سلام دوستان کسی جزوه ای و یا اطلاعاتی در مورد کار با رویدادهای ماوس یا صفحه کلید مثل key up و keypress و نحوه نوشتن تابع و استفاده از اون ها رو داره؟؟
اگه میشه سریع جوابم رو بدید
[COLOR=#00008B]Sub[/COLOR] KeyDown([COLOR=#00008B]ByVal[/COLOR] sender [COLOR=#00008B]as[/COLOR] [COLOR=#00008B]Object[/COLOR], [COLOR=#00008B]ByVal[/COLOR] e [COLOR=#00008B]as[/COLOR] KeyEventArgs)
[COLOR=#00008B]If[/COLOR] e.KeyCode = Keys.LControlKey [COLOR=#00008B]Or[/COLOR] e.KeyCode = Keys.RControlKey [COLOR=#00008B]Then[/COLOR]
[COLOR=gray]'Do Stuff[/COLOR]
[COLOR=#00008B]End[/COLOR] [COLOR=#00008B]If
[/COLOR][COLOR=#00008B]End[/COLOR] [COLOR=#00008B]Sub[/COLOR]
سلام
من یک سوال داشتم
من می خواستم در vb6 یک عکس رو بگیرم و به چند قسمت تقسیم کنم برای ساختن بازی پازل اگه لطف کنید کد مربوط به تقسیم کردن عکس بذارید ممنون میشم
با تشکر
سلام فک کنم دیر جواب دادم:
از کامپوننت media playr استفاده کن و زمانی که کاربر فایلشو انتخاب کرد آدرسشو به کامپوننت مدیا پلیر پاس بده به همین راحتی
با سلام میخواستم در کد زیر یک حلقه ایجاد کنم که 5 بار تکرار شه و عدد شمارنده در کنار اسم بیاد
Set objOU=GetObject("LDAP://OU=People,DC=contoso,DC=com")
Set objUser=objOU.Create("user","CN=Mary North")
objUser.Put "sAMAccountName","mary.north"
objUser.SetInfo()
در خط دوم و سوم جلوی اسم عدد شمارنده بیاد
یعنی Mary North 1
Mary North 2
Mary North 3
و..........
همچنین در خط سوم
ممنون میشم راهنماییم کنید
for i as integer=1 to 5
msgbox("Mary North" & i)
next
دو دلیل برای خطا میتونه وجود داشته باشه:با فرض مثال که ما می دانیم که یوز اس کیو ال سرور ما sa است و فرض اینکه پسورد هم دو کاراکتری است من برنامه نوشته ام که یوز نیم را sa در نظر گرفته و پسور را هم از aتا z به صورت دو کاراکتری جلو می برد ولی هر بار که می خواهد به اس کیو اس سرور کانکت شود خطا می دهد لطفا راهنمایی کنید
سلام
من نمی تونم به بانک اطلاعاتی ام وصل بشم پیغام های زیر رو بهم میده
مشاهده پیوست 165001مشاهده پیوست 165002
چیکار باید بکنم ؟
دوست من شرح مساله خیلی مبهم هست. ارتباط بین اون اعداد را بیشتر توضیح بدید.سلام دوستان من سورس یک برنامه رو قرار می دم که یک عبارت بصورت 5-5 12345 رو به 10 عبارت بصورت 4-4 123450 الی 4-4 123459 تبدیل می کنه حالا من می خوام عکس این عمل صورت بگیره یعنی اون 10 عبارت به 1 عبارت تبدیل بشه درون سورس دو تا فایل تکست قرار دادم که این با این سورس فایل 1 به فایل 2 تبدیل میشه حالا من عکس این قضیه رو می خوام یعنی فایل 2 به 1 تبدیل بشه ممنون
سلام
میتونی دوتا textbox و یه دکمه ویه برچسب رو فرم بزاری
بعدش دوتا متغیر سراسری به نام های s1 و s2 تعریف کنی و تو یکی نام کاربری و تو دیگری رمز رو قرار بدی
و بعدش تو دکمه عمل مقایسه ی نام کاربری و رمز عبوری که کاربر تو تکست باکس ها تایپ میکنه رو با دستور if بررسی کنی و اگه درست بود اطلاعات مورد نظر رو که می تونه تو یه فایل باشه یا به طور ساده تر تو همون دکمه نوشتی رو مثلا تو اون بر چسب نمایش بده.
موفق باشی.
راه حلش را بهتون میگم و سعی کنید و کدش را بنویسید و اگر مشکل داشتید کدتون را بگذارید تا بررسی کنیمممنون،ولی فکر کنم شما متوجه سوال من نشدید
من عمل مقایسه رو انجام میدم ولی نمیدونم چطور میشه که فقط اطلاعات مربوط به همون شخص نمایش داده بشه.چون در تیبلی که قراره اطلاعات فرد وارد شده فراخوانی بشه اطلاعات تمام کاربران درج شده.برای هر شخص هم در زمان ثبت نام در تیبل مربوطه،یک آی دی در نظر گرفته شده
دقیقاً سوال من اینه که وقتی یوزر و پسورد چک شد و آی دی فرد مورد نظر مشخص شد،چطور میشه اطلاعات اون فرد که در تیبل دیگه ای قرار داره نمایش داده بشه
لطفاً برای نمونه کد مورد نظر را درج نمائید
با تشکر
select * from tablename where userid=idvalue
راه حلش را بهتون میگم و سعی کنید و کدش را بنویسید و اگر مشکل داشتید کدتون را بگذارید تا بررسی کنیم
راه حل:
زمانی که کاربر لاگین میکنه یه کاربر کدی داره که اون کد را ذخیره نمایید(فرض کنیم مقدارش idvalue باشه).
زمانی که میخواهید اطلاعاتی را لود کنید که مربوط به همه کاربرها می باشد لازمه که تنها کوئری بزنید و تنها اطلاعاتی را لود کنید که کد کاربری اونها همون کدی هست که شما از کاربرتون ذخیره کردید.
کد:select * from tablename where userid=idvalue
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
درخواست نمونه سوال تستی همراه با پاسخ vb.net | VB.NET | 1 | |
م | نوشتن برنامه ساعت دیجیتال با ویژوال بیسیک | VB.NET | 0 | |
A | درخواست کتاب برنامه نویسی VB مقدماتی | VB.NET | 1 | |
M | برنامه نویسی پورت usb با ویژوال بیسیک | VB.NET | 1 | |
![]() |
آموزش برنامه نویسی VB.net (بررسی سئوالات و مشکلات) | VB.NET | 5 |