پستهای قدیمی , تکراری ((در دست بررسی و احیا))

پستهای قدیمی , تکراری ((در دست بررسی و احیا))

  • در مورد معماري باشد

    رای: 0 0.0%
  • در حد امكان در مورد كارهاي اجرايي باشد

    رای: 0 0.0%

  • مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است.

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
من تازه واردم من یکمی گیج شدم مگه اون 18تا کد موضوع اسکیس نیستند:question:
والا من تازه وارد نیستم ولی منم گیج شدم ...:confused::confused:
نه نیستند ... اولین اسکیس مهر ماه برگزار میشه که اون موقع موضوع اعلام میشه ... هر ماه یه موضوع اسکیس داده میشه ...
اون موضوعات برا تمرین خودمون بودن...
آره دومان جان؟ یا من اشتباه می کنم؟:surprised::confused: می شه خودت توضیح بدی؟ :redface:
در ضمن خوش اومدی :redface:
 

archi_arch

مدیر بازنشسته
سلام دومان جان
من موقع خط کشیدن زاویه ام 90 هست (برای تمام خطوط)و گاها برا اینکه مچم رو تکون ندم از نود هم بیشتره (البته برای خط های کوتاه)یعنی روان به داخل متمایل می شه حدود 110..... ایرادی داره؟ بعد اینکه وقتی زاویه حدود 30 یا 40 باشه روان هم خوب نمی کشه :surprised: انگار که خط با ترس کشیده شده :surprised:وقتی عموده خوب می کشه ;)...
در ضمن خسته نباشی;)
منم دقیقا همین مشکلو دارم و اکثرا با زوایه 60 یا بیشتر (نزدیک 90 درجه باید بکشم تا درست بشه!):w05:
سلام سیمین جان
ببین یه مشکلی رو که اکثرا بچه ها دارن اینه که ابزارشون در روند تمریناتشون تاثیر میذاره . مثل همین روان نویس. سر نمدی بعضی از این روان نویسها بعد از چند بار استفاده خراب میشه و خطوط تو خالی میکشه . این درست نیست که برای تصحیح خطای ابزار ، روند اسکیست رو خراب کنی یا دستت رو بد تربیت کنی . مثل این می مونه که چون خط کش شکسته داری ، خطهای کنگره کنگره بکشی !!!
بنابر این توصیه می کنم برای تمرینات از ابزار مناسب استفاده کنی .
موضوع دوم اینکه برای تمرین مناسب ، استیل مناسب حرف اول رو میزنه . یک نوازنده پیانو اولین چیزی که یاد میگیره نحوه نشستنه درسته . یک بسکتبالیست برای یک شوت درست ، باید استیل درستی داشته باشه و برای ساختن استیل مناسب می بایست یکمی به خودت سختی بدی . زحمت بکشی ( البته مطمئن هستم که زحمت میکشی ) ولی منظورم اینه که چون کسی نیست که ناظر کارت باشه باید یکمی اراده قوی تری داشته باشی و خودت ضامن اجرایی خودت باشی.
شما هم خسته نباشید . ممنون .
دومان جان من از یونی پین 0.3 استفاده میکردم و بعد که نوکش خراب شد از همین روان نویس های سه گوش استدلر که نوک نمدی دارن استفاده میکنم.ولی بازم خراب شد!:cry:
چاره چیه؟
 

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
منم گیج شدم... یکی بگه چه خبره...
تو رو خدا تا تابستون تموم نشده یه کاری بکنیم دیگه...
 

natalie

عضو جدید
من عاشق معماریم اون قدر که نمی تونم ببینم این قدر طرفدار داره!!!از این که دیدم 6 صفحه همه به به... راه انداختن راستش عصبانی شدم!:D:biggrin:
 

mehraz-archi

عضو جدید
من خیلی عاشق معماری بودم . تمام تلاشمو برای رسیدن بهش کرم . و الان بهش رسیدم ولی متاسفانه هر روز بیشتر و بیشتر نا امید میشم . وقتی اوضاع معماری کشورمونو میببینم وقتی پروژه ها و روند کار رو میبینم سالها تاخیر پروژه دارن وقتی آموزش رو تو دانشگاها میبینم وقتی میبینم معماری یعنی سودجویی و پول ! وقتی میبینم معماری معماری نیست وقتی میبینم خلاقیت ، نوآوری هیچ گونه دخالتی توش نداره وقتی میبینم که خودمون رو اسیر محدودیتها کردیم وقتی میبینم هزینه رو صرف میکنیم ولی کار به درد نخوره وقتی میبینم کارا پارتی بازی از اینکه این رشته رو خودم پشیمون میشم . از اینکه استادامون بهمون میگفتم باید قالتاق بازی رو یاد بگیریم !!!
از اینکه میبینم یه ساختمون به راحتی بعد از 5 سال ریزش هیچ کاری واسش نمیشه آخرش باید با 20 نفر کشته بیاد پایین !!
و ...........
وقتی میرم اصفهان و شکوه نقش جهان رو میبینم همش فکر میکنم ایا اونها اجداد ما بودن ؟؟؟ پس ما چه جانشینان ناخلفی بودیم که اینگونه معماری میکنیم !!!
معماری میکنیم تا شاید معمار بشیم ولی سعی نمیکنیم معمار بشیم تا معماری کنیم
افسوس ....
 

rahajo0on

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دومان عزیز شرمنده منه شوت از دنیای معماری خیلی سوال می پرسم

تو قسمت 2 گفتی ترسیم کروکیازش میشه توضیح بدی چی هست:redface::redface:
 

zhsaffar

عضو جدید
تو قسمت 2 گفتی ترسیم کروکیازش میشه توضیح بدی چی هست:redface::redface:

البته با اجازه دومان عزیز باید بگم....عزیزم اون جمله بوده " یک نمونه خط لرزانه که برای ترسیم کروکی ،ازش استفاده خواهیم کرد"
بین "کروکی" و "از" فاصله نیست برا همین خونده میشه "کروکیازش"
;)
 

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
نوشین جان از کجا میتونیم اطلاعاتی در مورد کتابخونه ها پیدا کنیم؟
:redface:
 

erick

عضو جدید
کاربر ممتاز
اسکیس شماره 5

کد 01 کتابخانه 1000 جلدی - تبریز


مهلت تحویل کارها : دو هفته اینده جمعه 25/5/87
مدارک خواسته شده طبق کنکور اسکیس امسال خواهد بود .
پلان - نما - مقطع - و روند رسیدن به حجم . البته پرسپکتیو هم ترسیم شود .

طراحی با توجه به اقلیم منطقه باشد .
سایت طراحی در زمینی به ابعاد 30*50 متر مربع و ورودی به سایت جهت شمال و شرق امکان پذیر است



دوستان عزیز منتظر کارهای شما هستیم
موفق باشید
نوشين جان ممنونم كه اين حركتو دوباره شروع كردي.....با اومدنت اينجا دوباره فعال مي شه......منم سعي مي كنم كارمو حتما برسونم;)
 

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
این که با سایتی که نوشین جان گفت فرق داره.....
الان ینی ابعاد کل سایت اینه و ما در مساحت 30*50 کار میکنیم؟؟؟:question:ینی طراحی سایت و پارکینگ و اینا هم داریم دیگه؟
 

سعیده معمار

عضو جدید
سلام به شملابچه اکتیوا که بازم دارین گل میکارین.میخواستم بگم که منم با پیشنهاد erickجان موافقم فقط مشکل اینه که اگه یه چیز رو درک نکنیم نمیشه حفظ کرد پس هر دفعه یه ساختمان یا یه کار رو انتخاب کنیم و اصطلاحات رو در مورد اون بگین و لیستی از این اصطلاحات تهیه کنیم که هر روز یکی موظف باشه اونو بر حسب حروف الفبا تنظیم کنه این طوری این تاپیک خسته کننده هم نمیشه و همه میتونن توی اون فعالیت داشته باشن و بهتر یاد بگیرن
 
  • Like
واکنش ها: cute

nino

مدیر بازنشسته
مرسی دومان عزیزم . ممنون که موضوع رو کامل کردی و اطلاعات دادی . راستش من فقط میخواستم بچه ها زودتر شروع کنن و واقعا خیلی فرصت نمی کردم سایت خوبی پیدا کنم .
خیلی ممنون دومان جان ;)
 

dynamic

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی ...
دست کم گرفتینا ... گفتم پیشرفت می کنم نگفتم که اونقدر پرتم که ندونم خورجینی چیه ... یه چند تا سوال هم باز پیش اومد اما چون مغزم نمی کشه خوب تحلیل کنه الانم شبه و طفلک خسته شده فردا می پرسم می تونین تا فردا دعا کنین که سوالاتم رفع بشه وگر نه باز اینجام:biggrin:
یادم رفت بگم دکمه ی تشکر ندارم فردا تشکر می کنم بقیه اش رو :)
اون متن هم از اجزای ساختمان و ساختمان بود!
 

cute

عضو جدید
کاربر ممتاز
ادامه ی a is for architecture
به تدریج با کشف فلزات زندگی روستایی و تعاون قبیله ای عصر حجر از هم پاشید.فلز انقلابی در فن آوری ها به وجود آورد و جوامع را به کل تغییر داد.
از این پس ابزارها و سلاح ها,کارایی بیشتری یافتند و ساخت آنها به هر شکلی امکان پذیر شد.بعد از این تغییر شکل و تعمیر انها نیز ممکن شد.
تبدیل سنگهای معدنی خام به فلزات,عملی جادویی به نظر می رسید و افرادی که از رموز این فن آگاه بودند,همچون جادوگرانی خبره جلوه می کردند.
اکنون دیگر برای اینکه قبیله بتواند معاش فلزکاران متخصص را تامین کند,باید بتواند محصولاتی مازاد تولید کند چرا که این فلز کار مجبور به کشاورزی برای گذران زندگی اش نبود
در این زمان فلز شناس ها به دوره گردهایی تبدیل شدند که مهارت و توانایی خود را به بالاترین قیمت ممکن در اختیار افراد قرار می دادند و بدین ترتیب گروهی نخبه,متخصص و به نوعی «از ما بهتران»در جامعه شکل یافت.
در این دوره ,انسانها به جای مشارکت و تعاون,سعی می کردند از اموال و دارایی های شخصی خود حفاظت کنند.دارایی ها و ثروت خصوصی افراد منجر به حسادت و بالاخره جنگهای قومی شد.قوم پیروز,قوم شکست خورده را به عنوان برده به خدمت می گرفت.
ریاست قبیله ها بر عهده رهبران جنگ بود این افراد غنائم جنگی را هم برای خود به تاراج می بردند.با ارتقاء طبقات اجتماعی دارایی ها,ثروت و قدرت-آنچه«تمدن» نامیده می شود-و نیز معمارانی یادمانی زاده شد.
طبقه ی متخصص جامعه عهده دار آیین های مذهبی شد و با نظارت بر امور مربوط به خدایان محصولات مازاد جامعه را در اختیار گرفت.روحانیون به کمک«طبقه ی متوسط»متشکل از صنعت گران و روسای متخصص,بر جامعه حکومت کردند.
این نوع جوامع به جوامعی مرموز تبدیل شدند و در اندک زمانی روحانی,خدا و شاه در هاله ای از ابهام فرو رفت.

روحانیون خداگونه در معابد بالای تپه های مصنوعی که بدست بردگان ساخته شده بود,اسکان یافتند تا با کمک روسای طبقات متوسط جامعه به امور خدایان رسیدگی کرده,دارایی های مازاد جامعه را نگهداری کنند.
این معبد,بزرگترین بنای جامعه بود که در میان انبوهی از خانه های عادی سربه فلک کشیده بود و این گونه قدرت طبقه حاکم را به نمایش می گذاشت.
باقی مانده ی بناهای یادمانی عصر مفرغ(برنز) را امروزه می توان در خاورمیانه (زیگورات یا کوه مقدس که معبذ بالای آن قرار دارد)و در شهرهای محصور شده مانند اور و بابل دید..



در مصر نیز ثروت و قدرت فرعون در قالب مقبره های هرمی شکل(اهرام مصر)جله گر شد,اهرمی که برای حفاظت فرعون و خانواده ی سلطنتی پس از مرگشان ساخته شده بود..

در مکزیک تمدن های پیش کلمبیایی مانند مایاها و آزتک ها,مقبره ها و معبدهای هرمی شکل می ساختند و به ماه خورشید وقف می کردند.

 

علی(110)

عضو جدید
مممممممممممنون

مممممممممممنون

:gol:دومان جان از آموزشی که دادید بسیار بسیار متشکرم:gol:

:D ایشالا هر وقت یه سر به تالار عمران زدی از خجالتت در بیایم
 
آخرین ویرایش:

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
شرمنده من قرار بود یه روزه تمرینامو بزارم
اما خیلی سخته . ترم دو استادمون از این تمرینا برامون گذاشته بود اما چون از جهات دیگه هم خیلی اذیتمون میکرد ما رغبتی نداشتیم انجامشون بدیم... اما غافل از اینکه خودمون ضرر کردیم.
حالا دارم انجام میدم... قول میدم زود بزارم...
 

nino

مدیر بازنشسته
اسمها پیشنهادی برای نشریه

بهرام :
هور : (طرح یا پروژه)
یله : (یعنی آزاد)
آسمانه : (سقف)
چلیپا
مهراز - مهرازی - مهرازان
- معمار - معماری - معماران -
اوستا - استادکار -
مهندسان جوان - مهندسان معمار


معمارباشي:
بوطيقا
اهوپا
زَ نَدو (به معني مكاني زيبا و ارامش بخش)
خط خطي
َشيت سفيد
خشت و خورشيد
آب و خاك



سامان :
معمار جوان
 

sara_dr

عضو جدید
سلام نوشین جان .
با تمام نظرات خوبت کاملا موافقم جوملا هم در حال حاضر به نظر من بهترین گزینه است . با نظرت در مورد رای گیری هم بیشتر موافقم . قبل از هر چیز اساسنامه ، بخشهای نشریه ، گروهبندی وظایف ، چارت وظایف و همچنین سیستم رای گیری و داوطلبین تمام قسمتها باید مشخص بشن تا بتونیم سیستم رای گیری ، حداقل امتیاز هر فرد برای انتخاب شدن رو و همینطور نمونه کارهای دوستان رو به همراه یک رزومه کوتاه داشته باشیم . اگه موافق باشی برای رزومه ، نمونه کار و سوابق من از خودم شروع می کنم.[/quote]
دومان جان شروع کن;)
به نظرم هر کس بیوگرافی معماریش بگه بعدش رای گیری شه;):smile:
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا