david777
عضو جدید
سلام
ببینید درست شد؟
فقط پرانتز ها مشکل داره.اونجا هایی که پرانتز هست درست کنید.
دست شما درد نکنه. میخواستم بدونم چطوری این کارو انجام دادی؟
سلام
ببینید درست شد؟
فقط پرانتز ها مشکل داره.اونجا هایی که پرانتز هست درست کنید.
مسلمه که شما یا تو header شماره صفحه میدین یا تو footerممنونم از راهنماییتون، اما با انجام این تنظیمات دوباره همه صفحات(شامل همون صفحات با حروف شماره گذاری شده) با عدد شماره گذاری میشن !!!![]()
اکسل من ورژن 2007 هست...اما زیاد هنگ میکنه...کسی میدونه چرا؟
سلام چند سوال در مورد ورد داشتم
1-چطور میشه بعد از ورود به برنامه ورد به صفحه مورد نظر رفت(منظورم متناییه که تعداد صفحاتشون زیاده)
نیم فاصله رو چطور میدن؟
چطوری میشه بدون enter یا دابل کلیک با موس به خط بعد رفت(نمیخام پاراگراف ایجاد شه)
این پاک کن ورد2010 کجاست؟![]()
سلام
خواستم بدونم که آیا میشه pdf روبصورت ورد دراورد؟
سلام صفحات اضافی ورد رو چطور میشه حذف کرد؟
سلام
جناب قاسمسان برگشتتون رو به انجمن تبریک میگم
خدا روح پدرتون رو شاد کنه
چگونه در یک صفحه ورد عکس قرار بدم؟؟؟مثلا عکس شخصیم رو توی رزومه که میزارم؟؟؟
چطوری اون رو جابه جا کنم که متن به هم نریزه؟؟؟مرسی
سلام.ورد سیستم من سایز 13 رو نداره.من واسه پروژه سایزش رو میخوام
تکلیف چیه؟مرسی
سلام
دوستان مهندس کمکم کنید لطفا
من یه فایل CSV دارم که در دو ستون A و B آن عدد دارم و وقتی بازش میکنم اکسل هردو ستون رو ترکیب میکنه (بین عدد دو ستون , میذاره ) و در یک ستون میاره به همین خاطر هم نمیتونم نمودارشو رسم کنم، چطوری میتونم این مشکل رو حل کنم .
سلام دوستان...خواهش ميكنم اگه ميتونيد به من كمك كنيد چون تو كارم به مشكل برخوردم...
من يه سري جدول دارم تو اكسل كه سه تا ستون...شماره پرونده، آدرس و پلاك و يك نامه نامه دارم ك چاپ شده س و جاي اين سه تا يعني پرونده آدرس و پلاك رو داره حالا ميخوام اين نامه ها رو بذارم تو چابگر و اطلاعات اون اكسل در جاي مناسب روي كاغذ(نامه داخل پرينتر) چاپ شه بهم گفتن فقط از طريق اكسس ميشه..ممنون ميشم بهم كمك كنيد....
يعني هيچكي بلد نيست كه به من كمك كنه؟؟؟![]()
من فايل اكسل رو براتون ميفرستم اما چون حجمش زياده تعداد كمي از فيلدهاشو ميزارم...اين اكسل سه تا چهارتا ستون(شماره پرونده،آدرس و پلاك و...) داره با اطلاعات ....يه نامه دارم كه از قبل نوشته شد و پرينت هم روي برگه آ5 گرفته شده توي نامه قسمت هايي هست بنام شماره پرونده آدرس و پلاك كه خاليه و قراره اين نامه رو داخل پرينتر بذارم و از طريق اطلاعات تو اكسل روي نامه چاپ بشه ...خواهش ميكنم كمكم كنيد ممنون
اينم لينك اكسل مورد نظر
http://uploadtak.com/images/r6318_200.xlsx
سلام
این رو میخوام پرینت بگیرم و به استادم بدم
ببینید مشکلی نداره؟؟خط کسری و فرمول رو چجوری بنویسم؟؟؟(آخه یادم رفته)مرسی از مهربونیاتون
میشه توضیح بدین که شما چیکار کردین؟؟؟؟؟؟؟؟مرسیاز اين فايل استفاده كنيد
میشه توضیح بدین که شما چیکار کردین؟؟؟؟؟؟؟؟مرسی
اخه این خیلی ریز هست!!!اصلا خونده نمیشه!!!راه حل دیگه ای به ذهنتون نمیرسه؟؟؟؟با سپاس
صفحه رو چرخوندم.
از تب page layout گزينه orientation
اخه این خیلی ریز هست!!!اصلا خونده نمیشه!!!راه حل دیگه ای به ذهنتون نمیرسه؟؟؟؟با سپاس
اخه میشه دو صفحه!!!متن رو بگيريد و بزرگش كنيد. كار سختي نيست