همون دیگه دست زیاد میشه قیمتش میره بالا:| شما پسرا برین برای خودت خوراکیای دیگه پیدا کنین چه میدونم اسفناجی...کلمی چیزی:| اه
عه ما به اینا پاستیل کرمی میگیم
اسکاج اسفناج بخوره عمرا:|
شما زیاد پاستیل کرمی نخور دندوناتون کرم میزنه
همون دیگه دست زیاد میشه قیمتش میره بالا:| شما پسرا برین برای خودت خوراکیای دیگه پیدا کنین چه میدونم اسفناجی...کلمی چیزی:| اه
عه ما به اینا پاستیل کرمی میگیم
نخیررم من خوشم نمیاااااد از تو!خخخخاخه اول همه خوششون میومد بعد تو خوشت اومد بعد همه همچنان خوششون میاد تو بدت اومده بعد بازم همه خوششون میاد دو روز دیگه هم تو هم خوشت میاد بعد ش همه خوششون میاد دو روز دیگه تو خوشت نمیاد...بعد دوباره این سیکل ادامه میعابد
خو...شلغم...کلم....پیاز....این همه مواد پرخاصیت چرا پاستیل عاخه؟:|اسکاج اسفناج بخوره عمرا:|
شما زیاد پاستیل کرمی نخور دندوناتون کرم میزنه
نخیررم من خوشم نمیاااااد از تو!خخخخ
خو...شلغم...کلم....پیاز....این همه مواد پرخاصیت چرا پاستیل عاخه؟:|
غلد خوردی حالا یه بار مچتو گرفتما
خو دلم نمیخااد وقتی از چیزی خوشم میااد بقیه هم از اون خوششون بیاد!واسه همین دیگه خوشم نمیااد
خو راس میگی اون مچ پهن بدقواره رو کی دلش میاد بگیرهمچ من و تو که تویی هیچ احد الناسی نمیتونه بگیره!
تو برو از رو مشخات بنویس فردا خانمتون دعفات میکنه عه دخدر بدخععععععلی باهات موافقم
خو...شلغم...کلم....پیاز....این همه مواد پرخاصیت چرا پاستیل عاخه؟:|
غلد خوردی حالا یه بار مچتو گرفتما
خو راس میگی اون مچ پهن بدقواره رو کی دلش میاد بگیره
تو برو از رو مشخات بنویس فردا خانمتون دعفات میکنه عه دخدر بد
تو برو از رو مشخات بنویس فردا خانمتون دعفات میکنه عه دخدر بد
حالا شلغم دوست ندارن سیری...پیازی....برن ادای ادمین رو در بیارن اصن....یاد بگیرن از بس پیاز میخوره با هیشکی حف نمیزنه که بقیه اذیت نشن...ادمین دسد درد نکنهکلا باهات هم عقیده ام پسرا برن شلغم بخورن
نه نمییییرم دارم دنبال عکس پاستیل میگردم
اخه اول همه خوششون میومد بعد تو خوشت اومد بعد همه همچنان خوششون میاد تو بدت اومده بعد بازم همه خوششون میاد دو روز دیگه هم تو هم خوشت میاد بعد ش همه خوششون میاد دو روز دیگه تو خوشت نمیاد...بعد دوباره این سیکل ادامه میعابد
حالا شلغم دوست ندارن سیری...پیازی....برن ادای ادمین رو در بیارن اصن....یاد بگیرن از بس پیاز میخوره با هیشکی حف نمیزنه که بقیه اذیت نشن...ادمین دسد درد نکنه
خسته نباشی لومو .............یه نفس عمیق بکش
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااییییییییییییی ترکیدم از خنده
ولی من با شجاعت و درایت کامل میگم که کشضته مرده ی پاستیل نیستم .....
اگه باشه یدونه یا 2 تا میخورم ...........همینو بس .......
بزنید کف قشنگه رو به افتخارمممممممممممممم
چرا اسم دخدر مردمو جلوی همه میگی ساناز:|
بترکی ایشالا راحد شیمبه پاستیل خور کمتر پاستیل بیشتر
هرجور راحدی....والا تعارف نداریم که بحث یه عمر شکم داریهعجببببببببببببببببببب................
خدا بگم چیکارت نکنه لومو ..........امون از دست این 3تفنگدارا و دوستاش .............آغا ما نخواستیم .......اون یدونه رو هم نمیخورم ........
همش ماله شما ..........انقد بخورین که کرم چشتون بمیره
منم همین طور فقط نمیدونم چرا یه دفعه میرسم به آخرش
به افتخارم
هرجور راحدی....والا تعارف نداریم که بحث یه عمر شکم داریه
وا مردیکه ی چش خودد بمیره
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
بزرگترین پاستیل جهان! | تالار عکس | 85 | ||
پاستیل های وفادار | تالار عکس | 12 | ||
عجیب ترین خونه هایی که تا حالا دیدین | تالار عکس | 4 | ||
خیلی دوست دارم مهندس این خونه رو ببینم. | تالار عکس | 11 | ||
خونه ای که دوست داری توش زندگی کنی چه شکلیه؟ | تالار عکس | 24 |