اینکه جامع به اون سمت بیش بره عالیه. اما یه چیز روفراموش نکنید .جوونای امروز اصلا" قابل مقایسه با جوونای 30 سال قبل نیستن.نه مثل اونا فکر میکنن نه اونقدر سفت و سخت به بعضی مسائل بایبندن.چه بخواییم چه نخواییم خیلی ارزشهای سابق داره از بین میره و این شاید به خاطر تاثیر بذیری ما از بقیهءکشورای دنیاست .و این تغییر ناگزیره
به خاطر همین به نظر من اصلا" نمیشه توقع داشت که بازم این جامعه رو طوری بسازیم که مثل قدیم مردم حتی از حرف زدن در مورد این مسائل هم شرم داشته باشن
اینم یه حرفیه. درسته تموم ارزش های جامعه به ضد ارزش تبدیل میشه و برعکس.
ولی به نظر من نمیشه دست رو دست گذاشت.

ایشون دقیقا" گفتن به جای آموزش های ضدبارداری باید به بچه ها عفت و حیا یاد بدیم!!!!!!!تا وقتی هم که انقدر محدودیت توی این کشور هست(حتی توی گفتار)خیلی بعیده که این مشکل حل بشه
میدونم گفته های شما متینه.

به نظر من ، همونطور که قبلا عرض کردم ، منظور این نیست که آموزش های روش های ضد ... نباشه و یا غلطه ، بلکه باید یه کاری کنیم که اصلا کار به اونجا نکشه و یا کمتر به جاهای باریک بکشه.
ممنون ازتون

ببخشید اگه ناراحتتون کردم.من هم قبول ندارم که همه باید نظرشون مثل هم باشه وگرنه فایده ی بحث و گفتمان چیه؟
اما خوب لحن شما دوست عزیز هم به خصوص اون قسمتی که استدلال بنده رو خنده دار خطاب کردید چندان دلنشین نبود.البته شاید هم من یه مقدار حساس هستم
در مورد کارشناس بودن هم مقصودم شما نبودید.
از اینکه اینقدر منطقی و مودبانه پاسخ دادید ممنونم.![]()
من هم اگه بدون قصد ناراحتتون کردم عذر میخوام.
ممنون