پذیرش مهریه سنگین: اثبات عشق یا اثبات حماقت

گیگیل

عضو جدید
همون قدری که آقایون می رن دنبال دوست دختر
واسه دو گروه متاسفم
راست میگی رفیقم زن داره و مغازه بغالی داره تعریف میکنه زنهای همسایشون با اینکه شوهر دارن بهش پیشنهاد رابطه میدن اونم قبول میکنه البته پسره قیافش بده ولی مایه داره

haleh_sharif

عضو جدید
راست میگی رفیقم زن داره و مغازه بغالی داره تعریف میکنه زنهای همسایشون با اینکه شوهر دارن بهش پیشنهاد رابطه میدن اونم قبول میکنه البته پسره قیافش بده ولی مایه داره

بابا کم نیستن
می تونم به جرات بگم اکثر آقایان متاسفانه به یکی راضی نیستن

گیگیل

عضو جدید
بابا کم نیستن
می تونم به جرات بگم اکثر آقایان متاسفانه به یکی راضی نیستن
میدونی دلیلش چیه آخه میرن بیرون دخترها رو با هزارتا نقش وقلمی که رو صورتشونه میبینن بعد با خودشون میگن این از زن من خوشگلتره ولی خاک تو سر مردهای حوص باز و زنهای بدحجابی که باعث این موضوع میشن

mobilemasoud

عضو جدید
مجددا عرض مینمایم :
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon1.gif
بچه ها بیاید بدون دعوا و کل کل بحث کنیم

اقایون حاضرید یه قروون مهریه ندید اما حق طلاق بدید!!!؟؟؟؟

با توجه به اینکه یه زن وقتی حمایت عاطفی شوهرش رو داشته باشه مریض نیست که بره طلاق بگیره
و اگه یه زن بخواد طلاق بگیره شما به زور نمیتونید وادارش کنید باهاتو زندگی کنه

اهه هه بزر صدامو صاف کنم حالا خوب شد الو بابک، سارای گوش می کنین یانه می خوام نظر بدم:confused:

من حاضرم حق طلاق رو به خانمم بدم البته نه به شرطی که مهریه ندم همیشه بر این عقیده بودم و هستم و خواهم بود زندگی که به اجبار باشه همون به که نباشه من اسراری به زندگی با کسی ندارم که منو دوست نداره و از بودن در کنار من اذیت میشه ندارم هر چند من دوستش داشته باشم! علاقه دو طرفه یه زندگی خوشبخت رو به ارمغان میاره بازم به نظر شخص خودم ازدواج یعنی پیدا کردن یه همراه که همیشه کنارت باشه
سعی می کنم با چشم باز دید منطقی و نه از روی احساسات همسر اینده خودمو انتخاب کنم که کار به جاهای باریک نکشه در مورد مهریه هم اگر خاله زنک بازی در وهمسایه و مهریت چند شد و چقدر مهرش کردی نباشه با این مقوله موافقم البته سال تولد و نمی دونم دختر قبلیمون فلان قدر بود این باید بیشتر باشه اگه کم باشه فکر می کنن دخترمون مشکل داره و....... همش خرافاته برای مادر عروس خانم تا بتونن فخر بفروشن ولی در خد قابل قبول من که مشکلی ندارم

elma

عضو جدید
من حال نداشتم تاپیکتو بخونم خیلی طولانی بود
ولی مهریه من که باید 1000 تا سکه باشه

afshin-18

عضو جدید
هر کس حق طلاق می خواد باید به اون یکی مهریه بده
حق طلاق رو از دو طرف بگیرن کسی هم مهریه نده

• Like
واکنش ها: Sarp

saray_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
اهه هه بزر صدامو صاف کنم حالا خوب شد الو بابک، سارای گوش می کنین یانه می خوام نظر بدم:confused:

من حاضرم حق طلاق رو به خانمم بدم البته نه به شرطی که مهریه ندم همیشه بر این عقیده بودم و هستم و خواهم بود زندگی که به اجبار باشه همون به که نباشه من اسراری به زندگی با کسی ندارم که منو دوست نداره و از بودن در کنار من اذیت میشه ندارم هر چند من دوستش داشته باشم! علاقه دو طرفه یه زندگی خوشبخت رو به ارمغان میاره بازم به نظر شخص خودم ازدواج یعنی پیدا کردن یه همراه که همیشه کنارت باشه
سعی می کنم با چشم باز دید منطقی و نه از روی احساسات همسر اینده خودمو انتخاب کنم که کار به جاهای باریک نکشه در مورد مهریه هم اگر خاله زنک بازی در وهمسایه و مهریت چند شد و چقدر مهرش کردی نباشه با این مقوله موافقم البته سال تولد و نمی دونم دختر قبلیمون فلان قدر بود این باید بیشتر باشه اگه کم باشه فکر می کنن دخترمون مشکل داره و....... همش خرافاته برای مادر عروس خانم تا بتونن فخر بفروشن ولی در خد قابل قبول من که مشکلی ندارم

:thumbsup:

saray_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر کس حق طلاق می خواد باید به اون یکی مهریه بده
حق طلاق رو از دو طرف بگیرن کسی هم مهریه نده

وا مگه زندانی همن که هیچکدوم حق طلاق نداشته باشن
درستش اینه که جفتشون داشته باشن

afshin-18

عضو جدید
وا مگه زندانی همن که هیچکدوم حق طلاق نداشته باشن
درستش اینه که جفتشون داشته باشن
خو هر دوتاشون داشته باشن
یا اینکه هر دوتاشون توافق داشته باشن
ولی اگه هر دوتاشون داشته باشن مسخره است
زن ها زود جو گیر میشن میرن فوری طلاق میگیرن

• Like

saray_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
خو هر دوتاشون داشته باشن

من میگم نمیگیرن

اخه مگه زندگیشو از سر راه اورده
با هر دعوا و بحثی بره طلاق بگیره

katekolvits

کاربر فعال
سلام دوستان به نطر من خانواده ها به جای تعیین کردن مهریه و بابلا بردنش باید درک و شعور بچه هاشونو بالا ببرن هیچ فرقی نمیکنه زن یا مرد اگه کسی یاد نگیره که به همسر و زندگیش تعهد داشته باشه نمیتونه درست و سالم زندگی کنه حالا با 1 سکه یا 10000 سکه حالا چه مسلمون چه غیر مسلمون

• Like

Sarp

مدیر بازنشسته
آق بابک رفتی خواستگاری جدیدا؟
نیت کردم هنوز:biggrin:
خیلی ببخشین ولی با5تا سکه الان میشه یه گاو خرید دختر اگه مهریه اینقدر پایین باشه یارو سریع میره طلاق میده یه زن دیگه میگیره شما هم از ترس طلاق ندادن باید با اخلاق بدش بسازی به نظرم314خیلی مناسبه نه خیلی زیاده نه خیلی کم

مجددا عرض مینمایم :
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon1.gif

بچه ها بیاید بدون دعوا و کل کل بحث کنیم

اقایون حاضرید یه قروون مهریه ندید اما حق طلاق بدید!!!؟؟؟؟

با توجه به اینکه یه زن وقتی حمایت عاطفی شوهرش رو داشته باشه مریض نیست که بره طلاق بگیره
و اگه یه زن بخواد طلاق بگیره شما به زور نمیتونید وادارش کنید باهاتو زندگی کنه​
اگه قراره امتیاز بازی بشه من مهریه میگیرم و حق طلاق میدم

آفرین دادا
قصد توهین ندارم
ولی آقایون اکثرا از رو عقل انتخاب میکنن (منظورم آقایونه و اون سوسول مامانیا رو نمیگم)
خانوما چی؟
فقط احساس ! به عبارتی عقل آکبنده !
همانطور که دخترای امروزی تا حرفی نشده فوری پای مهریه رو میکشن وسط اگه حق طلاق هم داشته باشن ازش استفاده خواهد کرد ! حتی اگه به قیمت عذاب روحی مرد هم که شده !
من حال نداشتم تاپیکتو بخونم خیلی طولانی بود
ولی مهریه من که باید 1000 تا سکه باشه
خانوم حال نداره چن سطر رو بخونه
فردا هم لابد حال نخواهد داشت پوشک بچه عوض کنه
.
.
.
.
.
حالا 1000 تا سکه هم میخواد
حالا حق طلاق هم داشته باشه ، تا شوهر بخواد اعتراض کنه به بی حالی خانوم ، شوهر رو طلاق خواهد داد و . . . :biggrin:
خو هر دوتاشون داشته باشن
;)
من میگم نمیگیرن

اخه مگه زندگیشو از سر راه اورده
با هر دعوا و بحثی بره طلاق بگیره
تو که وکیل وصی مردم نیستی تضمین میدی:surprised:

Sarp

مدیر بازنشسته
تو زدگی مشترک یا باید دنبال امتیاز گرفتن از طرفت باشی
و یا دنبال جلب محبت طرف و محبت کردن بهش !

جلب محبت و محبت کردن که معلومه قضیه ش

امتیاز گرفتن هم همین فمنیست بازیهای . . . .(انواع و اقسام فحش) و گرفتن حق فلان و بهمان و . . .هست !

مطمئن باشید جز این دو راه دیگه ای نیست
حالا مختارید هرکدوم رو که میخواید انتخاب کنید !

saray_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
نیت کردم هنوز:biggrin:

اگه قراره امتیاز بازی بشه من مهریه میگیرم و حق طلاق میدم

آفرین دادا
قصد توهین ندارم
ولی آقایون اکثرا از رو عقل انتخاب میکنن (منظورم آقایونه و اون سوسول مامانیا رو نمیگم)
خانوما چی؟
فقط احساس ! به عبارتی عقل آکبنده !
همانطور که دخترای امروزی تا حرفی نشده فوری پای مهریه رو میکشن وسط اگه حق طلاق هم داشته باشن ازش استفاده خواهد کرد ! حتی اگه به قیمت عذاب روحی مرد هم که شده !

تو که وکیل وصی مردم نیستی تضمین میدی:surprised:

من در مورد خودم صحبت میکنم حداقل تضمین خودمو به اونطرف میدم
اگه قرار امتیاز بازی نباشه پس زن هم باید حقشو داشته باشه

تو زدگی مشترک یا باید دنبال امتیاز گرفتن از طرفت باشی
و یا دنبال جلب محبت طرف و محبت کردن بهش !

جلب محبت و محبت کردن که معلومه قضیه ش

امتیاز گرفتن هم همین فمنیست بازیهای . . . .(انواع و اقسام فحش) و گرفتن حق فلان و بهمان و . . .هست !

مطمئن باشید جز این دو راه دیگه ای نیست
حالا مختارید هرکدوم رو که میخواید انتخاب کنید !

این فمنیست بازی نیست
من نمیگم حقوق و اختیارات زن و مرد باید دقیقا یکی باشه ولی این مورد فرق داره
ما در مورد استثنا ها صحبت نمیکنیم
ببین من حتی با این قهر هایی که به بیرون از خونه و خونه مامان اینا کشیده میشه مخالفم به نظر من همه چی باید بین خودشون حل بشه
جلب محبت هست دیگه زنت دوست داره دیگه پس از چی میترسی ؟؟ با زنی که دوست نداره که نمیتونی زیر یه سقف زندگی کنی

تو زندگی مشترک دو طرف باید همو ساپورت کنن مطمئن باش تو اگه زنت رو ساپورت کنی هیچ وقت به فکر طلاق نخواهد بود

Sarp

مدیر بازنشسته

این فمنیست بازی نیست
من نمیگم حقوق و اختیارات زن و مرد باید دقیقا یکی باشه ولی این مورد فرق داره
ما در مورد استثنا ها صحبت نمیکنیم
ببین من حتی با این قهر هایی که به بیرون از خونه و خونه مامان اینا کشیده میشه مخالفم به نظر من همه چی باید بین خودشون حل بشه
جلب محبت هست دیگه زنت دوست داره دیگه پس از چی میترسی ؟؟ با زنی که دوست نداره که نمیتونی زیر یه سقف زندگی کنی

تو زندگی مشترک دو طرف باید همو ساپورت کنن مطمئن باش تو اگه زنت رو ساپورت کنی هیچ وقت به فکر طلاق نخواهد بود
اولا اگه در مورد خودت صحبت میکنی اینجا جاش نیست
میتونی با طرفت صحبت کنی ;)

ساپورت ؟
ساپورت محبت در مقابل مهریه و حق طلاق و این اراجیف؟

تا حالا کی دیده یه آقایی بیاد از این تایپیکا بزنه ؟
همه این بحثها از طرف خانوما شروع میشه
همه ش هم نتیجه نفوذ افکار فمنیستیه !
بابا به پیر به پیغمبر فمنیست اصلا منافع زن ایرانی رو نمیخواد :mad:

saray_m

عضو جدید
کاربر ممتاز

ساپورت ؟
ساپورت محبت در مقابل مهریه و حق طلاق و این اراجیف؟

تا حالا کی دیده یه آقایی بیاد از این تایپیکا بزنه ؟
همه این بحثها از طرف خانوما شروع میشه
همه ش هم نتیجه نفوذ افکار فمنیستیه !
بابا به پیر به پیغمبر فمنیست اصلا منافع زن ایرانی رو نمیخواد :mad:

چرا دقیقا اینجا اومدیم که هر کس نظر خودشو بگه و از انظار دیگران با خبر بشیم

شوما اصلا نمیخوای بشنوی که من چی میگم
ساپورت چه ربطی داره به حق طلاق منافاتی ندارن با هم

مسلم که همیشه از طرف خانما شروع میشه در ضمن کسی اینجا نمیخواد نظر شما ها رو عوض کنه که من که گفتم دارم امار میگیرم

فمنیست تعریف دیگه ای داره بابک
مسلم زن ایرانی با زن غربی یکی نیست
ولی مسلما زندگی زن ایرانی با زندگی نسل بعدش هم یکی نخواهد بود
شاید یه اقا به خاطر حق طلاق با خانم مورد نظرش ازدواج نکنه ولی یه خانم قید اقاشو به خاطر ندادن حق طلاق نمیزنه

katekolvits

کاربر فعال
میدونید خانوما معمولا 80 درصدشون دنبال خباننت به همسرشون نیستن اما اقایون هرکیو میبینن هوس میکنن اونم داشته باشن حتا واسه یه لحظه و این کار به مرور هر آدمی رو چه مرد و چه زن تبدیل به یه هرزه جنسی میکنه
اینا ربطی به ایرانی یا خارجی بودن نداره!
مهریه یه بهانه و سنت بیخوده!من خودم یه خانومم و اصلا مهریه رو قبول ندارم زنها هیچ وقت نمیتونن به زور مردها رو مجبور به دادن مهریه کنن و یه یه مردو کنار خودشون نگه دارن و حتی اگه زنها حق طلاق داشته باشن یا نداشته باشن مردها هم نمیتونن به زور یه زنو برتی خودشون نگه دارن
اگه یه زن یا یه مردو توی یه چهاردیواری کاملا بسته نگه دارن اگه نخوان پایبند به قوانین انسانی برای خودشون و یا همسرشون باشن حتما حتما یه راهی برای بیرون رفتن از اون 4دیواری پیدا میکنن
وایییییییییییییییی چقدر حرف زدم!!!

katekolvits

کاربر فعال
اما من عقیده دارم باید قوانین ازدواج برای هردو برابر باشه میتونن حق طلاق رو به هردو بدن مثل خیلی از کشورها اما با قانون خاص که مثلا: به هر دلیل بیخودی به هیچ کدوم اجازه طلاق داده نشه مگه اینکه دلیل منطقی و محکمی باشه!!!
و میتونن هم برای خانوما و هم برای آقایون یه مهریه فقط بعنوان علاقه و دوست داشتنشون تعیین کنن اما برای خانومها که معمولا خانه دار هستن مبلغ یا اندازه بیشتری نسبت به مرد داشته باشه و سطحی رو هم برای مبالغ مشخص کنن
و همین میتونه باعث بشه دوطرف خانواده ها به خاطر دین دوطرفه خیلی مبالغ بالا تعیین نکنن !! و اینکه هرچه خانواده ها کمتر تو زندگی جوونا دخالت کنن 99% طلاق ها کم میشه !!! شک نکنید

Sarp

مدیر بازنشسته
تو که اینو میدونی پس درخواست امتیازت واسه چیه ؟
چرا دقیقا اینجا اومدیم که هر کس نظر خودشو بگه و از انظار دیگران با خبر بشیم
شوما اصلا نمیخوای بشنوی که من چی میگم
ساپورت چه ربطی داره به حق طلاق منافاتی ندارن با هم
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مسلم که همیشه از طرف خانما شروع میشه در ضمن کسی اینجا نمیخواد نظر شما ها رو عوض کنه که من که گفتم دارم امار میگیرم
واسه چی همیشه از طرف خانوما شروع میشه؟
فمنیست تعریف دیگه ای داره بابک
ایران و ایرانی همیشه جنبه منفی یه فکر و مکتب رو یاد گرفته و میگیره و خواهد گرفت
این هم جزو جنبه های منفی فمنیسته که خاوما افتادند دنبال کسب حق طلاق و . . .
شاید یه اقا به خاطر حق طلاق با خانم مورد نظرش ازدواج نکنه ولی یه خانم قید اقاشو به خاطر ندادن حق طلاق نمیزنه

skolar76

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی ببخشین ولی با5تا سکه الان میشه یه گاو خرید دختر اگه مهریه اینقدر پایین باشه یارو سریع میره طلاق میده یه زن دیگه میگیره شما هم از ترس طلاق ندادن باید با اخلاق بدش بسازی به نظرم314خیلی مناسبه نه خیلی زیاده نه خیلی کم

دلم نمی خواد یکیو با مهریه نگه دارم اگه نتونه طلاقم بده یواشکی هزارتا غلط کاری میکنه.مهریه زیاد عشق و وفاداری نمیاره.
درضمن حق طلاق بدرد زن نمیخوره راستش یه جورایی زیادی احساساتیه.من خودم شخصا اگه یکی بهم تو بگه میرم طلاقش میدم!!
همون بهتر که حقشو نداشته باشم!

آخرین ویرایش: