پيشگوئيهاي نوسترآداموس ...

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز
جالب بود ...
ولي دوست دارم جدي صحبت كنيم ... من ميخوام بدونم كسي كتاب اصل اين آقا را داره كه بگه اين مطالب مال خودشه يا همش يه سري هياهو و مطالب كذبي است كه براي فشار مضاعف به ايران اختراع كرده اند...
دوستان باور كنيد يكسري از فشارهايي كه ما تحمل ميكنيم از پيشگوئيهاي اين آدمه...
شما که می گی چاپ سال 69 رو داری . اما به نظر من برو کتابخونه و یه نگاه به جلدای قدیمی این کتاب بنداز حتما" درست است . من عقیده ام بر این است چرا وقتی 400 سال پیش این عالم تفتیش عقاید می شد و می گفتن درو غه حالا ما هم این حرف رو بزنیم . درستش این است منابع اصلی بیشتری بیابیم و احتمال بر صحت اون را قوی تر کنیم . من کتاب شیاطین و فرشتگان و داوینچی آقای براون را که خوندم و همتون هم می دونید چه طور در اخبار ها ی داخلی بهش خرده گرفتن در حالی که منابع بسیاری تمامی این تحقیقات را علمی و بر پایه مستندات بیان کرده حتی سایت یوتیوب ویدیوی این مکان ها را در اختیار دنیا گذاشته . این هم نمونه ای واقعی داره و این کم اندیشی و تنبلی است اگر بگیم قصه ای سر هم شده. از بابت زحمت شما مجدادا" تشکر می کنم .شادتر باشید و موفق.:)

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی جالب بود به عقیده من ما نباید مثل 400 سال پیش و با یک نگاه اجمالی این را دروغ یا قصه بپنداریم باید منابع معتبری پیدا کنیم و به کتب قدیمی سری بزنیم .از این دست نوشته ها زیاد هستند . در کشور ما عادت تنبلی و کم دانشی بین همه رواج یافته مثلا در مورد دن بروان و چاپ کتاب حرف هایی زده شد آنهم از سوی رسانه رسمی که ایشان را محکوم به قصه نویسی کفر می دانستند و اما در سایت یوتیوب ویدیوی کامل مکان های مختلف موزه لوور و کلیسا و واتیکان و غیره وجود داره که بر اثبات درستی تحقیقات شان صحه می گذاره .. به هر طریق در صورتی که چیزی در خور انتشار دیدم حتما اینجا می گذارم هر چند شما کافی و وافی نوشته اید و خسته نباشید .

بابك طراوت

عضو جدید
کاربر ممتاز
ظاهرا پيشگويي نسترآداموس در مورد بحران اقتصادي در جهان تحقق پيدا كرده ... پست شماره هفده و هجده همين تاپيك:
(موقعي كه من اين تاپيك رو زدم هنوز بحران اقتصادي جهان شروع نشده بود)
اشاره به مشکلات اقتصادی جهان در قرن 21 ام

آنچه جایگزین طلا و نقره می‏شود، قربانیان تورم هستند.
پس از سرقت رفاه و آسایش، این قربانیان در آتش انداخته می شوند.
درحالی که وضعیت در اثر بدیهی های ملی آشفته و نا به سامان است،
آسیاب اقتصاد، مغزو محتوا را از کاغذهای رایج (پول) و اوراق بهادار می ستاند.
(قرن 8 – قطعهء 28 )

جالب ترین پیشگویی در این رباعی، اشاره به اسکناس و رواج آن است که در واقع جایگزین سکه های طلا و نقره شده است، در حالی در عصر نوسترآداموس، اسکناس وجودنداشت و رایج نبود. بخش دیگر پیشگویی، اشاره به تورم و کاهش ارزش پول کشورها هستیم.

شرق و غرب،
هر دو بر اثر ورشکستگی،
به سقوط،
کشیده خواهند شد.
(قرن 8 – قطعهء 59 )

پیش بینی فروپاشی و تحلیل قدرت غرب
قدرت آنها دوبار افزایش و دو بار کاهش می‏یابد.
غرب نیز مانند شرق دچار ناتوانی خواهد شد.
دشمنش پس از چند جنگ، در دریا مورد پیگرد قرار می‏گیرد.
(غرب) به زودی در اثر فقر و تنگدستی، به سقوط کشیده می‏شود.

همه می‏دانیم که قدرت ایالات متحده یک بار در دههء 1930 میلادی بسیار کاهش یافت و اقتصاد آمریکا دچار چالش جدی شد، اما پیش‏بینی نوسترآداموس اشاره به دو مرحله سقوط دارد که دومی برای غرب هنوز فرا نرسیده است.

فروپاشی غرب
در سرزمینی که آب و هوای آن بر خلاف بابل است،
خون ریزی های فراوانی به وقوع خواهد پیوست.
به زودی در دریا، هوا و زمین، کمیت ها و اندازه‎هایی ظاهرن ناعادلانه آشکار خواهند شد.
حکومتهای این منطقه، فرقه گرا خواهند بود و گرسنگی و طاعون همه چیز را از میان خواهد برد.
(قرن 1 – قطعهء 55 )

منظور از بابل همان عراق است و اشاره به آب و هوایی بر خلاف بابل، منظور موقعیت سیاسی و جغرافیایی مخالف است که می تواند (شاید) ایالات متحده آمریکا باشد. اشاره به حکومتهای مختلف، می تواند ایالات مختلف کشور آمریکا باشد که امکان دارد به علت مشکلات اقتصادی، اعلام استقلال نمایند. فرقه گرایی نیز می تواند (شاید) همان اعلام استقلال باشد.
پادشاهان و زمامداران، نسخه هایی تقلبی را به بازا عرضه خواهند کرد.
طالع بینان، پیشگویی های غیرواقعی خواهندکرد.
به زودی، رفاه و آسایش قربانی شده و از پی آن، سختی و فشار حاکم خواهدشد.
به زودی، تفسیر واقعی پیشگویی ها صورت خواهد گرفت
(قرن 3 – قطعهء 26 )

به نظر می رسد منظور از نسخه هایی تقلبی، چاپ اسکناس های بدون پشتوانه باشد. منظور از پیشگویی های غیرواقعی نیز، برداشت نادرست کارشناسان اقتصادی ازآینده می باشد.