archi_arch
مدیر بازنشسته
پیشوا؟!!! خوب ارچی من جان تو که این همه خوندی چرا قزوین نزدی؟!!! حیفه که!سلام دوست من
این امام زمان که شما گفتی من خودمم از خودم ترسیدم
من پیشوا زدم .
امیدوارم همه بچه ها اونجایی که دلشون میخواد قبول بشن.
چه طوری دلت اومد؟!

پیشوا؟!!! خوب ارچی من جان تو که این همه خوندی چرا قزوین نزدی؟!!! حیفه که!سلام دوست من
من پیشوا زدم .

برو تو قسمت آموزش های معماری+ شیت بندیسلام من یه نیاز فوری به یه کتاب در مورد شیوه های کادر بندی دارم لطفا کمکم کنید ممنونم دوستای خوب![]()
بزار یه عکس بزارماگه درباره سازه چادری اطلاعاتی دارین لطفا بگین![]()
برو تو قسمت شیت بندی حتما چیزای خوبی پیدا میکنیدست همه ی دوستان گل درد نکنه
می شه بازم شرمندم کنید و کتابی در مورد کادر بندی معرفی کنید اطلاعات بیشتری نمی تونم بدم چون خودم هم چیزی نفهمیدم استاد محترم فقط فرمودن قشنگ باشه کارای همرو هم رد کردن فقط همین امروز فردا لازم دارم بازم مرسی
شوخی کردمسلام دوست من
من پیشوا زدم .

پیشوا؟!!! خوب ارچی من جان تو که این همه خوندی چرا قزوین نزدی؟!!! حیفه که!
چه طوری دلت اومد؟!![]()
نه گلم فقط اینجا نیست که سوت و کوره. تو کل تالار معماری بگردی بیشتر از یکی دوتا تاپیک فعال پیدا نمیکنی.سلام به برو بچ معماری.
این چه پاتوقیه؟ چقدر سوت و کوره؟کجایین پس؟
سلام زر ناز جوننه گلم فقط اینجا نیست که سوت و کوره. تو کل تالار معماری بگردی بیشتر از یکی دوتا تاپیک فعال پیدا نمیکنی.
نمیدونم چرا این طوری شده. البته میدونم اما...
یا باید یه فکری بکنیم یا مثل همه ارزشی برا همدیگه قائل نباشیم و بزاریم همین جوری بمونه
من نمیدونم ما برا چی اینجا جمع شدیم.
سلام تینا جان پس تو که چراغت خاموشهسلام منم هستم
زرناز جون تو این تاپیک اشنائی با مشاهیر در مورد زاها حدید چیزی ندیدم...تو در موردش مطلب داری؟ یا نقد کاراش رو؟تعجب میکنم شب جمعه و انقدر خلوته باشگاه
من از شما دعوت کردم که در مورد کارام نظر بدین آیا؟البته بنظرم اين عكس آدم هيچ ربطي به موضو نداره
چرا بدتان مي ياد خوب نظر من اينه ديگه هر كه يه نظري داره......تو معماري آدم بايد صبور باشه ..آره اينجورياستمن از شما دعوت کردم که در مورد کارام نظر بدین آیا؟
یادم نمیاد![]()

چرا بدتان مي ياد خوب نظر من اينه ديگه هر كه يه نظري داره......تو معماري آدم بايد صبور باشه ..آره اينجورياستمن از شما دعوت کردم که در مورد کارام نظر بدین آیا؟
یادم نمیاد![]()

یادم نمیاد![]()

من از شما دعوت کردم که در مورد کارام نظر بدین آیا؟
یادم نمیاد![]()
دوست عزیز. اتفاقا اگه کمی دقت کنید میبینید که عکس این ادم با خطوط صاف و موازی و تمرین ما هم هست کشیده شده. وقتی انقدر قشنگ با این خطوط تونسته ظرافت هارو نشون بده پس خیلی خوب خط میکشه. موضوع ما مگه تمرین نیست؟ خط کشیدن هم جزو همونه.البته بنظرم اين عكس آدم هيچ ربطي به موضو نداره
من از شما دعوت کردم که در مورد کارام نظر بدین آیا؟
یادم نمیاد![]()
من مشتاقانه منتظرم که درباره ی کارام نظر بشنوم برای خوب شدنشوناین طرز حرف زدن اصلا درست نیست لطفا" جو دوستانه ی این جا رو به هم نزنید. اگر کارتو تو تاپیک کرکسیون گذاشتی معنیش اینه که میخوای اشکالاتشو بدونی پس باید تحمل انتقاد رو داشته باشی و همه هم حق دارن نظر بدن
منم با نظر Pleiades.Arch موافقم اگه همه بگن كار خوبه كه ديگه کرکسیون نميشه گفت...هر كاري هم موافق داره هم انتقاد...اگر آدم بخواد توقع داشته باشه كه همه بهش بگن آفرين هيچوقت پيشرفت نميكنه...دوستاني كه مي آيند نظر مي دن لطفا" يكطرفه قضاوت نكنند انتقاد بعضي وقتا بهتر از تشويق بي بهاست...این طرز حرف زدن اصلا درست نیست لطفا" جو دوستانه ی این جا رو به هم نزنید. اگر کارتو تو تاپیک کرکسیون گذاشتی معنیش اینه که میخوای اشکالاتشو بدونی پس باید تحمل انتقاد رو داشته باشی و همه هم حق دارن نظر بدن
از نشون دادن کاراتون به دیگران از انتظار تشویق بپرهیزید که این میشه آفت یادگیریمنم با نظر Pleiades.Arch موافقم اگه همه بگن كار خوبه كه ديگه کرکسیون نميشه گفت...هر كاري هم موافق داره هم انتقاد...اگر آدم بخواد توقع داشته باشه كه همه بهش بگن آفرين هيچوقت پيشرفت نميكنه...دوستاني كه مي آيند نظر مي دن لطفا" يكطرفه قضاوت نكنند انتقاد بعضي وقتا بهتر از تشويق بي بهاست...
در خواب ناز بودم شبی
دیدم کسی در میزند
در را گشودم روی او
دیدم غم است در میزند
ای دوستان بی وفا
از غم بیاموزید وفا.....
غم با همه بیگانگی
هر شب به من سر میزند![]()
سلام بچه ها واقعا من هیچ فعالیتی نمی بینم
من یه سوال برای مسابقه معماری دادم بعد یکی دو روز فقط کدخدا جواب داد
چرا این جوری شده؟

نمیدونم والا چی بگم... منم از اینکه میبینم این جوریه خسته میشم. قبلا که نوشین بود خیلی بچه هارو مجبور به کار میکرد. نوشین کجای؟؟سلام بچه ها واقعا من هیچ فعالیتی نمی بینم
من یه سوال برای مسابقه معماری دادم بعد یکی دو روز فقط کدخدا جواب داد
چرا این جوری شده؟