پارک کردن ماشین خانم ها!!!

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
خداوکیلی دیشب داشتم یه فیلم سینمایی نگاه میکردم
یارو بازیگر آمریکائیه به رفیقش :do you know what is the difrient between man and woman؟
رفیقش:تو پارک کردن ماشین ها :ی
the women are so bad in that :DDDDDDDDDDDD

خب آخه کچل ...بی ریخت ...می خواستی چی رو ثابت کنی ؟ که فیلم می بینی ؟ که انگلیسی بلدی؟ خیلی حالیت؟ اون بازیگر که این گفته هیچی نمی فهمیده .....من به حقوق خانم ها کاملا احترام میرارم ....... اتفاقا من می خوام بگم چند درصد از تصادفات منجر به مرگ خانم ها راننده اش بودن ؟ اکثر ان مردهان ..همش هم بخاطر بی احتیاطی شون ...خانم ها احتیاطشون خوبه فقط وقتی مورد حادی پیش میاد همه چی رو ترمز میبینن

خب آخه کچل ...بی ریخت ...می خواستی چی رو ثابت کنی ؟ که فیلم می بینی ؟ که انگلیسی بلدی؟ خیلی حالیت؟ اون بازیگر که این گفته هیچی نمی فهمیده .....من به حقوق خانم ها کاملا احترام میرارم ....... اتفاقا من می خوام بگم چند درصد از تصادفات منجر به مرگ خانم ها راننده اش بودن ؟ اکثر ان مردهان ..همش هم بخاطر بی احتیاطی شون ...خانم ها احتیاطشون خوبه فقط وقتی مورد حادی پیش میاد همه چی رو ترمز میبینن

آخرش ما که نفهمیدم دس میندازی یا واقعا احترام میذاری:redface:

BLOOD STONE

عضو جدید
کاربر ممتاز

خوشم میاد با پنبه سر میبری...هههههه