و نیچه گریست...

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظرتان درباره عشق نيچه چيست؟
......

همان فيلسوفي كه مي‌گفت: «به سراغ زنان مي‌روي، تازيانه را فراموش مكن.» كسي نفهميد پشت اين جمله نيچه چه حقيقت بزرگي پنهان بود و هنوز هم كسي نفهميده است. بگذريم، «لوفون سالومه» عشق نيچه بود

عاشق شدن يك فيلسوف احتمالاً بايد مكافات داشته باشد كه داشت. نيچه هر كاري كرد كه دل سالومه را به‌دست بياورد. حالا استفاده از لفظ «خيانت» براي اين دختر روس شايد بي‌انصافي باشد اما بي‌وفايي او نيچه را به مرز جنون كشاند.
مي‌گويند اگر سالومه به عشق نيچه پاسخ مثبت مي‌داد، شايد زندگاني نيچه به شكل ديگري رقم مي‌خورد. حداقل اين‌كه از تندي بيانش كاسته مي‌شد. درد نيچه اين بود كه حتي از طرف دختر مورد علاقه‌اش هم فهميده نمي‌شد.
سالومه مي‌گفت: «در مغز نيچه افكار تند و انديشه‌هاي غريب و نامأنوس مي‌لولند كه براي عادي زندگي كردن خطرناكند.»
پس از اين پاسخ به درخواست‌هاي عاشقانه، نيچه در تنهايي مفرط خرد مي‌شود و در پاسخ مي‌نويسد: «خيالبافي‌هاي من به حال شما چه فرقي مي‌كند؟ حتي حقيقت‌گويي‌هاي من براي شما اهميتي نداشته است. دلم مي‌خواهد به اين فكر كنيد كه من ديوانه‌اي دچار سردرد هستم كه از زور تنهايي به جنون مبتلا شده‌ام.»

نيچه در اين مسير به جايي رسيد كه روزي يال اسبي پير و تازيانه‌خورده را بغل كند، اشك بريزد و ديوانه شود. با اين همه «سالومه» را به‌عنوان بي‌وفايي دوست‌داشتني بايد ستايش كنيم.
تنها پاسخي مثبت به عشق نيچه كافي بود تا ديگر «ابرمردي» شكل نگيرد و «چنين گفت زرتشت» نوشته نشود . دنيا بدون خيانت شايد خيلي چيزهايي را كه حال دارد، ديگر نداشت
«لو آندره آس سالومه» دختر یک افسر ارتش روسیه بود که به دردناک‌ترین عشق نیچه بدل شد. او می‌گوید: «من در مقابل چنین روحی قالب تهی خواهم کرد» و «از کدامین ستاره بر زمین افتادیم تا در اینجا یکدیگر را ملاقات کنیم.» اینها نخستین جملاتی بود که نیچه در نخستین ملاقاتش با سالومه بر زبان آورد.

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اتی جان , دارم به این نتیجه گیری میرسم که شاید تو هم دل کسی رو شکسته ای. مثه سالومه

essyh2003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اتی باز دل کیو سوزوندی دنبال توجیه کردن افتادی:razz:
چشم من نگاه کم:razz:
بازم؟:razz:

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
  • Like
واکنش ها: ayja

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا من فهمیدم
اتی عاشق نیچه شده، بعد که فهمیده نیچه یک دیگه رو دوس داشته اومده تلافی کنه اینجا. دی

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا من فهمیدم
اتی عاشق نیچه شده، بعد که فهمیده نیچه یک دیگه رو دوس داشته اومده تلافی کنه اینجا. دی
خخخخ!!
نیچه خیلی قیافه وحشتناکی داش مخصوصن چشااش!!
همه معشوقه هاشو فراری میداد تقصیر ما نبود تقصیر چشاای اون بود!!خخ

ای بابا
لااقل لو نده خودتو. دی

خوو ندارم چیکار کنم!!

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستاان عیزم نظرتون راجع به عشق نیچه بگووییدد...با تشکر جزیل

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خخخخ!!
نیچه خیلی قیافه وحشتناکی داش مخصوصن چشااش!!
همه معشوقه هاشو فراری میداد تقصیر ما نبود تقصیر چشاای اون بود!!خخ

خوو ندارم چیکار کنم!!

لااقل یه نیچه رو داشتی خوب. عب نداره. دی

oneunited

عضو جدید
کاربر ممتاز
حتما دختر دلربایی بوده که نیچه رو اسیر خودش کرده بود. واسه خیلیا پیش می آد که به این مشکل دچار شن؛

ولی بعضیا مشکلو حلش می کنن بعضیا حل می شن تو مشکلات

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
حتما دختر دلربایی بوده که نیچه رو اسیر خودش کرده بود. واسه خیلیا پیش می آد که به این مشکل دچار شن؛

ولی بعضیا مشکلو حلش می کنن بعضیا حل می شن تو مشکلات

شما هم به این مشکل دچار نشی!!خخخ

عکس سالومه رو گذاشتم...تو صفحه اوله

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
عشقش فوق العاده زشت بود ـه :|

آخر الزمان شده ها،تاپیک مفید میزنن ،اسپم نمیدن

بعضی ها
دی دی دی کیو داره گشت میزنه ها!!!خخخ
واا!!
مگه به خوشگلیه؟دوسش داشته خو...دستش درد نکنه بهش خیانت کرد دلم خنک شد...تا اون باشه راجب ما حرف مفت نکنه تو کله مردم

من دچار شده بودم،الان حل شدم رفت پی کارش

چرا دیدم،به نظرم خوشگل بود،تازه آرایشم نداره

خب خسته نباشی..
دیگه دچاارش نشی

oneunited

عضو جدید
کاربر ممتاز
دی دی دی کیو داره گشت میزنه ها!!!خخخ
واا!!
مگه به خوشگلیه؟دوسش داشته خو...دستش درد نکنه بهش خیانت کرد دلم خنک شد...تا اون باشه راجب ما حرف مفت نکنه تو کله مردم

خب خسته نباشی..
دیگه دچاارش نشی

بله،چشم

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این سالومه خیلی کارش درست بود اومد دوتا فیلسوف رو به خاک سیاه نشوند

نیچه و ره سر سالومه با هم بد شدن - کلا عاشق جلب توجه بود

از سیبیلای نیچه خوشم میاد :D

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
نگو اینو
به خیلیا برمیخوره ها. یعنی الان من احساس میکنم امشب اینجا اعدامت کنن. دیی
خو بربخوره!!
اونا هم مث پزشکا و وکلا جنبه انتقاد و ندارن همون بهتر که بربخوره بهشون!!خخخ

این سالومه خیلی کارش درست بود اومد دوتا فیلسوف رو به خاک سیاه نشوند

نیچه و ره سر سالومه با هم بد شدن - کلا عاشق جلب توجه بود

از سیبیلای نیچه خوشم میاد :D

نیچه و کی؟؟
سیبیلاش اندزه موهای سر منه!!خخخ:biggrin:

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خو بربخوره!!
اونا هم مث پزشکا و وکلا جنبه انتقاد و ندارن همون بهتر که بربخوره بهشون!!خخخ

نیچه و کی؟؟
سیبیلاش اندزه موهای سر منه!!خخخ:biggrin:
پل ره

پل ره و نیچه دو تاشون عاشق سالومه بودند -اخرش با پل ره عروسی کرد اما همش با مردای دیگه بود اخرشم جدا شدند و پل ره خودکشی کرد

پس باس یه دستی به موهات بکشی :D

آخرین ویرایش:

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
پل ره

پل ره و نیچه دو تاشون عاشق سالومه بودند -اخرش با پل ره عروسی کرد اما همش با مردای دیگه بود اخرشم جدا شدند و پل ره خودکشی کرد

پس باس یه دستی به موهات بکشی :D
چقد بده آدمو جن نفر دوس داشته باشن!!ههه

این منم الان؟
اونا مو هستن؟
:biggrin:

a.m.i.r 94

عضو جدید

......

همان فيلسوفي كه مي‌گفت: «به سراغ زنان مي‌روي، تازيانه را فراموش مكن.» كسي نفهميد پشت اين جمله نيچه چه حقيقت بزرگي پنهان بود و هنوز هم كسي نفهميده است.
این جمله نیچه به تنهایی نباید به نظرم جایی استفاده بشه چون عقیده نیچه رو تحریف می کنه.نیچه زن ستیز نبوده منظورش تو این جمله زن هایی هستند که دیدگاه افلاطونی دارن.(افلاطون معتقد بود که مردها از زن ها برترند و از زن ها متنفر بود.اما نیچه این نوع گرایش و تقسیم بندی رو قبول نداشت)