گرافیک
عضو جدید
ربطش استفاده گسترده شما و سایر نامهای کاربریتان از واژه شقیقه است.
دیدی جوابمو نداری؟!!!

ببین برادر، به پیر به پیغمبر قسم که من فقط با همین نام کاربری دارم توی این تاپیک پیام میدم.

التماس دعا
ربطش استفاده گسترده شما و سایر نامهای کاربریتان از واژه شقیقه است.
بنده به هیچ عنوان به شما نگفته ام چند ساله ! لطفا حرف توی دهن من نذاراگه بنده یک نام کاربری جدید بسازم و در اولین مطلبم به آقای خیبر بابصیرت بگویم، شما هنوز بعد از چندسال با رنگ سبز مینویسی، خودش به من میگه تو که تازه واردی، منو از کجا میناشی.
اما وقتی گرافیک در اولین پستش میگه این آواتار قدیمی و چند ساله ات را عوض کن،هیچی نمیگه.
![]()
شما به کسایی که ریختن توی خیابون که نباید کاریت باشه شهروز عزیزم.
مثلا جمعه توی ایران تظاهراته و من وقت نمیکنم برم.
ینی موافق اینکار بودم؟!
معلومه که نه.
در مورد خانم محمدی هم قانونه!
طبق قانون داره عمل میشه نه طبق خواست و اراده!
همونطور که امریکا رو صندلی برقی اعدام میکنه چون قانونشه ما هم سنگسار میکنیم (البته حکم ایشون نمیدونم الان تو چه مرحله اییه , شنیدم مسکوت شده)
در مورد پرچم امریکا هم قانون میگه اگر معترضن به مجامع بین المللی یا حافظ منافع ایران تو امریکا شکایت رو تحویل بدن تا بررسی شه.
اگر شکایت بجا بود و رسیدگی نشد به دادگاه های صالحه تحویل بشه.
من از کسی تشکر نکردم.
دکمه های تشکر خرابه برادرم.
من فقط گفتم فایده نداره.
چون شماها نمیخواین مخالفینتون رو ببینید.
نیمخواین درک کنید که اونا زیادتر از شمان.
نمیخواین باور کنید و تا میبینید تعدادتون کم میشه جلوشون سریع تهمت میزنید.
فکر نمیکنم چیزی جز این باشه.
خوب یک پیام دادن ایشون دیگه این حرفا رو نداره که!
تازه چیزی که عوض داره گله نداره! چطور ما هر سال از پرچم و عکس و نماد رییس جمهور و ... امریکا رو تو راهپیمایی ها میسوزونیم!!!
اگه بنده یک نام کاربری جدید بسازم و در اولین مطلبم به آقای خیبر بابصیرت بگویم، شما هنوز بعد از چندسال با رنگ سبز مینویسی، خودش به من میگه تو که تازه واردی، منو از کجا میناشی.
اما وقتی گرافیک در اولین پستش میگه این آواتار قدیمی و چند ساله ات را عوض کن،هیچی نمیگه.
وقتی هم که گرافیک بهش میگه بابصیرت، بهش گل میده.
من هم به خاطر چنین بصیرتی به آقای خیبر ، گل میدهم.![]()
بنده به هیچ عنوان به شما نگفته ام چند ساله ! لطفا حرف توی دهن من نذار
فقط واژه قدیمی رو استفاده کرده ام که اونم مربوط میشه به این فیلم قدیمی و تصویر مسخره (لورل یا هاردی).
آدم زنده وکیل وصی نمیخواد!
پس بهتره دهنت رو![]()
اسی خان ربطش با شقیقه چی بود برادر؟
خب منم همینو میگم تو قانون امریکا حتی ایران و فکر کنم اکثریت کشورهای دنیا روشن کردن اتیش در حدی که اسیبی به ساختمونها و شهر و جنگل و ... نرسونه جرمی نیست و نمیشه کسی رو به جرم اتش زدن یه کتاب دستگیر و محاکمه کرد یا حتی جلوی اتش زدنش رو گرفت شما رو چه حسابی میگی امریکا باید اونارو دستگیر بکنه یا جلوشون رو میگرفت من نمیدونمشما به کسایی که ریختن توی خیابون که نباید کاریت باشه شهروز عزیزم.
مثلا جمعه توی ایران تظاهراته و من وقت نمیکنم برم.
ینی موافق اینکار بودم؟!
معلومه که نه.
در مورد خانم محمدی هم قانونه!
طبق قانون داره عمل میشه نه طبق خواست و اراده!
همونطور که امریکا رو صندلی برقی اعدام میکنه چون قانونشه ما هم سنگسار میکنیم (البته حکم ایشون نمیدونم الان تو چه مرحله اییه , شنیدم مسکوت شده)
در مورد پرچم امریکا هم قانون میگه اگر معترضن به مجامع بین المللی یا حافظ منافع ایران تو امریکا شکایت رو تحویل بدن تا بررسی شه.
اگر شکایت بجا بود و رسیدگی نشد به دادگاه های صالحه تحویل بشه.
من از کسی تشکر نکردم.
دکمه های تشکر خرابه برادرم.
من فقط گفتم فایده نداره.
چون شماها نمیخواین مخالفینتون رو ببینید.
نیمخواین درک کنید که اونا زیادتر از شمان.
نمیخواین باور کنید و تا میبینید تعدادتون کم میشه جلوشون سریع تهمت میزنید.
فکر نمیکنم چیزی جز این باشه.
خب منم همینو میگم تو قانون امریکا حتی ایران و فکر کنم اکثریت کشورهای دنیا روشن کردن اتیش در حدی که اسیبی به ساختمونها و شهر و جنگل و ... نرسونه جرمی نیست و نمیشه کسی رو به جرم اتش زدن یه کتاب دستگیر و محاکمه کرد یا حتی جلوی اتش زدنش رو گرفت شما رو چه حسابی میگی امریکا باید اونارو دستگیر بکنه یا جلوشون رو میگرفت من نمیدونم
این قانون تو قوانین کشور امریکا نیست و باید به قول خیبر از طریق حافظ منافع پیشنهاد و لایحه بدید کنگره تصویب کنه اوباما ابلاغ بکنه بعد که شد قانون میتونید انتظار داشته باشیدبه جرم توهین به کتاب آسمانی یک دین الهی.
این قانون تو قوانین کشور امریکا نیست و باید به قول خیبر از طریق حافظ منافع پیشنهاد و لایحه بدید کنگره تصویب کنه اوباما ابلاغ بکنه بعد که شد قانون میتونید انتظار داشته باشید
از شوخی گذشته همانطور که گفتم همه چیز یا باید در تعامل باشد یا در تضاد همین دو سه هفته پیش وقتی پاپ در مورد محمدی درخواست کرد فکر میکنید اینا چی گفتن؟؟؟ حال با چه رویی میتوان از پاپ درخواست کرد جلوی این کارها را بگیرد؟
خوب پس با این تفاسیر حق داشتند قرآن متعلق به 1/5 میلیارد مسلمان و وحی الهی رو به آتش بکشند و لگدمال کنند.
به شما تبریک میگم که مجوز هتک کتاب خدا رو صادر کردید.
اجرتون با صاحب قرآن
بنده هم نظرم همینه! اما جریان نا امن شدن آمریکا به واسطه ی یه حکم جهاد خییییییییییییلی با این قضیه فرق میکنه! تاریخ اینو ثابت کرده که هروقت آمریکا ناامن شه دنیا ناامن میشه!![]()
شاید خیلی بحث رفته به سمت دیگه ولی چون پرسیدید میگم:اقا من نه این کارو تائید میکنم نه چیز دیگر فقط یه سوال دارم
وقتی امریکا میگه سکینه محمدی رو سنگسار نکنید یا فلانی رو اعدام نکنید یا ... چرا شما میگید این امور داخلی و مربوط به قانون کشور ماست ولی خودتون تو همه امور داخلی کشورهای دیگه دخالت میکنید؟ طبق قانون امریکا اتیش درست کردن تو خونه و خیابون و .... جرم نیست حالا چه با اتیش زدن یه کتاب باشه چه با چوب چه با .... حالا چرا شما میگی اونا باید کسانی رو که طبق قانون اونجا جرمی مرتکب نشدن رو دستگیر و محاکمه کنند؟ لطفا فقط از دیدگاه منطقی و حقوقی بحث کنید نه دینی و مذهبی و تعصبی
خب منم بحثم دو مورد بود اولا اینکه اگه قانون قانونه و باید اجرا بشه پس قانون امریکا هم قانونه دوما تو دنیا باید تعامل باشه وگرنه نمیشه از همدیگه انتظار رفتار مناسبی داشتخلت مبحث نشه...
سکینه محمدی رو با قرآن نمیشه مقایسه کرد!
اون یک شخصه و قرآن مال یک و نیم میلیارد شخصه.
اون توی تاریخ میاد و میره ولی قرآن توی تاریخ جاودانه است.
سکینه محمدی یک انسانه ولی قرآن یک قانونه که نوشته ی خداست. کسی قانونی رو که خدا نوشته آتیش نمیزنه.
البته اونا از جریان سکینه محمدی میخوان سوءاستفاده کنند و اهداف پلیدشون رو پیش ببرن.
این از دیدگاه شما است که قران جهانیه و همه باید بهش احترام بذارن از دیدگاه یه امریکایی نیست در ضمن گیریم که اینطوری باشه حقوق بشری هم که هر ماه میگن شما نقضش کردید نیز جهانی استشاید خیلی بحث رفته به سمت دیگه ولی چون پرسیدید میگم:
اساساً آتش زدن قرآن یک مسئله داخلی نیست که شما میفرمایید دخالت نکنیم، چون دین اسلام یک دین جهانی است مثل مسیحیت و ....
البته شما در نظر داشته باشید طبق قوانین بین المللی و همیچنین قانون آمریکا آزادی یه حدی داره: اینکه آزادی دیگران رو محدود نکنه و توهین به سایر تفکرات نباشه، "بیان" آزاده، نه "هتک حرمت و توهین"، قاطی نکنید اینها رو با هم...
نه ، من محدود به قرآنش نکردم، مسیحیت و انجیل هم جهانی است، یعنی در تمامی جهان گسترده است مثل اسلام و قرآن...این از دیدگاه شما است که قران جهانیه و همه باید بهش احترام بذارن از دیدگاه یه امریکایی نیست در ضمن گیریم که اینطوری باشه حقوق بشری هم که هر ماه میگن شما نقضش کردید نیز جهانی است
اساساً دادن حکم جهاد ربطی به "جرات" نداره، به سنجش شرایط و عمل بر مبنای عقل ربط داره، در ایدئولوژی اسلامی (که حکم جهاد از اون میاد) تا وقتی دشمنت به تو حمله نکرده است حق حمله نداری، چه آمریکا چه هر کشور دیگه!بنده هم به همین علت گفتم رهبرتون جرات صدور حکم جهاد رو نداره! البته برای دفاع از کشور! چرا! اما برای ناامن کردن قلب آمریکا بزرگتر از رهبرتونم نتونسته کاری کنه!
در رابطه با خط آخرم متوجه نشدم تایید کردین یا تکذیب!![]()
شما همه حرف خودتون رو میزنید و تاکید دارید که مقدسات شما اسمانی است و کسی نباید نزدیکش بشه و مقدسات بقیه کشکه و شماها هر وقت و هر طور خواستید لجن مالش کنید کسی هم حق نزدیک شدن بهش رو نداشته باشه نتیجه اش هم میشه همین که میبینیدنه ، من محدود به قرآنش نکردم، مسیحیت و انجیل هم جهانی است، یعنی در تمامی جهان گسترده است مثل اسلام و قرآن...
فکر نکنم دیگه این دیدگاه من باشه، یه چیز طبیعی و بدیهیه که ادیان در تمامی کشورها وجود دارن و جهانی هستند، و همه باید احترام بذارن...
یه آمریکایی مگه دین نداره؟ مگه یک کشیش مسیحی پیشنهاد این کار رو نداده، مگه دولت آمریکا خودش رو مسوول از جانب خدا نمیدونه که با تروریست مقابله کنه؟؟؟ پس دین مهمه...
بله میگن نقضش کردیم، ولی دین چیزی فراتر از حقوق بشر تعیین شده توسط انسانه، دین یک امر الهی است، و احترام به اون واجب،منشور "حقوق بشر" یک امر زمینی است و قراردادی، ایدئولوژی حکومت ما حکومت بر مبنای قوانین اسلامه، ایدئولوژی حکومت های دیگه هرچیز دیگه ای میتونه باشه، مسلماً از نظر ما ایدئولوژی الهی برتر از ایدئولوژی انسانی است، برای اون طرفم شاید ایدئولوژی انسانی مهمتر باشه، ولی در هر دو طرف وجود دارن مواردی که بر اساس ایدئولوژی های خودشون عمل نمی کنن، موارد زیاد نقض حقوق بشر در آمریکا وجود داره که کسی نمیگه، چون رسانه نداره و دیده نمیشه، و میان و فقط زوم میکنن روی ما و بر طبق ادئولوژی خودشون از ما ایراد میگیرن، در حالی که کسی نیست و صدای بلندی در عالم نیست که نقض حقوق بشر توسط اونها رو علم کنه، اینه که میگن دخالت در امور داخلی، در حالیکه خودشون پر از عیبند، متقابلاً ایران و سایر کشورها هم در امور داخلی آنها دخالت میکنند و نظر میدهند....
ضمن اینکه مجدد برمیگردم به سوالتون، آتش زدن قرآن یک امر داخلی نیست، که اعتراض بهش رو نام دخالت در امور داخلی نامید...
بنده به هیچ عنوان به شما نگفته ام چند ساله ! لطفا حرف توی دهن من نذار
فقط واژه قدیمی رو استفاده کرده ام که اونم مربوط میشه به این فیلم قدیمی و تصویر مسخره (لورل یا هاردی).
شما همه حرف خودتون رو میزنید و تاکید دارید که مقدسات شما اسمانی است و کسی نباید نزدیکش بشه و مقدسات بقیه کشکه و شماها هر وقت و هر طور خواستید لجن مالش کنید کسی هم حق نزدیک شدن بهش رو نداشته باشه نتیجه اش هم میشه همین که میبینید
نمیدونم والا منظورتون چیه، یعنی جرات نداره آمریکا رو ناامن کنه بعد از حکم جهاد؟؟؟بنده کاملا متوجه منظور شما هستم ولی منظورم از نداشتن جرات : "ناامن شدن آمریکا بعد از صدور حکم جهاد بود!"![]()
اسی جان بهتر نیست خودت رو کوچیک نکنی با این بهانه ها؟وقتی گرافیک کوچک بود و فقط 7 الی 8 پست داشت،به شدت از من انتقاد کرد.
مخصوصا آواتارم.
این آقا خیلی خوب شخصیت من را هم میشناخت با وجود تازه وارد بودن !!!!
http://www.www.iran-eng.ir/showthread.php?p=2405596#post2405596
من چون تو ایرانم نمیتونم بگم هست یا نیست اما کسی تو امریکاست تو قانون اساسیش و قوانین عادی اش نوشته عقیده به دین و اسمانی و زمینی بودن ان شخصی و مرتبط به هر فردی است که میتواند معتقد باشد یا نه و بر کسی که معتقد است قران نیز یک کتاب مثل سایر کتابها است سوزاندن ان جرمی نیست و چیزی بر ان مترتب نیست حالا شما انتظار داری تو همه کشورهای دنیا همه با دین و بی دین بگن کتاب شما اسمانی هست؟؟؟ خب اینطوری همه میشن مسلمان یا مسیحی و اونوقت بی دینها تکلیفشون چیست؟؟؟ درسته تو ایران یا برخی کشورهای اسلامی بی دینی جرم و مستوجب مجازات است ولی تو امریکا و کشورهای مشابه بی دینی جرم نبوده و انها هم ازادند طبق عقیده خود زندگی کنند و همانطور که گفتم انها قران را به عنوان یک کتاب عادی اتش زدن نه یک کتاب اسمانی و دینی و مقدس
هر وقت خواستیم لجن مالش کنیم؟ یعنی چی؟ چیو لجن مال کردیم منظورتونه؟
خوب مقدسات ما آسمانی است، یعنی میفرمایید نیست؟
مسیحیت و یهود و اسلام آسمانی است! و حقوق بشر یک قرار داد بشری است!
طبق اصول خودشون، طبق حقوق بشر خودشون هم این امر محکومه (آتش زدن قران) اصول ما و مقدسات ما هم پیشکش....
البته معظم له باید جمله زیر را هم به بیانیه اضافه میفرمودند:
صحنه را دیدم.
عموما تسلیحات برای این ساخته نمیشن که استفاده بشن.بلکه برای دفاع در مقابل تهدیدات خارجی به عنوان یک سیستم بازدارنده استفاده خواهیم کرد.
اون اوایل بحث زیادی بر سر این بود که چرا ایران توی ساخت و احیانا خرید جنگنده ها اقدام نمیکنه؟این افتخار رو داریم که جنگنده ی انچنانی برای تهاجم و بمب باران مناطق احیانا غیر نظامی کشورها نداریم!
من نمیدونم کودوم قسمت از این جملات رو متوجه نشدین.خب اصلا قرار نیست ما یه موشک بفرستیم سمت قلب واشنگتن!
چون امریکا داره سپر میزاره توی کشورهای مختلف.
با امریکا به موقعش برخورد میشه و شما میبینی چی میشه.
مردم امریکا مردم جالبی هستن.
اگر فقط یک بمب کوچولو توی کشورشون منفجر شه دولت و اسمون و زمین رو برای امنیتشون به هم میدوزن!!!
کره ی شمالی بیشتر یه جزیره اس!کره ی شمالی کلا مصداقیه که با ما فرق داره.
کره ی شمالی بمب اتم رو ساخت تا دیگران رو مجبور به تن دادن به خواسته هاش کنه.
ایران هرگز نگفته اگر تحریم کنید اسرائیل رو با خاک یکسان میکنم!!!
ایران نگفته به فلان جا حمله میکنم!
نگفته اروپا رو میزنم!
شما پرسیدین که چطور میخوایم از این سیستم به عنوان یه سیستم بازدارنده استفاده بکنیم.مورد اول - سیستم بازدارنده : ما چجوری میخوایم از این سلاح به عنوان یه سیستم بازدارنده استفاده کنیم!!؟ همون جریان "اگه بزنی میخوری!!؟"؟ صبر میکنیم آمریکا شروع به بمباران اتمی ایران کنه و ما هم آمریکا یا متحدانش رو!!؟ اونوقت با چه قدرتی !!؟ بعد اینکه مراکز حساس ایران بمباران اتمی شد توانی برای پاسخ گویی ایران میمونه!!؟
من فکر میکنم داشتن سلاح اتمی اگه با هدف سیستم بازدارنده باشه کاری از پیش نمیبره! خصوصا اینکه در صورت وقوع جنگ و استفاده ی دشمن از سلاح اتمی , هجوم از زمین و هوا و دریا , نه تنها توانی برای ایران نمیمونه! حتی استفاده ی ایران هم از سلاح اتمی این طرز فکر رو در سایر کشور ها بوجود میاره که دشمن حق داشته به ایران حمله کنه و مردم ایرانم متوجه میشن این نظام 30 سال به ملت دروغ میگفته!
به نظر من تئوری سیستم بازدارنده اگه به این منوال باشه کاملا مردوده!
موضوع کره ی شمالی رو توضیح دادم.مورد دوم-کره ی شمالی : دقیقا درسته! کره ی شمالی بمب اتم رو ساخت تا خواسته هاشو پیش ببره! به زور! با تهدید! اما به گفته ی خود شما ایرانم از سلاح اتمی برای جلوگیری از حمله ی سایر کشور ها استفاده میکنه که اونم میشه نوعی پیش بردن خواسته ها! حالا یه سوال : کره ی شمالی با بمب اتم چقدر به هدفش رسیده و در سیاستش موفق بوده که ایران با اون قادر به حمله ی بازدارنده باشه!!؟ این نکته یادمون باشه اون زمان کره ی شمالی بمب اتم داشت و ایران هنوز نیروگاه هاشو تکمیل نکرده بود!
اینکه به چه صورت قلب امریکا ناامن میشه مهم نیست.مورد سوم - آمریکا : خب! در رابطه با آمریکا که کلا بحث به بیراهه کشیده شد! اولین نقل قولی که من از شما گرفتم این بود که گفته بودین" در صورت حکم جهاد تا قلب آمریکا ناامن میشه! "
خب! به چه صورت قلب آمریکا ناامن میشه!!؟
قسمت بعدی این جمله اینه که ما به متحدان آمریکا در اروپا حمله میکنیم!!!! همون جریان :
گنه کرد در بلخ آهنگری
به شوشتر زدند گردن مسگری!
البته این حرف بازم با ناامن شدن قلب آمریکا در تضاده!
البته میشه از 100 جهت دیگه این تئوری رو بررسی کرد که کار من نیست! من فقط دارم نظرات خودمو میگم!
هر کس این حرفارو زده اشتباه محض کرده.مورد چهارم : آخه از قدیم تو باشگاه مرسوم بوده کسی که از رنگ سبز برای تایپ استفاده میکنه بهش میگفتن : سبزک لجنی!!! خودی و غیر خودیم نداشته! (جناب آذرمهر و بیتاب و . . . . خوب یادشونه )! گرچه ما قلاف کردیم!
این نظر شماست و قطعا محترم.واقعا برای منطقتون متاسفم
موضوع اتیش زدن یه تیکه کاغذ نیست شهروز جان.خب منم همینو میگم تو قانون امریکا حتی ایران و فکر کنم اکثریت کشورهای دنیا روشن کردن اتیش در حدی که اسیبی به ساختمونها و شهر و جنگل و ... نرسونه جرمی نیست و نمیشه کسی رو به جرم اتش زدن یه کتاب دستگیر و محاکمه کرد یا حتی جلوی اتش زدنش رو گرفت شما رو چه حسابی میگی امریکا باید اونارو دستگیر بکنه یا جلوشون رو میگرفت من نمیدونم
این قانون اتفاقا وجود داره شهروز جان.این قانون تو قوانین کشور امریکا نیست و باید به قول خیبر از طریق حافظ منافع پیشنهاد و لایحه بدید کنگره تصویب کنه اوباما ابلاغ بکنه بعد که شد قانون میتونید انتظار داشته باشید
از شوخی گذشته همانطور که گفتم همه چیز یا باید در تعامل باشد یا در تضاد همین دو سه هفته پیش وقتی پاپ در مورد محمدی درخواست کرد فکر میکنید اینا چی گفتن؟؟؟ حال با چه رویی میتوان از پاپ درخواست کرد جلوی این کارها را بگیرد؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
پيام تسليت رييس دانشگاه پيام نور به مناسبت درگذشت تعدادي از دانشجويان دانشگاه در سانحه رانندگي | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
9 کشته در تصادف دانشجويان پيام نور | گفتگوی آزاد | 18 | |
![]() |
پيام مردگان | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |
پيام | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
پيام تبريك هيتلر به مناسبت نوروز | گفتگوی آزاد | 5 |