سلام/.
احسان جان می تونی ادغامش کنی! مرسی از لدفت!
احسان جان می تونی ادغامش کنی! مرسی از لدفت!

سلام ستایش جان ِ عزیز
قبل از هر چیز از زحماتی که در دوران مرخصی م بابت این مسابقه کشیدی، ممنونم .
و اما بعد ؛ کاملا موافقم و از پیشنهادتون ممنونم .
از طرف دیگه با توجه به اینکه شما خودت زحمت امتیازات رو میکشی و این پیشنهاد رو میدی ، به این معنی هست که کاملا تائید شده هست .
در رابطه با اون یک نفر هم خوشحال میشم معرفی کنید .
بازم ممنونم . . .![]()
سلام/.
احسان جان می تونی ادغامش کنی! مرسی از لدفت!![]()
سلام
من ایشون رو معرفی میکنم:
دانشجوي كامپيوتر
دو دوره شرکت داشتن در مسابقه تابلو و همچنین تابلوشون خیلی نزدیک بود به تابلوی سوم
یعنی با اختلاف کمی چهارم شدن.
ولی چون به ناچار سه نفر انتخاب میشن میخواستم ایشون رو هم معرفی کنید
کارشون شایسته ی تقدیره
میزان امتیازشون هم با نظر خود شما
پیروز باشید.
سلام ...
خسته نباشید ...
تالار هنر در خانه بسیار شلوغ شده ... آخه واسه هر غذایی یه تاپیک زده شده ...
اگه در تالار ذکر شده غذاها بر اساس نوع غذا جدا بشه به نظرم بهتره ... و از این بی نظمی خلاص میشیم ...
مانند :
انواع پلو و چلو ...
انواع کباب ...
انواع فست فود و پیتزا ...
.
.
.
سلام
من ایشون رو معرفی میکنم:
دانشجوي كامپيوتر
دو دوره شرکت داشتن در مسابقه تابلو و همچنین تابلوشون خیلی نزدیک بود به تابلوی سوم
یعنی با اختلاف کمی چهارم شدن.
ولی چون به ناچار سه نفر انتخاب میشن میخواستم ایشون رو هم معرفی کنید
کارشون شایسته ی تقدیره
میزان امتیازشون هم با نظر خود شما
پیروز باشید.
سلام ...
خسته نباشید ...
تالار هنر در خانه بسیار شلوغ شده ... آخه واسه هر غذایی یه تاپیک زده شده ...
اگه در تالار ذکر شده غذاها بر اساس نوع غذا جدا بشه به نظرم بهتره ... و از این بی نظمی خلاص میشیم ...
مانند :
انواع پلو و چلو ...
انواع کباب ...
انواع فست فود و پیتزا ...
.
.
.
ســلام
ممنونم ، پاینده باشید.
راستش در صدد اضافه کردن دو یا سه زیر تالار برای تالار هنر هستم که یکی از این زیرتالارها برای همین تالار هنر در خانه هست یا عنوان " آشپزی " . بعد در این بخش طبق همین چیزی که اشاره کردین باید تاپیک های مرتبط و پربازدید ادغام و تجمیع بشن و با دسته بندی ِ مشخص برخی از اونا مهم میشن که همیشه در دسترس باشن .
ممنون از حسن ِ توجه شما دوست خوبم .![]()
با سلام .. سپاس بیکران از ستایش عزیز بابت لطف تون ... و همچنین مهندس احسان بابت زحمات ارزنده شون در تالار هنر ...
البته کسی از بنده نظر نخواستولی گفتم منم یه چیزی بگم و فکر می کنم تابلوی شایسته ی تقدیر بهتره همراه با 3 تابلوی دیگر آرشیو بشه ولی هیچ امتیازی به طراحش تعلق نگیره ...
و مهندس همچنین اگه میشه تالار هنرهای تجسمی هم تفکیک شه .. مثلا این مطالبی که من برای اون بخش می فرستم بیشتر به بخش های دیگه از هنر می خوره مثلا گلیم ولی
جای دیگه واسش ندارم که بذارم .. در نتیجه مجبور به گذاشتنش در بخش هنرهای تجسمی می شم ..
با تشکر ....
با سلام.یه سوآل؟؟؟؟
چرا تالار هنر بخشی برای هنر ارزشمند وزیبای خطاطی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عرض سلام به مدیر محترم تالار هنر
بنظرتون خوب نیست بخشی هم برای دانلود موسیقی های ایرانی قرارداده بشه؟!
باتشکر
سلام به همه دوستان هنرمند
گاهی واقعا به رشته های هنر و معماری غبطه میخورم با همه علاقه ای که به رشته م دارم!!!
من چندپیشنهاد دارم که شاید خیلی فنی روش فکر نشده باشه اما من در وهله اول که تالار رو دیدم دو چیز به ذهنم رسید
ببینید اگه بتونید برای هرساز یه تاپیک داشته باشید که مسائل و مشکلات بچه هایی که با اون ساز کار میکنن رو تحت پوشش قرار بده فوق العاده اس
و دوم اینکه یع تاپیک بذارید بچه های قطعاتی رو که دوست دارن بزنن،ضبط کنن و اونجا قرار بدن فک میکنم برای بقیه دوستان که حتی ساز هم کار نمیکنن جالب باشه
با تشکر
سلام.
اول تعریف بکنمخیلی تالار باحالی دارین و آثار بچه ها و اطلاعاتی که توش هست برای من خیلی جالبه.
یه پیشنهاد داشتم، این ایده فصلنامه هنری نقشینه خیلی خیلی جالبه، اما اگر میشد این نشریه رو با همکاری بچه های تالار کامپیوتر به صورت مولتی مدیا یا فلش روی یک سایت این رو بارگذاری کرد عالی میشد. این طوری دیگه دانلود هم نمی خواست و بچه ها به صورت آنلاین می تونستند ببینن و هر صفحه ای که دوست داشتند رو به راحتی الکترونیکی و آنلاین ورق می زدند.
سلام.
اول تعریف بکنمخیلی تالار باحالی دارین و آثار بچه ها و اطلاعاتی که توش هست برای من خیلی جالبه.
یه پیشنهاد داشتم، این ایده فصلنامه هنری نقشینه خیلی خیلی جالبه، اما اگر میشد این نشریه رو با همکاری بچه های تالار کامپیوتر به صورت مولتی مدیا یا فلش روی یک سایت این رو بارگذاری کرد عالی میشد. این طوری دیگه دانلود هم نمی خواست و بچه ها به صورت آنلاین می تونستند ببینن و هر صفحه ای که دوست داشتند رو به راحتی الکترونیکی و آنلاین ورق می زدند.