پسرا بیشتر رابطه رو CUT می کنن یا دخترا؟

Behrooz79

عضو جدید
امیدوارم هیچ وقت Cut اتفاق نیفته.............همش دوستی باشه و شادی....:smile::smile::smile:

Sourena_MSE

عضو جدید
به نظر من شما دقیقا برعکس میگید.این آقایون هستن که خیلی راحت دل دخترا رو بدست میارن و با نهایتا 2-3 جمله خامشون میکنن و خیلی خیلی از اون راحتتر ازشون دل میکنن و به قول شما رابطشونو cut میکنن.
من فکر میکنم دوستمون منظورش عشق واقعی بود نه این بچه بازی و جنگولک بازیهایی که تو خیابون میبینیم.

Sourena_MSE

عضو جدید
سلام به همه
روزی روزگاری یه دختر نابینا با یه پسر بینا با هم دوست بودن
بینهایت عاشق هم هر روزشون و با هم میگذروندن
پسر از دیدن دختر لذت می برد اما دختر از ندیدن پسر رنج میکشید و دوست داشت بتونه یه روزی پسر و ببینه
یه روز صبح دختر از خواب بیدار شد و متوجه شد که چشمانش بینا شده سریع خودش و به عشقش(پسر) رسوند تا ببینتش اما دید که پسر نابیناست ناراحت شد و رفت در هنگام رفتن پسر زیر لب گفت مواظب چشمانم باش...............
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Art_saya_design

عضو جدید
اتفاقان خانومها چون بیشتر به جای استقاده از عقلو منطق از احساساتشون استفاده میکنن که این باعث میشه بعد باز چون احساسین میگن این پسران:cool:

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقان خانومها چون بیشتر به جای استقاده از عقلو منطق از احساساتشون استفاده میکنن که این باعث میشه بعد باز چون احساسین میگن این پسران:cool:

:w26:ولی برعکس چون آقایون مغرور خود خواه ازخود راضی بی احساس بی عقل هستن:mad:.زودتر کات میکنن(البته چه بهتر:w31:).حالا شما هم از روی غرور خودخواهی از خود راضی بودن بی احساس و.... میگی که خانوم ها.:w13:

pishoo

عضو جدید
:w26:ولی برعکس چون آقایون مغرور خود خواه ازخود راضی بی احساس بی عقل هستن:mad:.زودتر کات میکنن(البته چه بهتر:w31:).حالا شما هم از روی غرور خودخواهی از خود راضی بودن بی احساس و.... میگی که خانوم ها.:w13:

دوست عزیز ایشون مزاح می فرمایند. آقایون نه تنها خود خواه و از خود راضی و ......... هستن بلکه بی مسئولیتم هستن. مسئولیت یه دو ستی و نمی تونن قبول کنن. کلیی خال می بندن بعد طرف و وابسته می کنن در میرن. آقایون با درصد خلوص تنوع گرایی96.5 چه طور می تونن پای بند باشن و رابطه رو حفظ کنن؟ تابلو که پسرا کات می کنن

= nAviD =

عضو جدید
در جایی مثل ایران که در اون دخترا فقط حق انتخاب شدن دارن
و طبیعیه که در این صورت همیشه بدنبال بهترین فرد هستند که انتخابشون کنه
پس به محض پیدا شدن موردی بهتر از قبلی رابطه کات میشه
که این مورد حتی در عشقهای واقعی از طرف پسر که با درجه خلوص صداقت 96.5 پا پیش میذارن هم ممکنه اتفاق بیافته
بیچاره پسرا...

khoshhal

عضو جدید
شما ها چقدر راحت کات کات می کنید اصلا چرا دخترا و پسرا به خودشون اجازه می دن تنوع گرا باشن مگه یه آدم رختو لباسه که تکراری بشه عوضش کنن مگه CD هستن که وقتی حرف جدیدی برای گفتن ندارن عوضشون کرد شماها چه راحت در مورد یه آدم تصمیم می گیرید خداوند که خالق ماهاست همه چیز را فراهم کرد و ما را آفرید اونوقت ماها چی به راحتی از یکی خوشمون میاد میریم طرفش تکراری بشه ولش می کنیم منظور من این نیست که مثلا نسبت به یکی احساس ترحم پیدا کنید من میگم چرا عاقل کند کاری که بازارد پشیمانیتازه اینایی که اینجوری هستن دنبال عشق و دوست داشتن نمی گردن دنباله یه مامان بابای جدید واسه خودشون می گردن خوبه آدم بدونه چیه، کیه ،از کجا اومده ،کجاست وکجا میره؟

حمید...HaMiD

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان،

به نظر شما پسرا بیشتر یه رابطه عاشقانه رو CUT می کنن یا دخترا؟

اون چیزی که من دیدم و از بعضی دوستام شنیدم اینه که بیشتر دخترا CUT می کنن. :confused:

نظر شما چیه؟ :que:

;)
معلومه که اون رابطه عاشقانه فقط رابطه بوده و عشق نداشته که قطع شده
فرقی نمیکنه که کدوم هم قطع کنن چیزهایی که ما از این و اون شنیدیم ظاهرا بعد از مدتی ارتباط برای همدیگه تکراری میشن و جدا میشن.
واقعا حرفی به غیر از اضهار تاسف ندارم.
البته همینجا جا داره که دختر خانمها و آقا پسرهای با شخصیت رو فاکتور بگیرم.
همیشه شاد و خوش باشین.

پرندیس

کاربر بیش فعال
به نظر من تو جامعه ای که فرهنگ روابط بین جنس های مخالف کاملا ضعیف وجود داره هر دو برابره ولی ....راستی دوستان من می خواستم یه تایپیکی بزنم با عنوان اینکه چرا دختر ها یا پسر ها با جنس های موافقشون دوستیشون رو تحکیم نمی بخشن که دیگه نیاز به روابط دوستی با جنس مخالف نداشته باشن...خواهشت سطحی روش فکر نکنین.....موید باشید

psychologist

عضو جدید
توقطع شدن یه رابطه به نظر من هر دو نفر میتونن دخیل باشن حالا سهم کدوم بیشتره یا کمتر مهم نیست اگه رابطهای به اخر برسه دیگه تموم شده حتما دلیلی داشه که مربوط به 2 نفر میشه پس چه فرقی میکنه...

امیر Amir

کاربر حرفه ای
چیزی که واسه هر دو طرف زیاده

یعنی برای پسر دختر

و برای دختر پسر

این نشد یکی دیگه...

پرندیس

کاربر بیش فعال
آقای مهندس آواتارتون برام جالبه .......میدونم که باید تو قسمتش می گفتم...ولی اینجا گفتم...

babyspooney

عضو جدید
به نظر من هر کدوم یه موقعیت بهتر پیدا کنن اینکارو می کنن نمی شه صد در صد گفت پسرا یا دخترا!

بالا