با سلام!من درمورد access به یک موضوعی برخورد کردم که نمیدونم چیکار کنم.توی اینترنت هم هر چی search کردم به جوابی نرسیدم.موضوع اینه که من میخام یه فایل access رو توی شبکه به اشتراک بذارم جوری که همه ی کاربران شبکه بتونن همزمان به این فایل دسترسی داشته باشن و بتونن همزمان اون فایل رو تغییر بدن.توی اینترنت هر چی search کردم فقط به من اطلاعات درمورد excel میداد.
سلام
جناب قاسمیان چگونه بالا و پایین این خطهای کسری عدد و حرف و یا نوشته قرار بدم؟؟؟
چطوری کلیه موارد رو توی یک صفحه کنم؟؟؟(میخوام دو صفحه نباشه)با نهایت تشکر
این گزینه چه کاربردی داره؟؟؟
سلام
براي خط كسري ها شما بايد از formula استفاده كنيد. بگرديد قسمت كسري ها رو پيدا كنيد
براي اينكه دو صفحه نباشه از تب page layout از قسمت margin گزينه narrow رو انتخاب كنيد يا اينكه فونتتون رو كوچيك كنيد
سایر گزینه های page layout چه کاربردی داره؟؟
من فرمول ندارم!!!ملاحضه کنید.باتشکر
سایر گزینه های page layout چه کاربردی داره؟؟
من فرمول ندارم!!!ملاحضه کنید.باتشکر
سلام من یه متن واسه پروژه آماده کردم
حالا وقتی می خوام چیدمانشو justify کلمات تیترها از هم فاصله میگیره
مشکل کجاست؟
سلام
فاصله شروع و پايان متن رو از لبه كاغذ مشخص ميكنه
كدومشو ميخواين؟ همش با شكل توضيح داده. واضحه كه
ببخشيد اشتباه گفتم. گزينه equation رو بايد استفاده كنيد
سلام
در اخرین خانه وقتی میخوام متنی از راست به چپ بنویسم نمیشه!!!
همه چی بهم میریزه!!!لطفآ راهنمایی بفرمایید.با تشکر فراوان
میشه صحیحش رو انجام بدین؟؟؟
سلام
شما بايد كل متن رو داخل فرمول قرار ميداديد
میشه صحیحش رو انجام بدین؟؟؟
منظورم اینه که مثلا میخوام جلوش بنویسم: فرمول محاسبه وزن
همین
توان 2 رو چجوری بنویسم توی فرمول؟؟؟؟؟مرسیشما فايلي رو كه ضميمه كردم نگا نكردي. يه نگا بنداز
توان 2 رو چجوری بنویسم توی فرمول؟؟؟؟؟مرسی
سوپر اسکریپت غیر فعاله!!!تو فرمول ها بگرد هست. از روي شكل هاش خيلي راحت ميتونيد پيدا كنيد
یعنی مثلاً Fraction فعاله ولی Superscript غیرفعال هست؟ یه عکس میذاری؟سوپر اسکریپت غیر فعاله!!!
سلامسلام
در word تنوین و مثلا کلمه لطفا رو چجوری میشه نوشت؟میشه فونت نستعلیق رو برام قرار بدین؟؟با سپاس
برنامه ی تغذیه برای بدنسازی می نویسی
سلام
در word تنوین و مثلا کلمه لطفا رو چجوری میشه نوشت؟میشه فونت نستعلیق رو برام قرار بدین؟؟با سپاس
سلام دوستان
من یک فایل ورد 2007 دارم شامل هدینگ (heading) و لینک (cross reference) به شکلها و جدولها و فرمولها هست
حالا می خوام وقتی فایل پی دی دف ازش ساختم از این هدینگ ها، بوکمارک ساخته بشه و تمام لینک ها هم تبدیل بشه
خود save as pdf ورد این کار انجام می ده ولی حروف فارسی رو بهم می ریزه
اگر امکان داه یک نرم افزار جایگزین که با فارسی مشکل نداشته باشه و او ویژگی رو هم داشته باشه معرفی کنید
با تشکر
سلامسلام
جناب یاسینی باز هم منو شرمنده محبتاتون کردین
دیروز توی کلاس استاد از من تجلیل کرد در مورد اون فایل word که تحویل داده بودم،انشاالله که خدا کمکتون کنه
با نهایت تشکر و احترام
با سلامسلام
میشه لطف کنید کلیه این چیزهایی که مثل فتحه و کسره و ضمه و...
هست رو طریقه نوشتنش رو بگین؟؟؟
ایا منبع کاملی وجود داره؟؟؟مثلا ارایه رو چجوری مینویسن؟؟؟؟و کلمه مثلا،ان اون رو چجوری مینویسن؟؟؟مرسی
فونت نستعلیق هم لطفاً برام قرار بدین.متشکرمshift+q و shift+w و shift+e براي تنوين هستند
سلام
دکمه shift و حروف فارسی را باهم بگیری حرکات عربی مانند تنوین کسره و .... ظاهر می شود.
فونت نستعلیق
http://aftabnews.ir/vdcaowni.49naa15kk4.html
فونت نستعلیق هم لطفاً برام قرار بدین.متشکرم
سلام
میشه لطف کنید کلیه این چیزهایی که مثل فتحه و کسره و ضمه و...
هست رو طریقه نوشتنش رو بگین؟؟؟
ایا منبع کاملی وجود داره؟؟؟مثلا ارایه رو چجوری مینویسن؟؟؟؟و کلمه مثلا،ان اون رو چجوری مینویسن؟؟؟مرسی