فرض کنید دو عدد شما در textbox1 , textbox2 باشه و میخواین حاصل را داخل textbox3 قرار بدینسلام به دوستان
یکی بهم میگه چطوری تو ماشین حسابم عمل جمع رو بزارم![]()
کامپوننت های زیادی برای این کار وجود داره که سریعتر کارتون را راه میندازهسلام دوستان برنامه نویس خواهش میکنم کد ارتباط با اسکنر در ویندوز 7 و فرمان به اسکنر برای اسکن و انتقال عکس به برنامه خودم با استفاده از vb.net 2010 برای من بگذارید کارم خیلی گیر است و معطل مانده خواهش میکنم ، لطفا" مرا کمک کنید.
دوست عزیز وقتی بعد از R عدد میزنی خودش شناسایی میکنه و میتونی sort کنی و نیازی به ماکرو نداره
سلام دوستان من یه تازه وارد به بحث کلاس نویسی هستم و میخواستم وراثت رو یاد بگیرم میشه دوستان یه مثال ساده از یه کنترل ساده مثل دکمه یا تکس باکس بزنن
من خودم این کد رو نوشتم اما بدون اینکه خطا بده اجرا نشد
این شدیدا به فرمت فایلهاتون بستگی دارهتوضیح : من با VB.Net فرم ویندوزی طراحی کردم که در آن کاربر فایلی رو Browse می کند و فایل پس از تایید کاربر در بانک اطلاعاتی از نوع اکسس ذخیره می شود. فایل رو به صورت آرایه ای از بایت به فیلدی از نوع OLE Object ارسال می کنم. فایلها عمدتاً از نوع PDF, Word, Excel هستند.(فرض کنید فایل PDF قابلیت جستجو را داشته باشد.)
سوال : چطور می تونم در محتوای فایلها بدون اینکه فایل رو از اکسس خارج کنم جستجو کنم؟
سلام به برنامه نویسان عزیز
من دارم با vb.net یه برنامه می نویسم برای امانت دادن کتاب و از پایگاه داده access استفاده کردم.
از اونجا که تا حالا خیلی با زبان های ویژوال و IDE ویژوال استودیو کار نکردم چند تا سوال برام پیش اومده که ممنون میشم راهنماییم کنید.
فرض کنید یه دکمه هست به نام "نمایش همه" که میخوام وقتی روش کلیک شد تمام رکوردهای جدول کتاب ها رو نمایش بده. این کار رو با datagridview انجام دادم. نمیدونم راهش همینه یا نه؟
به هر حال رکوردهای جدول رو نمایش میده.
حالا میخوام امکان ویرایش این اطلاعات یا حذف یه رکورد رو هم داشته باشه. برای حذف رکورد حدس زدم باید اینجوری بنویسم ولی ظاهرا خطا داره:
DataGridView1.CurrentRow.Cells.Remove()
پس چه باید بکنم؟
باید بررسی کرد دلیل اشکال چی هست ولی در وی بی 6 ابزاری برای ساخت ستاپ وجود داشت که من باهاش مشکلی نداشتم. البته الان اسم ابزار را به یاد ندارم ولی در همون قسمت نصب وی بی 6 درپروژه اي در VB6 که داراي پايگاه داده Acess و گزارش در محيط Crystal Report 8.5 هست موقع ايجاد فايل نصب در Installshild2010 با هنگ ميکند. آيا راهکاري هست؟ ممنون
احیانا" Computer Name در پروسه ی نصب ویندوز عوض نشده !؟با سلام
دوستان من 1 سولی داشتم ؟
یک دستگاه کارت خوان هست که برنامه آن با vb6 نوشته شده و شبکه شده به یک کامپیوتر دیگری و آنجا هم یک برنامه هست که وقتی اجرا مکنی از طریقه شبکه برنامه اصلی در سرور اجرا میشه .
اما مشکل : اینه وقتی ویندوز کامپیوتر 2 را عوض کردم با اینکه شبکه وصل و مشکلی نداره برنامه اجرا نمیشه و هیچ پیغامی نمیده , بانک اطلاعات این برنامه با اکسس است لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر و سپاس
دوست عزیز این لینک را ببینید.سلام
من میخوام تو برنامه ام از Ms-Agen
استفاده کنم و یک کد هم براش پیدا کردم اما نمیدونم کد رو کجای برنامه ام بذارم،شایدم اون کد ایراد داره!ممنون میشم اگه کسی کد و راهنمایی بابت این عملکرد رو برام بذاره.
[FONT=Yaghout-s+3+1][FONT=Yaghout-s+3+1][/FONT][/FONT]
قبل از Insert با دستور SELECT کد وارد شده را چک کنید.سلام ، vb.net 2010 که دیتابیس آن sqlserver 2008 است : سوال این است که ما یک فیلدی داریم از نوع int نام فیلد: kodmohaqiq وقتی فرم را پر میکنیم کد تکراری وارد نکنه؟ ممنون که زود جواب بدید
سوال دوم اینکه در این پروژه ما عکسی از اشخاص داریم که نمیخواهم در دیتابیس ذخیره بشه فقط میخواهم عکس ها در شاخه ای به نام pic و خود آدرس آن در دیبتایس ذخیره بشود چگونه امکان پذیر است؟ منتظر جوابتون هستم تشکر
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
کد روش تنصیف(نصف کردن) و نیوتن رافسون رو که قبلا در محاسبات داشتیم رو نیاز شدید دارم ممنمون میشم اگه بتونین کمکم کنین
یک سوال دیگه نیز داشتم
برای تعریف یک متغیر که مقدار نگیره چیکار کنم در ویژوال بیسیک میخوام عبارت زیر رو بنویسم
label1.caption=y*2
میخوام که y مقدار نگیره و فقط بصورت 2y در label1 نمایش داده بشه
با تشکر
دوست عزیز من یه مشکلی تقریبا شبیه شما داشتم و برای تغییر ورژن کریستال بود. یعنی سورس را upgrade کردم و مشکلی شبیه شما پیش اومد.این را چک کنید.با سلام من به تازگی یه نرم افزار دخل و خرج با vb.net نوشتم و از کیریستال ریپرت خود ویژوال استدیو استفاده کردم
و ستاپ هم با advanced installer ساختم و گزینه های cristall رپورت هم نیک زدم و فایل های rpt هم در فایل نصب گذاشتم و تیک macrosoft reportwiver رو هم گذاشتم اما در پروژه از cristalreportwiver استفاده کردم
خلاصه ستاپ به درستی و بدون مشکل روی هر سیبستمی نصب میشه ولی وقتی گزینه ریپرت ها رو میزنی ارور میده
تصویر ارور
![]()
منون میشم دوستان گلم زودتر یه جواب کامل بدین
ممنون
منتظرم
دوست عزیز میتونید زدن این کلیدها را در keydown بررسی کنید. برای اینکه متوجه بشید کدوم کلید زده شده اونها را براتون گذاشم:سلام.من دارم بازی tetris رو می نویسم.تازه شروع کردم.فعلا فقط با یک بلاک کار میکنم.یعنی از بالا فقط یه بلاک بیاد پایین.الان به اون قسمت رسیدم که با arrow key ها اون بلاک رو جابه جا کنم.کسی هست که کار با arrow key ها رو بلد باشه و کمکم کنه.چه جوری میشه باهاشون کار کرد؟مرسی
سلام بروبچ
مثال از ویژوال بیسیک اگه کسی داره بذاره واسم !!!
ممنون میشم
چاپ نقطه : با استفاده از متد PSet می توان نقطهای روی صفحه چاپ کرد و فرمت کلی آن بصورت زير است :سلام دوستان من در ویژوال بیسیک با کشیدن نقطه با دستور psetمشکل دارم ممنون میشم کمکم کنید هر کاری می کنم نقطه موردنظر نشان داده نمیشه
چی کنم؟ فقط خواهشا عجله دارم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
درخواست نمونه سوال تستی همراه با پاسخ vb.net | VB.NET | 1 | |
م | نوشتن برنامه ساعت دیجیتال با ویژوال بیسیک | VB.NET | 0 | |
A | درخواست کتاب برنامه نویسی VB مقدماتی | VB.NET | 1 | |
M | برنامه نویسی پورت usb با ویژوال بیسیک | VB.NET | 1 | |
![]() |
آموزش برنامه نویسی VB.net (بررسی سئوالات و مشکلات) | VB.NET | 5 |