پاسخ به پیامک عاشقانه دختر ۱۷ ساله را باردار کرد

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز
اینکه جامع به اون سمت بیش بره عالیه. اما یه چیز روفراموش نکنید .جوونای امروز اصلا" قابل مقایسه با جوونای 30 سال قبل نیستن.نه مثل اونا فکر میکنن نه اونقدر سفت و سخت به بعضی مسائل بایبندن.چه بخواییم چه نخواییم خیلی ارزشهای سابق داره از بین میره و این شاید به خاطر تاثیر بذیری ما از بقیهءکشورای دنیاست .و این تغییر ناگزیره
به خاطر همین به نظر من اصلا" نمیشه توقع داشت که بازم این جامعه رو طوری بسازیم که مثل قدیم مردم حتی از حرف زدن در مورد این مسائل هم شرم داشته باشن

اینم یه حرفیه. درسته تموم ارزش های جامعه به ضد ارزش تبدیل میشه و برعکس.
ولی به نظر من نمیشه دست رو دست گذاشت.:gol:

ایشون دقیقا" گفتن به جای آموزش های ضدبارداری باید به بچه ها عفت و حیا یاد بدیم!!!!!!!تا وقتی هم که انقدر محدودیت توی این کشور هست(حتی توی گفتار)خیلی بعیده که این مشکل حل بشه

میدونم گفته های شما متینه.:gol:
به نظر من ، همونطور که قبلا عرض کردم ، منظور این نیست که آموزش های روش های ضد ... نباشه و یا غلطه ، بلکه باید یه کاری کنیم که اصلا کار به اونجا نکشه و یا کمتر به جاهای باریک بکشه.
ممنون ازتون:gol:

ببخشید اگه ناراحتتون کردم.:gol: من هم قبول ندارم که همه باید نظرشون مثل هم باشه وگرنه فایده ی بحث و گفتمان چیه؟
اما خوب لحن شما دوست عزیز هم به خصوص اون قسمتی که استدلال بنده رو خنده دار خطاب کردید چندان دلنشین نبود.:cry: البته شاید هم من یه مقدار حساس هستم:cry:
در مورد کارشناس بودن هم مقصودم شما نبودید.
از اینکه اینقدر منطقی و مودبانه پاسخ دادید ممنونم.:gol:

من هم اگه بدون قصد ناراحتتون کردم عذر میخوام.
ممنون:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:

.MosTaFa.

کارشناس تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
این عفت و حیای که شما ازش دم می زنی رو مدام دارند در سیستم آموِزش و پرورش تو مخ بچه ها می کنند. نتیجه اش هم طبق گفته ی شما با این آمارهایی که وجود داره جدا شگفت انگیز و موثره!!!
در ضمن آقای کارشناس! بنده اصل ماجرا رو دیدم. اگر پستم با دقت می خوندی من گفتم که عاقبت اون دختر با طرز فکر ما ایرانی ها که به جای حل معضل می خواهیم صورت مسئله رو پاک کنیم. و به جای اینکه ببینیم ریشه ی مشکل کجاست به طرف به چشم یک گناهکار و خاطی نگاه کنیم. واقعا نامعلوم و غم انگیزه.
راستی می شه بگید در کدوم پژوهش علمی گفته شده که نباید در مورد مسائل جنسی و روش های ضد بارداری به نوجوانان آموزش داد؟!!:eek: مطمئن باشید که اگر اون دختر از این مسائل و عواقبی که تهدیدش می کنه آگاهی کامل داشت؛ هیچ وقت به این راحتی سمتش نمی رفت و چنین خطرهایی رو به جان نمی خرید.

بد نیست به جای شعار دادن، و پیشداوری در مورد نظرات دیگران کمی منطقی به مسئله نگاه کنیم.

همیشه وقتی ازتون انتقاد بشه اینقدر احساساتی میشین؟
اگه عفت و حیا رو تو گوش بچه ها خونده بودن که وضعیت جامعه این نبود
شما کسی که این کار رو انجام میده رو گناه کار و خاطی نمی دونی؟
اتفاقا من هم نمیگم باید صورت مسئله رو پاک کرد، من میگم باید کاری کرد اصلا چنین مسئله ای بوجود نیاد
اگه آموزش های لازم داده بشه نیازی نیست به نوجوون ها آموزش ضد بارداری داده بشه، چون اصلا منطقی به نظر نمیاد، این کار یعنی آموزش اشاعه بی بند و باری و یاد دادن روش دور زدن عواقبش، هر چیزی سن خودش رو داره
پیش داوری نکردم، نظرتون رو خوندم و نظرم رو در موردش گفتم، البته نه با این همه عصبانیتی که شما دارین، کجای مطلبم شعاری بود؟

.MosTaFa.

کاربر ممتاز
E.lahe;2156349 متاسفانه نه تو خونه ها از این نوع تربیتها خبری هست نه تو مدرسه ! دقیقا ! اینجور دخترا از رو ناآگاهی و [B گفت:
کنجکاوی [/B]به این راهها کشیده میشن !

سیستم آموزشی ؟ :biggrin:
دوست عزیز شما احیانا تو ایران که نیستین ؟!! نه ؟

خب چرا از این نوع تربیت ها نیست؟
من میگم راه حل این معضل وارد کردن این نوع تربیت ها به خونه ها و مدارسه
این کجاش شعاریه که اون دوستمون میگه شعار نده؟

کنجکاوی رو خیلی قبول ندارم، نمی دونم شاید چون پسرم برام قابل درک نیست

همون سیستم نداشتمون، بالاخره یه چیزی داریم دیگه

.MosTaFa.

کاربر ممتاز
اون کسی که من گفتشو نقل کردم گفته ود به جای آموزش های جنسی باید به دخترا حیا و عفت یاد داد .این کافیه؟؟؟؟؟؟
همه که مریم مقدس یستن .ممکنه خطا کنن. چه اشکالی داره اگه با آموزش این مسائل اقلا" کمک کنن زندگی بعد اون آدم تا این حد به هم نریزه؟

من گفتم ریشه اونه، مشکل با آموزش های جنسی حل نمیشه
اتفاقا آموزش های جنسی اگه قبل از موقع باشه باعث افزایش بی بند و باری میشه
فقط مریم مقدس از این کارا نمی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

.MosTaFa.

کاربر ممتاز
ایشون دقیقا" گفتن به جای آموزش های ضدبارداری باید به بچه ها عفت و حیا یاد بدیم!!!!!!!تا وقتی هم که انقدر محدودیت توی این کشور هست(حتی توی گفتار)خیلی بعیده که این مشکل حل بشه

بله دقیقا
به بچه ها باید عفت و حیا یاد داد نه روش های ضد بارداری
باز هم میگم سن این آموزش ها دوره نوجوانی نیست
این نظر منه

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
یک دانش اموز تا سن17سالگی بدون اغراق حداقل20واحد بینش و دینی و اندیشه اسلامی و ....÷اس میکنه که اگه به درد میخورد چنین چیزهایی به حداقل میرسیددر مورد اموزش باید بگم اموزش جنسی نیاز هست اما نه برای رویدادن چنین مسائلی(قضیه لقمان و ادب از که اموختی) باید این بینش در دختران به وجود بیاد که رابطه اینچنینی با جنس مخالف یا حتی موافق عاقبت خوش ایندی نداره البته مسائل فرهنگی و خانوادگی و چه و چه رو فاکتور میگیرم و در یک نگاه کلی این رو گفتم (من این موضوع رو در یک جای عمومی شنیدم و یک خانوم محترم اظهار فرمودند معلوم نبود مادرش چیکاره بوده خدا رو شکر که دختر من اینجوری نیست به خاطر همین فاکتور گرفتم)البته عده ای از÷سرها هم دست کمی از چنین دخترایی ندارن;)

#AREZOO#

عضو جدید
کاربر ممتاز
این هم نمونش !!

نمیدونم آرزو خانوم چند سالشه ! ولی به احتمال زیاد از 17 پائین نیست !

هنوز نمیدونه تو یعضی حاملگیها تا زمان تولد بچه ، علائم مشخص نمیشه !![/QUOTE]
ببخشید الهه جون که من تجربشو نداشتم:surprised:ولی من که تا حالا همچین موردی نه دیدم نه شنیدم که طرف تا دم زایمان هیچی حالیش نباشه یهو یه بچه...:surprised::surprised::eek:

rm_arch

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شرم آوره ........چه خانواده بی بندو باری

vleila

عضو جدید
من گفتم ریشه اونه، مشکل با آموزش های جنسی حل نمیشه
اتفاقا آموزش های جنسی اگه قبل از موقع باشه باعث افزایش بی بند و باری میشه
فقط مریم مقدس از این کارا نمی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط مریم مقدس خطا نمیکرد .از یه بچهء چشم و گوش بسته که تا حالاقبلش حتی یه حرف عادیم با جنس مخالفش نزده نمیشه توقع داشت وقتی توی یه ارتباط عاطفی قرار میگیره راحت خودشو کنترل کنه.
میشه بگید چرا یه آموزش مختصر(نه با کلیتی که توی دانشگاهها میگن)باعث افزایش بی بند و باری میشه؟

mr.fares

عضو جدید
کاربر ممتاز
چند

چند

جــــــــــــــــان؟
مطمئنی پست رو درست نقل قول کردی ؟ :surprised:
آقا ؟
دکتر ؟

تو که پسری برو از داروخونه یدونه . ک ا ن د و م بخا بینم !!
یا خودت روت نمیشه !
یا ملت یجور نگات میکنن که دلت میخاد زمین دهن وا کنه بری تو زمین !

ماجرا شده همون ماجرای دزد و ملانصرالدین که دزد میزنه به خونه ش !
یکی میگه تقصیر خودته باید درها رو باز نمیذاشتی
یکی میگه تقصیر خودته نباید وسایلهای قیمتی رو دم دست میذاشتی
.
.
.
.
ملا میگه پس با این حساب دزد اصا تقصیری نداشته !!

همه تون چسبیدین به دختره
پسره هم که این وسط یه معصوم بوده و . . . .!!! :exclaim::exclaim:

چند تا واست بخرم:cool:

Ns89

عضو جدید
بنظره من بیشترین تقصیر را خانواده دختره داشتن که آگاهش نکردن.
آنقدر خانواده دختره برا دخترشون بی ارزش بودن که حالات روحی و جسمی دخترشونو تشخیص ندادن.
همچین پسرای کثیفو پستو باید دار زد.:w47:

اینم درسی عبرت انگیز برا دختر خانوما.:smoke:

bahareh85

عضو جدید
این عفت و حیای که شما ازش دم می زنی رو مدام دارند در سیستم آموِزش و پرورش تو مخ بچه ها می کنند. نتیجه اش هم طبق گفته ی شما با این آمارهایی که وجود داره جدا شگفت انگیز و موثره!!!
در ضمن آقای کارشناس! بنده اصل ماجرا رو دیدم. اگر پستم با دقت می خوندی من گفتم که عاقبت اون دختر با طرز فکر ما ایرانی ها که به جای حل معضل می خواهیم صورت مسئله رو پاک کنیم. و به جای اینکه ببینیم ریشه ی مشکل کجاست به طرف به چشم یک گناهکار و خاطی نگاه کنیم. واقعا نامعلوم و غم انگیزه.
راستی می شه بگید در کدوم پژوهش علمی گفته شده که نباید در مورد مسائل جنسی و روش های ضد بارداری به نوجوانان آموزش داد؟!!:eek: مطمئن باشید که اگر اون دختر از این مسائل و عواقبی که تهدیدش می کنه آگاهی کامل داشت؛ هیچ وقت به این راحتی سمتش نمی رفت و چنین خطرهایی رو به جان نمی خرید.

بد نیست به جای شعار دادن، و پیشداوری در مورد نظرات دیگران کمی منطقی به مسئله نگاه کنیم.
دوست من کسی نگفته دادن اطلاعات به نوجوان ها بده البته شما هم این دختر خانم رو اینقدر به چشم یه بچه ساده کم اطلاع نگاه نکن این روزا کدوم نوجوونه که از این چیزا سر در نیاره .
ولی لطفا جوری رفتار نکن که که انگار کار درستی انجام داده که به صورت نا مشروع خودشو در اختیار اون پسر قرار داده چون اصلا قابل قبول نیست

golrokh

اخراجی موقت
اخی الهی دختر بیچاره!!!:cry:
واقعا چطور خانوادش نفهمیده بارداره این دختر!!:surprised::eek:
شما پسرای بد ذات هستین که ما دخترای سادرو گول میزنین و فریب میدین ,چی نوشتی اخر مطلب که شما هم بله!!!
امیدوارم این مشکلات تو جامعمون زودتر حل بشه!!!
یا لاقل پسرا پای کاری که میکنن بمونن!!!;)

.MosTaFa.

کاربر ممتاز
فقط مریم مقدس خطا نمیکرد .از یه بچهء چشم و گوش بسته که تا حالاقبلش حتی یه حرف عادیم با جنس مخالفش نزده نمیشه توقع داشت وقتی توی یه ارتباط عاطفی قرار میگیره راحت خودشو کنترل کنه.
میشه بگید چرا یه آموزش مختصر(نه با کلیتی که توی دانشگاهها میگن)باعث افزایش بی بند و باری میشه؟

چشم و گوش بسته؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا من که از پشت کوه نیومدم، این روزا دخترای کوچیک تر از این هم همه چیزو فوت آبن
چون وقتی بدونی که بی بند و باری برات مشکلی بوجود نمیاره (به ظاهر) زودتر اغفال میشی، چون تو این سن آدم ها هم کنجکاو هستن، هم قد و هم سر به هوا

mr.fares

عضو جدید
کاربر ممتاز
ديكشنري

ديكشنري

دوست من کسی نگفته دادن اطلاعات به نوجوان ها بده البته شما هم این دختر خانم رو اینقدر به چشم یه بچه ساده کم اطلاع نگاه نکن این روزا کدوم نوجوونه که از این چیزا سر در نیاره .
ولی لطفا جوری رفتار نکن که که انگار کار درستی انجام داده که به صورت نا مشروع خودشو در اختیار اون پسر قرار داده چون اصلا قابل قبول نیست
اره مثلا من خودم ليسانس اين اطلاعات عمومي رو دارم كمكم هم مي كنم;)

ashima

عضو جدید
جون شما كه همش خالي بنديه اخه مگه ميشه خانواده دختره نفهمن كه دخترشون ... ولي دهن پسره سرو.... اگه راست باشه كه پسره خيلي نامردي كرده اون ديگه پسر نيست پخره . ولي بازم اين داستان يه جاييش مورد داره حاجي من كه شك دارم يه خانواده اينقدر ..... باشه . واسه نقطه چينا شرمنده اخه هميشه ما مشكل سان.... داريم

Mr.Pouyan

عضو جدید
کاربر ممتاز
جون شما كه همش خالي بنديه اخه مگه ميشه خانواده دختره نفهمن كه دخترشون ... ولي دهن پسره سرو.... اگه راست باشه كه پسره خيلي نامردي كرده اون ديگه پسر نيست پخره . ولي بازم اين داستان يه جاييش مورد داره حاجي من كه شك دارم يه خانواده اينقدر ..... باشه . واسه نقطه چينا شرمنده اخه هميشه ما مشكل سان.... داريم

خانواده از اینم *** تر هست .. :(

m20

عضو جدید
[FONT=&quot]با عرض سلام خدمت مهندسین مکانیک می خواستم اینجانب در خرید پمپی با مشخصات زیرراهنمایی کنید یا آدرسی از محل فروش این نوع پمپ ها دارید در اختیارم بگذاریید . [/FONT]
SKF Oil Injector 226400
Maintenance Products
300 MPA 7011
MADE in Swedln

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز
[FONT=&quot]با عرض سلام خدمت مهندسین مکانیک می خواستم اینجانب در خرید پمپی با مشخصات زیرراهنمایی کنید یا آدرسی از محل فروش این نوع پمپ ها دارید در اختیارم بگذاریید . [/FONT]
SKF Oil Injector 226400
Maintenance Products
300 MPA 7011
MADE in Swedln

اینا رو ولش کن خودت خوبی؟!!!:surprised:
عزیز اسم تاپیکو اصلا خوندی؟!!!

lvlaster

عضو جدید
به نظر من بیشتر خنده دار بود تا تامل برانگیز و اصلا ربطی هم به مملکت و اینور و اونور نداشت
مسئول مستقیم این عمل دختر و پسره بودن که اقدامات امنیتی! قبل از .... رو انجام نداده بودن:cool:

lvlaster

عضو جدید
یه نکته ی دیگه.کدوم دختر دور از جون ....یه که بعد از باردار شدن هم منتظر وعده وعیدای یه پسر بمونه؟
معلومه که پسره داره فرش میده دیگه،خودش باید عاقل میبود.(البته به خانم های محترم یه موقع بر نخوره.من به هیچ وجه قصد جسارت ندارم)
البته به نظر من گناه اصلی گردن پسرس و بعدش دختره

!Dani

عضو جدید
پسری که با دختر نوجوانی با یک پیامک عاشقانه ارتباط خیابانی برقرار کرد پس از مرگ نوزاد دختر یاد شده، دستگیر شد. به گزارش خراسان، چند روز قبل حال یک دختر ۱۷ ساله که در دبیرستان نزدیک محل سکونتش تحصیل می کرد به هم خورد، دقایقی بعد با وخیم شدن حال دختر نوجوان، مسئولان مدرسه که نگران وضعیت او شده بودند با کرایه کردن یک خودرو دختر را به منزل فرستادند، اما او که ارتباط خیابانی خود با پسر جوانی را از خانواده اش پنهان کرده بود نتوانست باز هم آن ها را در جریان ماجرا قرار دهد بنابراین به خاطر این که خانواده اش متوجه موضوع نشوند به داخل دستشویی منزل رفت. از سوی دیگر مادر که نگران وضعیت دخترش بود و هر چه منتظر ماند از «ف» خبری نشد و هر چه او را صدا زد جوابی نشنید، به داخل دستشویی رفت و با یک صحنه هولناک مواجه شد. او بلافاصله با اورژانس تماس گرفت و دخترش را به همراه نوزاد تازه به دنیا آمده به بیمارستان امام رضا(ع) منتقل کرد. اما پزشکان با معاینه اولیه از نوزاد دریافتند که او مرده است؛ با توجه به مرگ نوزاد، کادر بیمارستان بر اساس وظیفه قانونی خود با فوریت های پلیسی ۱۱۰ تماس گرفتند و دقایقی بعد ماموران کلانتری شهید فیاض بخش مشهد برای بررسی موضوع به بیمارستان رفتند. آنان با مشاهده وضعیت دختر نوجوان و نوزاد بلافاصله قاضی ویژه قتل عمد را در جریان ماجرا قرار دادند. دختر ۱۷ ساله که دیگر چاره ای جز آشکار کردن ارتباط خیابانی خود نداشت به ماموران گفت: چند ماه قبل وقتی به خیابان رفته بودم یک پیامک عاشقانه برایم ارسال شد، من که کنجکاو شده بودم با شماره ناشناسی که پیامک را برایم ارسال کرده بود تماس گرفتم و این موضوع منجر به یک ارتباط خیابانی شد تا آن که «ع» به من گفت کسی در منزلشان نیست و می توانیم بهتر با هم صحبت کنیم. من هم به منزل آن ها رفتم و فریب خوردم. این دختر نوجوان ادامه داد: من هر بار به بهانه کلاس های آموزشی خارج از مدرسه نزد «ع» می رفتم، اما او هر بار با وعده و وعید این که نگران نباش ما با هم ازدواج می کنیم مرا فریب می داد.این گزارش حاکی است، در پی اظهارات تکان دهنده دختر نوجوان و به دستور مقام قضایی جسد نوزاد به پزشکی قانونی حمل و تلاش پلیس برای دستگیری جوان مورد ادعای این دختر آغاز شد.ماموران انتظامی از دختر یاد شده خواستند تا با تماس با «ع» با او قرار صوری بگذارد. وقتی پسر جوان در ظاهر برای جویا شدن از حال دختر که ادعا کرده بود بیمار است و در بیمارستان بستری می باشد، سر قرار آمد ماموران انتظامی که از قبل محل را تحت نظر گرفته بودند در اقدامی غافلگیرانه او را دستگیر و به کلانتری منتقل کردند. این جوان وقتی در برابر واقعیات قرار گرفت در بازجویی های انجام شده، هر گونه ارتباط با «ف» را رد کرد، اما با توجه به اسناد و مدارک موجود، وی با تشکیل پرونده مقدماتی به دادسرای عمومی و انقلاب مشهد معرفی شد. به دستور مقام قضایی، پلیس تحقیقات خود را با انجام آزمایش های پزشکی و ادعاهای دختر و پسر یاد شده ادامه می دهد.امااین موضوع هشداری است به جوانان که نباید به هر تماس تلفنی پاسخ بدهند و فریب حرف های احساسی آمیخته به دروغ را نخورند و به همین سادگی حیثیت خود و خانواده را بر باد ندهند در عین حال این حادثه هولناک می تواند برای بسیاری از خانواده ها زنگ خطری جدی باشد تا همواره رفت و آمدهای فرزندان جوان و نوجوان خود را کنترل کنند و از سوی دیگر به هنگام خرید تلفن همراه و یا وسایل ارتباط جمعی دیگر مانند رایانه و غیره ابتدا آگاهی های لازم را به فرزندان خود بدهند و همیشه به این فکر نکنیم که حوادثی که پیرامون ما اتفاق می افتد مختص دیگران است و به این ترتیب از جوانان خود غافل شویم. همواره باید آشنایی کاملی از دوستان و خانواده های کسانی که فرزندانمان با آ ن ها ارتباط دارند داشته باشیم و به رفتارهای آنان توجه کنیم زیرا غفلت و سهل انگاری از مسائلی که فکر می کنیم موضوع خاصی نیست؛ گاهی ماجراهای هولناکی را رقم می زند که حتی قلم از نوشتن آن شرم دارد. قابل توجه دختران : از جواب دادن به پیامک ها جدا خوداری نمائید در غیر اینصورت شما هم بله!!!!
نظر
به ما چه که دخترا اینقد بی جنبه تشریف دارن!!!!:surprised:

rezajavaher

عضو جدید
هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بي جنبه ما دخترا از كجا بايد بدونيم كه دوروبرمون پر از گرگه!:mad: البته قصد توهين ندارماااااااااااا.....

گه قصد توهین نداری پس منظورت چیه
نباید حماقت یه نفر رو پای بقیه نوشت اگه اونا هم از این روابط اموزشی میداشتن حتما دچار مشکل نمیشدن

eng_mostafa.s

عضو جدید
سلام
متنفرم از این بحث های کینه ای،
شما بجای این بحث ها چرا دنبال مشکل اصلی دختر یا پسر نمی گردید؟
دختر چرا باید اینقدر زود گول بخوره یا پسره چرا بخواد این رفتار را بکنه؟
اصلا به اینا فکر کردید؟