خب من جواب سوال تاپیک رو دادم چرا میزنیید؟پرسیدن پسرا بیشتر رابطه رو CUT می کنن یا دخترا؟پسر ها چی؟
خب من جواب سوال تاپیک رو دادم چرا میزنیید؟پرسیدن پسرا بیشتر رابطه رو CUT می کنن یا دخترا؟
منم گفتم پسرها .نظرمو گفتم به خدا![]()
من بدون شک میگم در حال حاضر هر دو با هم مساویند
این cut کردن ریشه در تنوع طلبی دختر ها و پسرها و عدم آگاهی آنها نسبت به واژه عشق است
من فکر میکنم دوستمون منظورش عشق واقعی بود نه این بچه بازی و جنگولک بازیهایی که تو خیابون میبینیم.به نظر من شما دقیقا برعکس میگید.این آقایون هستن که خیلی راحت دل دخترا رو بدست میارن و با نهایتا 2-3 جمله خامشون میکنن و خیلی خیلی از اون راحتتر ازشون دل میکنن و به قول شما رابطشونو cut میکنن.
من فکر میکنم دوستمون منظورش عشق واقعی بود نه این بچه بازی و جنگولک بازیهایی که تو خیابون میبینیم.
اتفاقان خانومها چون بیشتر به جای استقاده از عقلو منطق از احساساتشون استفاده میکنن که این باعث میشه بعد باز چون احساسین میگن این پسران![]()
شما و جناب Art _ saya_ design نظرتون کاملا اشتباهه.اتفاقا به نظر من Art_saya_design حقیقت رو گفته
چطور به این نتیجه رسیدید؟این جانی خیلی دلش از دست مردا پره![]()
ولی برعکس چون آقایون مغرور خود خواه ازخود راضی بی احساس بی عقل هستن
.زودتر کات میکنن(البته چه بهتر
).حالا شما هم از روی غرور خودخواهی از خود راضی بودن بی احساس و.... میگی که خانوم ها.
![]()
سلام دوستان،
به نظر شما پسرا بیشتر یه رابطه عاشقانه رو CUT می کنن یا دخترا؟
اون چیزی که من دیدم و از بعضی دوستام شنیدم اینه که بیشتر دخترا CUT می کنن.
نظر شما چیه؟
![]()
واقعا نمیدونی چطور به این نتیجه رسیدیم؟؟؟شما و جناب Art _ saya_ design نظرتون کاملا اشتباهه.
چطور به این نتیجه رسیدید؟من فقط حقیقت رو می گم
![]()
معلومه که اون رابطه عاشقانه فقط رابطه بوده و عشق نداشته که قطع شدهسلام دوستان،
به نظر شما پسرا بیشتر یه رابطه عاشقانه رو CUT می کنن یا دخترا؟
اون چیزی که من دیدم و از بعضی دوستام شنیدم اینه که بیشتر دخترا CUT می کنن.
نظر شما چیه؟
![]()
مهندس دقیقا باهات موافقممن بدون شک میگم در حال حاضر هر دو با هم مساویند
این cut کردن ریشه در تنوع طلبی دختر ها و پسرها و عدم آگاهی آنها نسبت به واژه عشق است