز در تاریخ مسیحیت که داستانش مربوط به کشیشی مسیحی به نام والنتیوس می باشد، تبلیغات و تشویق های رسانه غربی برای هر چه بیشتر جا انداختن این رسم بین مسلمانان، بسیار قابل توجه است.
فرهنگ غربی اين گونه می پندارد که هر فردی می تواند عاشق افراد متعددی باشد و هرگاه که از وی خسته شد به دنبال معشوقی دیگر بگردد، در حالیکه اسلام برای انسان تنها یک معشوق زمینی را و آن هم تا آخر عمرش می خواهد، عشقی که با هر مشکل و ناراحتی مقابله کند،
و جای بسی افسوس است ما بدون آنکه اندکی به فرهنگ غنی اسلامی و ایرانی خود تفکر کرده و آنرا غرور و غیرت خود بدانیم با پیروی
از فرهنگ غرب خود را به آنها شبیه می کنیم
شاید رای ندادن ولی همه شما رو دوست دارن
یه سوال چرا این نظرسنجی رو عمومی کردین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نظر هر کس برای خودش محترمه .......................... درستش این بود خصوصی باشه ............................. اگه واقعا نظر افراد براتون مهمه ................. بعدشم چرا زمان نداره ............. یعنی یه ساعت مشخص نباید داشته باشه !!!!!!!!!
از دید من همه این افراد صلاحیت دارن .............. ولی چه خوب بود خودشونم بگن چقدر هستن چقدر نیستن ......... راهکاراشون برای مقابله درست چیه و .......................................
و البته یه نفر دیگه هم قطعا جا گذاشتین اونم زینب خانمه ................
در ضمن نظر مدیریتم شرطه .............به همون دلایلی که در پست قبلی گفتم و شماها نادیده گرفتین
ایرادات دیگه هم این نوع نظرسنجی داره که سرتونو درد نمیارم
منم میخوام کاندید بشم....![]()
حیف شد...ایشالا تو انتخابات دوره بعد اسم بنویس تا کاندید بشی
حیف شد...
کیس مناسبی را از دست دادید...
حامد جان خودت کنترل کنی به نظرم بهتره !!از اونجایی که مدیران بیشتر روی تاپیک ها متمرکز هستند پیشنهاد میکنم از بین دوستان فعال هر تلار
چند نفر انتخاب بشن تا ورودی های جدید رو کنترل کنند تا هرکسی نتونه اینجا تاپیک بزنه و شلوغ کاری بکنه.
حامد جان خودت کنترل کنی به نظرم بهتره !!
از اونجایی که مدیران بیشتر روی تاپیک ها متمرکز هستند پیشنهاد میکنم از بین دوستان فعال هر تلار
چند نفر انتخاب بشن تا ورودی های جدید رو کنترل کنند تا هرکسی نتونه اینجا تاپیک بزنه و شلوغ کاری بکنه.
دخترم اینجا هم باند بازیه................................منم میخوام کاندید بشم....![]()
چرا اسم منو جز کاندیداها ننوشتین............
اینجا هم تعیین صلاحیت و نظارت استصوابی دارین!!!!!!!!!!!
من که از اول در این تاپیک بودم...........................
مگه من فکر کردم چیزی به کسی میدن..........................اشکالی نداره سخت نگیر حالا که نه به داره نه به باره
چیزی هم قرار نیست به کسی بدن
حامد هم دیده هنوز شما تازه عضو شدی خیلی از کاربرا رو نمی شناسین برا همینه![]()
اینجا هم تبعیض.............................چه قد تبعیض...اصلا چه کاریه؟؟؟...
اصلا به خودت فشار نیار کم کم خواهی دونست......................![]()
![]()
![]()
![]()
من نمی دونم چنا اینجارو دیدم این شکلی شدم![]()
اصلا به خودت فشار نیار کم کم خواهی دونست......................
![]()
![]()
![]()
![]()
من نمی دونم چنا اینجارو دیدم این شکلی شدم![]()