گیگیل
عضو جدید
راست میگی رفیقم زن داره و مغازه بغالی داره تعریف میکنه زنهای همسایشون با اینکه شوهر دارن بهش پیشنهاد رابطه میدن اونم قبول میکنه البته پسره قیافش بده ولی مایه دارههمون قدری که آقایون می رن دنبال دوست دختر
واسه دو گروه متاسفم
راست میگی رفیقم زن داره و مغازه بغالی داره تعریف میکنه زنهای همسایشون با اینکه شوهر دارن بهش پیشنهاد رابطه میدن اونم قبول میکنه البته پسره قیافش بده ولی مایه دارههمون قدری که آقایون می رن دنبال دوست دختر
واسه دو گروه متاسفم
راست میگی رفیقم زن داره و مغازه بغالی داره تعریف میکنه زنهای همسایشون با اینکه شوهر دارن بهش پیشنهاد رابطه میدن اونم قبول میکنه البته پسره قیافش بده ولی مایه داره
میدونی دلیلش چیه آخه میرن بیرون دخترها رو با هزارتا نقش وقلمی که رو صورتشونه میبینن بعد با خودشون میگن این از زن من خوشگلتره ولی خاک تو سر مردهای حوص باز و زنهای بدحجابی که باعث این موضوع میشنبابا کم نیستن
می تونم به جرات بگم اکثر آقایان متاسفانه به یکی راضی نیستن
مجددا عرض مینمایم :
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon1.gif
بچه ها بیاید بدون دعوا و کل کل بحث کنیم
اقایون حاضرید یه قروون مهریه ندید اما حق طلاق بدید!!!؟؟؟؟
با توجه به اینکه یه زن وقتی حمایت عاطفی شوهرش رو داشته باشه مریض نیست که بره طلاق بگیره
و اگه یه زن بخواد طلاق بگیره شما به زور نمیتونید وادارش کنید باهاتو زندگی کنه
دیه بدیم مقرون به صرفه تره !
اهه هه بزر صدامو صاف کنم حالا خوب شد الو بابک، سارای گوش می کنین یانه می خوام نظر بدم
من حاضرم حق طلاق رو به خانمم بدم البته نه به شرطی که مهریه ندم همیشه بر این عقیده بودم و هستم و خواهم بود زندگی که به اجبار باشه همون به که نباشه من اسراری به زندگی با کسی ندارم که منو دوست نداره و از بودن در کنار من اذیت میشه ندارم هر چند من دوستش داشته باشم! علاقه دو طرفه یه زندگی خوشبخت رو به ارمغان میاره بازم به نظر شخص خودم ازدواج یعنی پیدا کردن یه همراه که همیشه کنارت باشه
سعی می کنم با چشم باز دید منطقی و نه از روی احساسات همسر اینده خودمو انتخاب کنم که کار به جاهای باریک نکشه در مورد مهریه هم اگر خاله زنک بازی در وهمسایه و مهریت چند شد و چقدر مهرش کردی نباشه با این مقوله موافقم البته سال تولد و نمی دونم دختر قبلیمون فلان قدر بود این باید بیشتر باشه اگه کم باشه فکر می کنن دخترمون مشکل داره و....... همش خرافاته برای مادر عروس خانم تا بتونن فخر بفروشن ولی در خد قابل قبول من که مشکلی ندارم
هر کس حق طلاق می خواد باید به اون یکی مهریه بده
حق طلاق رو از دو طرف بگیرن کسی هم مهریه نده
خو هر دوتاشون داشته باشنوا مگه زندانی همن که هیچکدوم حق طلاق نداشته باشن
درستش اینه که جفتشون داشته باشن
هر کس حق طلاق می خواد باید به اون یکی مهریه بده
حق طلاق رو از دو طرف بگیرن کسی هم مهریه نده
خو هر دوتاشون داشته باشن
یا اینکه هر دوتاشون توافق داشته باشن
ولی اگه هر دوتاشون داشته باشن مسخره است
زن ها زود جو گیر میشن میرن فوری طلاق میگیرن
کجا؟؟؟اونجا مهریه چندههههه؟؟؟؟
تو شهر غربت؟؟!!!
تهران ؟ اصفهان ؟ شیراز؟
مظنه چنده؟؟
نیت کردم هنوزآق بابک رفتی خواستگاری جدیدا؟
خیلی ببخشین ولی با5تا سکه الان میشه یه گاو خرید دختر اگه مهریه اینقدر پایین باشه یارو سریع میره طلاق میده یه زن دیگه میگیره شما هم از ترس طلاق ندادن باید با اخلاق بدش بسازی به نظرم314خیلی مناسبه نه خیلی زیاده نه خیلی کم
اگه قراره امتیاز بازی بشه من مهریه میگیرم و حق طلاق میدممجددا عرض مینمایم :
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon1.gif
بچه ها بیاید بدون دعوا و کل کل بحث کنیم
اقایون حاضرید یه قروون مهریه ندید اما حق طلاق بدید!!!؟؟؟؟
با توجه به اینکه یه زن وقتی حمایت عاطفی شوهرش رو داشته باشه مریض نیست که بره طلاق بگیره
و اگه یه زن بخواد طلاق بگیره شما به زور نمیتونید وادارش کنید باهاتو زندگی کنه
آفرین دادااهه هه بزر صدامو صاف کنم حالا خوب شد الو بابک، سارای گوش می کنین یانه می خوام نظر بدم
من حاضرم حق طلاق رو به خانمم بدم البته نه به شرطی که مهریه ندم همیشه بر این عقیده بودم و هستم و خواهم بود زندگی که به اجبار باشه همون به که نباشه من اسراری به زندگی با کسی ندارم که منو دوست نداره و از بودن در کنار من اذیت میشه ندارم هر چند من دوستش داشته باشم! علاقه دو طرفه یه زندگی خوشبخت رو به ارمغان میاره بازم به نظر شخص خودم ازدواج یعنی پیدا کردن یه همراه که همیشه کنارت باشه
سعی می کنم با چشم باز دید منطقی و نه از روی احساسات همسر اینده خودمو انتخاب کنم که کار به جاهای باریک نکشه در مورد مهریه هم اگر خاله زنک بازی در وهمسایه و مهریت چند شد و چقدر مهرش کردی نباشه با این مقوله موافقم البته سال تولد و نمی دونم دختر قبلیمون فلان قدر بود این باید بیشتر باشه اگه کم باشه فکر می کنن دخترمون مشکل داره و....... همش خرافاته برای مادر عروس خانم تا بتونن فخر بفروشن ولی در خد قابل قبول من که مشکلی ندارم
خانوم حال نداره چن سطر رو بخونهمن حال نداشتم تاپیکتو بخونم خیلی طولانی بود
ولی مهریه من که باید 1000 تا سکه باشه
خو هر دوتاشون داشته باشن
یا اینکه هر دوتاشون توافق داشته باشن
ولی اگه هر دوتاشون داشته باشن مسخره است
زن ها زود جو گیر میشن میرن فوری طلاق میگیرن
تو که وکیل وصی مردم نیستی تضمین میدیمن میگم نمیگیرن
اخه مگه زندگیشو از سر راه اورده
با هر دعوا و بحثی بره طلاق بگیره
میشه ابزار تهدید هر چی شد میره به شوهرش میگه میرم طلاقت میدم ها:دیمن میگم نمیگیرن
اخه مگه زندگیشو از سر راه اورده
با هر دعوا و بحثی بره طلاق بگیره
نیت کردم هنوز
اگه قراره امتیاز بازی بشه من مهریه میگیرم و حق طلاق میدم
آفرین دادا
قصد توهین ندارم
ولی آقایون اکثرا از رو عقل انتخاب میکنن (منظورم آقایونه و اون سوسول مامانیا رو نمیگم)
خانوما چی؟
فقط احساس ! به عبارتی عقل آکبنده !
همانطور که دخترای امروزی تا حرفی نشده فوری پای مهریه رو میکشن وسط اگه حق طلاق هم داشته باشن ازش استفاده خواهد کرد ! حتی اگه به قیمت عذاب روحی مرد هم که شده !
تو که وکیل وصی مردم نیستی تضمین میدی![]()
تو زدگی مشترک یا باید دنبال امتیاز گرفتن از طرفت باشی
و یا دنبال جلب محبت طرف و محبت کردن بهش !
جلب محبت و محبت کردن که معلومه قضیه ش
امتیاز گرفتن هم همین فمنیست بازیهای . . . .(انواع و اقسام فحش) و گرفتن حق فلان و بهمان و . . .هست !
مطمئن باشید جز این دو راه دیگه ای نیست
حالا مختارید هرکدوم رو که میخواید انتخاب کنید !
میشه ابزار تهدید هر چی شد میره به شوهرش میگه میرم طلاقت میدم ها:دی
اولا اگه در مورد خودت صحبت میکنی اینجا جاش نیستمن در مورد خودم صحبت میکنم حداقل تضمین خودمو به اونطرف میدم
اگه قرار امتیاز بازی نباشه پس زن هم باید حقشو داشته باشه
این فمنیست بازی نیست
من نمیگم حقوق و اختیارات زن و مرد باید دقیقا یکی باشه ولی این مورد فرق داره
ما در مورد استثنا ها صحبت نمیکنیم
ببین من حتی با این قهر هایی که به بیرون از خونه و خونه مامان اینا کشیده میشه مخالفم به نظر من همه چی باید بین خودشون حل بشه
جلب محبت هست دیگه زنت دوست داره دیگه پس از چی میترسی ؟؟ با زنی که دوست نداره که نمیتونی زیر یه سقف زندگی کنی
تو زندگی مشترک دو طرف باید همو ساپورت کنن مطمئن باش تو اگه زنت رو ساپورت کنی هیچ وقت به فکر طلاق نخواهد بود
اولا اگه در مورد خودت صحبت میکنی اینجا جاش نیست
میتونی با طرفت صحبت کنی
ساپورت ؟
ساپورت محبت در مقابل مهریه و حق طلاق و این اراجیف؟
تا حالا کی دیده یه آقایی بیاد از این تایپیکا بزنه ؟
همه این بحثها از طرف خانوما شروع میشه
همه ش هم نتیجه نفوذ افکار فمنیستیه !
بابا به پیر به پیغمبر فمنیست اصلا منافع زن ایرانی رو نمیخواد![]()
تو که اینو میدونی پس درخواست امتیازت واسه چیه ؟تو زندگی مشترک دو طرف باید همو ساپورت کنن مطمئن باش تو اگه زنت رو ساپورت کنی هیچ وقت به فکر طلاق نخواهد بود
من در مورد خودم صحبت میکنم حداقل تضمین خودمو به اونطرف میدم
اگه قرار امتیاز بازی نباشه پس زن هم باید حقشو داشته باشه
اولا اگه در مورد خودت صحبت میکنی اینجا جاش نیست
میتونی با طرفت صحبت کنی![]()
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا دقیقا اینجا اومدیم که هر کس نظر خودشو بگه و از انظار دیگران با خبر بشیم
شوما اصلا نمیخوای بشنوی که من چی میگم
ساپورت چه ربطی داره به حق طلاق منافاتی ندارن با هم
واسه چی همیشه از طرف خانوما شروع میشه؟مسلم که همیشه از طرف خانما شروع میشه در ضمن کسی اینجا نمیخواد نظر شما ها رو عوض کنه که من که گفتم دارم امار میگیرم
ایران و ایرانی همیشه جنبه منفی یه فکر و مکتب رو یاد گرفته و میگیره و خواهد گرفتفمنیست تعریف دیگه ای داره بابک
مسلم زن ایرانی با زن غربی یکی نیست
ولی مسلما زندگی زن ایرانی با زندگی نسل بعدش هم یکی نخواهد بود
مسلم زن ایرانی با زن غربی یکی نیستشاید یه اقا به خاطر حق طلاق با خانم مورد نظرش ازدواج نکنه ولی یه خانم قید اقاشو به خاطر ندادن حق طلاق نمیزنه
خیلی ببخشین ولی با5تا سکه الان میشه یه گاو خرید دختر اگه مهریه اینقدر پایین باشه یارو سریع میره طلاق میده یه زن دیگه میگیره شما هم از ترس طلاق ندادن باید با اخلاق بدش بسازی به نظرم314خیلی مناسبه نه خیلی زیاده نه خیلی کم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
T | آیا برای مهریه همسرم مرا در خواستگاری فریب داده است؟(چرا کسی جواب نمیده!؟.) | تالار مشاوره | 0 | |
![]() |
مهریه! | تالار مشاوره | 46 | |
![]() |
مهریه تنها حربه ی جدایی از مردان هوس ران | تالار مشاوره | 2 | |
![]() |
مهریه....چقدر؟ .......چرا این مقدار؟ ........ لطفا همه شرکت کنید | تالار مشاوره | 421 |