با سلام
میخوام با کنترل open file dialog بتونم آهنگ انتخاب کنم و آهنگ توی فرم پخش بشه کدش چجوریه؟ اگه راهنمایی کنین ممنون میشم.
خواهش میکنم جواب بدین فک کنم من فقط فردا رو مهلت دارم.چیز سختی هم نیستش فقط یه دیالوگ باز کنه که بشه اهنگ انتخاب کرد
سلام فک کنم دیر جواب دادم:
از کامپوننت media playr استفاده کن و زمانی که کاربر فایلشو انتخاب کرد آدرسشو به کامپوننت مدیا پلیر پاس بده به همین راحتی
مرسی. نه مشکلی نیس .جواب اینو گرفتم. یه سوال دیگه هم دارم. چطوری موقعی ک فرم رو اجراکردم یه آهنگ پخش بشه منظورم بدون open file dialog هستش. اگه ممکنه کدش رو برام بذارین ممنوت میشم.
برای پنجره ای که گام ها رو میگیره اینُ تعریف کنید :
در رویداد load فورم x=inputbox رو قرار بدین .
از msgbox.keychar برای گرفتن کد دکمه ها استفاده کنین و خاصیت kyepreviewرو true کنین .
سلام دوستان مهندس!
من میخام یه سیستم حسابداری طراحی کنم که در مورد دیتابیسش سوال دارم!
اگه بخام این سیستم به صورت متمرکز کار کنه آیا باید با SQL Server واسش بانک بسازم؟
من نمیخام که کاربر روی pc خودش مجبور به نصب SQLServer و Attah کردن قایل بانک به صورت جداگانه بشه!
میخام کل برنامه با یه فایل ستاپ نصب بشه و کاربر بدون اینکه درگیر نصب SQL بشه کارشو انجام بده.
لطفاً منو راهنمایی کنید.
دوست عزیز در صورتی که بخواهید سیستم به صورت متمرکز عمل کند باید دیتابیس بر روی یک سرور مرکزی قرار داده شود و کلاینت ها از آن داده بخوانند و در آن بنویسند. لازمه اجرای برنامه سمت کلاینت داشتن MSDE یعنی Microsoft SQL Server Database Engine هست که حجم بسیار کمی داره و شما درون فایل نثب میتونید تنظیم کنید که براتون نصبش کنهنیازی به اتچ دیتابیس در کلاینت نیست
![]()
تشکر از پاسخ شما،
با این حساب پس من نباید بانکی رو به صورت خارجی در SQL Server طراحی کنم؟
میشه لطفاً بیشتر توضیح بدید؟ ممنون میشم!
سلام دوست عزیز،سلام
میشه بگید چه بخشی رو توضیح بدم ؟؟ موضوع خاصی مد نظر شماست؟
سلام دوست عزیز،
من قبلاً این سیستم رو اینجوری نوشته بودم که اگه قرار بود روی pc های مختلفی اجرا کنه، کاربر مجبور بود اسم کامپیوترشو به اون اسمی که من توی کد برنامه واسه ارتباط با بانک داده بودم (نام نمونه SQL) تغییر میداد و نرم افزار SQL SERVER رو نصب میکرد و یوزر SA رو فعال میکرد و فایل mdf مربوط به بانک رو اتچ می کرد تا برنامه کار کنه!
میدونم که این روش درست نیست!
کاربر فقط باید یه فایل ستاپ رو بگیره و نصب کنه، من نمیخام کاربر درگیر نصب و اتچ و ... بشه!
قبلاً کسی بهم گفته بود باید از SQL Express که در ویژوال استدیو هست استفاده کنم، اما چه جوری؟
آیا باید یه بانک طراحی کنم؟
لطفا راهنماییم کنید.
تشکر اما مسئله واسه من پیچیده تر شد!!!!
من نمیخام کلاینت/سروری کار کنم!
بازم از کمکتون ممنون.
سلام دوست عزیز!
من می خام بدونم آیا امکان ساخت یک سیستم ذخیره و بازیابی + یک سری عملیات روی داده ها، بدون ساخت دیتا بیس خارجی امکان پذیره؟!
یه چیزی توی مایه های نرم افزار حسابداری هلو .
من میخام هر چیزی که هست توی یک فایل ستاپ در اختیار کاربر قرار بگیره، نه اینکه کاربر یک بار فایل ستاپ رو نصب کنه و یک بار نرم افزار مربوط به سیستم بانک اطلاعاتی رو.
احسنت!نرم افزارهای حسابداری اصولی که قابل استفاده همزمان از چند سیستم باشند نباید هر کدام بانک مستقل داشته باشند مگر اینکه تک کلاینته باشند.
![]()
احسنت!
منم میخام تک کلاینت باشه!
در این رابطه چی، باز باید بانک خارجی طراحی کنم؟
و عمل اتچ توسط کاربر باید صورت بگیره؟
ممنونم از شما df2012 !سلام دوستان عزیز
فکر می کنم یه پرسش و پاسخ نامتعادل ایجاد شده .
یه کم توضیح می دم شاید دوستمون m.zareie قانع بشن . شما می خواهید برنامه ای بنویسید که همه نیازمندیهاش رو تو یه بسته نرم افزاری ارائه کنید و می خواهید بدون به کارگیری امکانات موجود این کار رو انجام بدید !!! منظورم این هستش که یه بانک اطلاعاتی طراحی نکنید و صرفا با استفاده از روش های ذخیره وبازیابی اطلاعات کار کنید ولی سوالی دارم به نظرتون وقتی دوچرخه اختراع شده باید دوباره اونرو اختراع کرد؟ البته شما در نظر دارید به هدفتون که ایجاد یه بسته نرم افزاری هستش برسین و ناچار به این فکر افتادید .
خیلی ساده است تو دنیای امروز نرم افزار ، مجبورید از امکانات موجود (Components) استفاده کنید . شما برنامه تون رو به زبان VB.NET می نویسید . برنامه کامپایل شده شما روی .net framework اجرا خواهد شد پس مجبورید روی ماشین مقصد آنرا نصب کنید . بعد هم اگر از بانک های اطلاعاتی استفاده می کنید باید موتور اون DBMS (سیستم مدیریت بانک اطلاعاتی) رو هم نصب کنید . ولی مشکلی نیست شما می تونید تمام اینها رو در قالب یه بسته نرم افزاری ارائه کنید . این امکان رو هم Visual Studio براتون فراهم می کنه و هم نرم افزارهای دیگه (Third Party) مثل Install Shild .
خوش باشید .
ممنونم از شما df2012 !
من قبلاً از کسی در مورد برنامه نویسی پایگاه داده سوال کرده بودم، ایشون به من گفتن وقتی که اسم SQL SERVER میاد وسط یعنی که باید یک سرور و کلاینتی وجود داشته باشه!
فکر میکنم همین توضیح منو گمراه کرده!
این در حالی بود که من میخاستم یک برنامه طراحی کنم که روی کامپیوتر های مختلف اجرا بشه، نه به صورت کلاینت سروری!
با حرف شما کاملاً موافقم در مورد استفاده از امکانات روز، وقتی من دارم تحت دات نت کار میکنم حتما یه نسخه از همون فریم ورک رو در کنار فایل اصلی به کاربر میدم!
ولی نصب SQL SERVER فکر میکنم برای کاربر یه خورده سنگین باشه! مخصوصاً برای کاربری که در این مورد خیلی آشنایی نداره!
من میخاستم یه راه حل واسه همین موضوع پیدا کنم.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
درخواست نمونه سوال تستی همراه با پاسخ vb.net | VB.NET | 1 | |
م | نوشتن برنامه ساعت دیجیتال با ویژوال بیسیک | VB.NET | 0 | |
A | درخواست کتاب برنامه نویسی VB مقدماتی | VB.NET | 1 | |
M | برنامه نویسی پورت usb با ویژوال بیسیک | VB.NET | 1 | |
![]() |
آموزش برنامه نویسی VB.net (بررسی سئوالات و مشکلات) | VB.NET | 5 |