رضا جان نمیدونی چه فحش کاری شده بود اینجا..ماشاالله
16 صفحه تو 6 ساعت
عجب کتک کاری بوده اینجا
آقا جون، کربلایی حسام
شما که وبلاگ رفع شبهات داشتی
قربون دستت این متنو خلاصه کن لب مطلبو بگو که رو مطلب اصلی بحث بشه
اینجوری هیچکی نمیخونه فقط اسپم زیاد میشه
بحث در مورد اعجاز قران , درسته؟!خب حالا اگه صحبتهاتون تموم شد لطف کنید ادامه ی بحث رو پی بگیرید!
اين هم خلاصهاش ببينم حالا چي ميگيد:
منظور از کشتزار نامیده شدن زن چیست؟ پاسخ
۶-نِسَآؤُكُمْ حَرْثٌ لَكُمْ فَأْتُوا حَرْثَكُمْ أَنَّى شِئْتُمْ وَقَدِّمُواْ لِأَنْفُسِكُمْ وَاتَّقُواْ اللَّهَ وَاعْلَمُواْ أَنَّكُمْ مُّلقُوهُ وَبَشِّرِ الْمُؤْمِنِينَ سوره بقره آیه ۲۲۳
زنان شما كشتزار شمايند، هرجا وهرگاه كه بخواهيد، به كشتزار خود درآييد (وبا آنان آميزش نمائيد) و (در انجام كار نيك) براى خود، پيش بگيريد واز خدا پروا كنيد وبدانيد كه او را ملاقات خواهيد كرد، وبه مؤمنان بشارت ده.
در اين آيه، زنان به مزرعه و كشتزارى تشبيه شدهاند كه بذر مرد را در درون خود پرورش داده و پس از 9 ماه، گل فرزند را به بوستان بشرى تقديم مىكنند. همچنان كه انسان، بدون كشت و مزرعه از بين مىرود، جامعه بشرى نيز بدون وجود زن نابود مىگردد.
زنان وسيلهى هوسبازى نيستند، بلكه رمز بقاى نسل بشر هستند. پس لازم است در آميزش جنسى، هدف انسان توليد يك نسل پاك كه ذخيره قيامت است باشد و در چنين لحظات و حالاتى نيز هدف مقدّسى دنبال شود. جملهى «واتّقوا اللّه» هشدار مىدهد كه از راههاى غير مجاز، بهره جنسى نبريد و به نحوى حركت كنيد كه در قيامت سرافراز باشيد و اولاد و نسلى را تحويل دهيد كه مجسمهى عمل صالح و خيرات آن روز باشند. ۱
۱- تفسیر نور در تفسیر آیه مذکور
اين هم خلاصهاش
من عین متن رو برات اوردم:بحث در مورد اعجاز قران , درسته؟!
راستش من متنی رو که گذاشته بودین رو خوندم.
به منابعش هم رجوع کردم.
به نظرم کاملا هم درست بود.
اما شما منظور منو متوجه نشدین.
منظور از شیوایی و زیبایی و سادگی کلا این هستش که در قران کلمات قصار استفاده نشده.
کلماتی ساده در لغت عربی بکار رفته.
توی فارسی هم اینطور پیش میاد.
حتی 90 درصد توجه متنی هم که شما گذاشتین در مورد اهنگین بودن و وزن دار بودن قران و کلمات بکار رفته در این باب بحث داشت.
خب اینو که یه بار دوستتونم گذاشت و خودتونم گذاشتید و جواب دادم حالا دوباره همونو کپی میکنید؟اين هم خلاصهاش
گفته اگه زن قبول نکرد مرد میتونه کتکش بزنه(عین آیه قرآن هست)
دروغگو کم حافظست دیگه
الان باز میاد میگه جواب بدید
عنوان تاپیک اینه: پاسخ به شبهه ايه 223 سوره بقره-زن در اسلام
بعد اومده میگه دید نمیتونید از کوروش دفاع کنید![]()
نيــــــــــــــــگاه....يه سوال دارم اينجا تالار گفتگوي آزاده يا تالار اسلام و قرآن![]()
نيــــــــــــــــگاه....
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/navbits_start.gif باشگاه مهندسان ایران > بخش عمومی > گفتگوی آزاد http://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/navbits_finallink_rtl.gif پاسخ به شبهه ايه 223 سوره بقره-زن در اسلام
تالار گفتگو آزاده !![]()
ببخشید کربلایی جان من دو روز همه پستات و میخونم شما چرا فکر میکنی همه حرفات منطقی و درسته و همه هم باید قبول کنن چون منبعت قران و احادیث ولی یه لطفی کن برای کسی مث من که قبول نداره این یه منبع بهتر بیار ممنونخوشم مياد هيچي نميدوني
در مورد اون هم واست مينويسم بدوني
در مورد كتك زدن فك كنم ديروز مطلب گذاشتم اما شما دستتو كردي تو گوشت
چشماتم بستي
منبع بهتر از قران بیاره؟!ببخشید کربلایی جان من دو روز همه پستات و میخونم شما چرا فکر میکنی همه حرفات منطقی و درسته و همه هم باید قبول کنن چون منبعت قران و احادیث ولی یه لطفی کن برای کسی مث من که قبول نداره این یه منبع بهتر بیار ممنون![]()
واسه من آره من یکم مشکل دارم خو![]()
اینا اینهمه منبع پنبع میارن که قران را توجیه کنن خو!
من توجیه نشدم![]()