با سلامبا سلام بنده یک سوال از اکسل دارم که تا حالا از هر کس پرسیدم جوابی واسش نداشته.
فایلو پیوست کردم
ممنون میشم بررسیش کنین
شماره 1 و 2 در صفحه1 مثلا ردیف یا شماره سفارش هست و چیزخاصی نیست.x , Y هم مثلا نام سفارش دهنده هست که قیمت تمام شده هر شفارش(با توجه به ویژگی هاش) با استفاده از یک ضریبی از مواد صفحه 2 محاسبه میشه(سلولشون فرمول نویسی شده) من اینو موندم:با سلام
سوالتون واضح نیست.مواد با شماره 1 و 2 و X,Y در صفحه 1 با قیمت مواد 1و2و3 در صفحه 2 چه ارتباطی دارند؟
اشکال از تنظیماتته.من وقتی تو word شماره صفحه که میزارم تنظیماتم رو از قبل درست کردم مثلا فاصله از پایین رو 1 گذاشتم تو پیش نمایش که نگاه میکنی همه چی درسته اونجوری که میخای هست ولی وقتی پرینت میکنم شماره صفحم خیلی بالاتر می افته ایراد از ورد هست یا پرینتر ؟؟؟
سلامشماره 1 و 2 در صفحه1 مثلا ردیف یا شماره سفارش هست و چیزخاصی نیست.x , Y هم مثلا نام سفارش دهنده هست که قیمت تمام شده هر شفارش(با توجه به ویژگی هاش) با استفاده از یک ضریبی از مواد صفحه 2 محاسبه میشه(سلولشون فرمول نویسی شده) من اینو موندم:
فرض کنید دیروز قیمت مواد صفحه 2 یک مقداری دارن
قیمت سفارشات x ,y با توجه به قیمت مواد صفحه 1 محاسبه شدن
حالا فرض کنید امروز قیمت مواد صفحه 2 تغییر باید بکنه چون قیمت خریدشون تغیییر کرده و مثلا شرکت باید با قیمت کمتر یا بیشتری این موادو تهیه کنه
ضمن اینکه امروز ی سری سفارش جدید داریم(مثلا z , w) که باید قیمتون با قیمت جدید مواد صفحه 1 حساب بشه
چه کنیم که در صورت تغییر قیمت مواد در صفحه 2, قیمتی که دیروز واسه سفارشات x,y محاسبه شد تغییر نکنه و با توجه به همون قیمت قبلی محاسبه بشه
فایل جدید پیوست کردم
ممنون
خونه اول فرمول رو وارد کن.وقتی یک جدول میکشیم و یک فرمول واسه سطر اولش مینویسیم واسه بقیه سطر ها هم تکرار میشه
حالا چطوری میشه وقتی یک جدول ایجاد میکنیم کاری کنیم که سطر اولش از یک فرمول و بقیه سطراش از یک فرمول دیگه استفاده کنن و ماهیت جدول هم حفظ بشه
یعنی از convert to range استفاده نکنیم
ممنون
اشکال از تنظیماتته.
اول کاغذا رو آ4 انتخاب کن.بعد اگه margine رو روی 1 تنظیم کنی
حالا مقدار اضاف که میگی مربوط به هدر و فوتر هست که توی اینجاست
. margins ---- custom margins - lay out --- header and footer
توی فایل کاغذ باید آ4 باشه و هم توی print preview با ید آ4 رو انتخاب کنی.ممنون که جواب دادین ...
نوع کاغذمو A4 انتخاب میکنم تمام تنظیمات درسته حتی footer رو هم صفر میزارم ولی درست نمیشه![]()
کدوم تراز بهم میریزه؟ این موضوع قانون خاصی نداره چند بار با کلیدهای چهار گانه ابتدا و انتها حروف فارسی قرار بگیرید و انگلیسی تایپ کنید تا اصطلاحا قلق اون دستتون بیاد. از چپ چین و راست چین ها هم میتونید استفاده کنید.
سلامسلام خدمت دوستان عزیز
من میخواستم در word بین دوکلمه فارسی انگلیسی تایپ کنم ولی تراز آن به هم میریزد باید چکار کنم؟
توی فایل کاغذ باید آ4 باشه و هم توی print preview با ید آ4 رو انتخاب کنی.
اگه بیشتره کمش ببین چی میشه.
چنده فاصلش مگه؟
سلام
یه سوال تو ورد دارم: heading های 4 تویی لیست table of content نمیان، چه جوری می تونم تنظیمش کنم که بیان؟ اصلا میشه؟
ممنونم ازکمکاتون![]()
تو ورد و print preview درسته فاصله شماره صفحم از انتهای صفحه وقتی پرینت میکنی خراب میشه
مثلا توی وردم فاصله شماره صفحم تا انتهای کاغذ مثلا 1.5 سانت هست وقتی پرینت میکنم فاصلش میشه 5 سانت
تمام تنظیمات رو چک کردم همه جا کاغذم آ4 هست ... فکر کنم office رو پاک کنم دوباره نصب کنم شاید درست بشه
سلام من میخوام تو اکسل فقط اندازه یه سلول رو بزرگ کنم.نه کل ستون یا ردیفش...
با سلامسلام
من یه فایل word دارم که بهم ریخته اصلشم ندارم، آیا راهی هست که درست بشه؟
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=69afe3fd57c862dc804825f4ccf8d2a4با سلام
میتونید این فایلتون رو بزارید که بررسی بشه.
موفق باشید
سلام
سلام
یه سوال تو ورد دارم: برای اینکه بخوایم چند صفحه ی اول بصورت حروف الف، ب، ... و بعد از اون بقیه ی صفخات بصورت عددی شماره گذاری بشن از قسمت page number format تنظیمات رو انجام دادم اما وردم به این صورت شده که چند صفحه اول حروف هستن اما صفحاتی که با عدد میخوان شماره گذاری بشن به جای اینکه از عدد 1 شروع بشن از عدد 6 (چون ششمین صفحه است) شروع میشن
ممنون میشم کمکم کنین![]()
http://pardiscloob.persianblog.ir/tag/شماره_گذاری_با_حروف_ابجد_و_اعدادممنونم از راهنماییتون، اما با انجام این تنظیمات دوباره همه صفحات(شامل همون صفحات با حروف شماره گذاری شده) با عدد شماره گذاری میشن !!!![]()
ممنونم از راهنماییتون، اما با انجام این تنظیمات دوباره همه صفحات(شامل همون صفحات با حروف شماره گذاری شده) با عدد شماره گذاری میشن !!!![]()