پردرآمدترین شغل برای سرمایه گذاری ؟!

joojle1

عضو جدید
با عرض سلام به تمامی دوستان
من یک سرمایه 30و40 میلیونی دارم ، پیشنهاد شما برای سرمایه گذاری در کدام بخش هست ؟
لطفا نمونه بیارید و درآمد دقیقش رو بگید !
میخوام یک تاپیک هدفمند باشه و نتیجه بده پس با دقت پاسخ بدید دوستان عزیز !
چه شغلی؟ از isp گرفته تا چه میدونم ( ؟! ) hosting و shop و خرید سایت های پرترافیک و همکاری با ایرانسل و ... !
تذکر : 1- میخوام کاملا قانونی باشه
2- سود خوبی داشته باشه
3- لطفا هزینه ورود به هر کار رو هم به همراه سود حدودی بگید !
تو زمینه اینترنت باشه خیلی بهتره چون حرفمه !
با تشکر

hosein_t

عضو جدید
با عرض سلام به تمامی دوستان
من یک سرمایه 30و40 میلیونی دارم ، پیشنهاد شما برای سرمایه گذاری در کدام بخش هست ؟
لطفا نمونه بیارید و درآمد دقیقش رو بگید !
میخوام یک تاپیک هدفمند باشه و نتیجه بده پس با دقت پاسخ بدید دوستان عزیز !
چه شغلی؟ از isp گرفته تا چه میدونم ( ؟! ) hosting و shop و خرید سایت های پرترافیک و همکاری با ایرانسل و ... !
تذکر : 1- میخوام کاملا قانونی باشه
2- سود خوبی داشته باشه
3- لطفا هزینه ورود به هر کار رو هم به همراه سود حدودی بگید !
تو زمینه اینترنت باشه خیلی بهتره چون حرفمه !
با تشکر
پیش بینی فوتبال!!!!!!:D

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با سلام
به نظر من میزان درآمد در یک شغل بستگی به تلاش، پشتکار، علاقه و نبوغ فرد در اون شغل داره.

بنده forex رو پیشنهاد میدم. بازار بورس بین المللی که تمام کارهاش از طریق اینترنته. در اصل این بازار، بازار بورس ارز، فلزات (طلا، مس ، آهن و ....) انرژی ها (نفت، گاز و ...) محصولات کشاورزی و سهام شرکت های مختلف و معتبر اروپایی هستش که کاملا قانونی و در آمدش حلاله. گردش مالی روزانه حدود 2 تریلیون دلار در روز رو داره. وقتی به چم و خم کار وارد نباشی ریسک این بازار فوق العاده زیاده ولی در صورت یادگیری تکنیک های تحلیل و مدیریت سرمایه به راحتی میشه در آمد خوبی داشت.

در حالتی که حرفه ای باشید و مسلط به بازار و با طمع کم ماهیانه حداقل حدود 3 الی 4 میلیون تومان میشه درآمد داشت (البته با رعایت تمام قوانین تحلیلی و ریسکی بازار)، بیشتر از این هم با توجه به حجم پول شما میشود به دست آورد.

ولی توصیه کلی این است که قسمتی از این پول را در این بازار سرمایه گزاری کنید که اگر احیانا ضرر کردید به زندگی شما لطمه جدی ای وارد نشود، در کل باید طوری باشه که استرس اینکه اگه پول رو از دست بدم فلج میشم یا بدبخت میشم، نداشته باشید.

forex بازاری است بسیار خوب، مطمئن، با شفافیت مالی بالاست و تقریبا هیچ کدام از مشکلات بورس ایران و حتی کشورهای دیگه رو نداره.

هزینه ورود به بازار هم فقط هزینه کلاسهای آموزشی است که حدود 400 هزار الی 800 هزار متغیره در جاها و شهرهای مختلف، شما ساکن کجایید؟

در صورت تمایل برای اطلاعات بیشتر، در صفحه پروفایلم برام پیام بگذارید تا بیشتر معرفی کنم این بازار رو چون ساید دیگه این تاپیک سر نزنم.

موفق باشید.