و اما دخترای عزیز.........(ورود خانم ها اکیدا ممنوع)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

یکی مثل شما 100

عضو جدید
میدونی چرا خانم ها کمتر فوتبال بازی می کنند؟
چون کمتر پیش میاد که یازده تا خانم راضی بشن همزمان یه جور لباس بپوشن
:biggrin:

دختره به دوستش زنگ میزنه میگه,یه پسره دنبالم راه افتاده,چیکار کنم؟ دوستش میگه خوب تندتر راه برو!! دختره میگه من دارم تند میرم ولی اون خاکتوسر خیلی یواش راه میره:surprised:

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
میدونی چرا خانم ها کمتر فوتبال بازی می کنند؟
چون کمتر پیش میاد که یازده تا خانم راضی بشن همزمان یه جور لباس بپوشن:biggrin:

دختره به دوستش زنگ میزنه میگه,یه پسره دنبالم راه افتاده,چیکار کنم؟ دوستش میگه خوب تندتر راه برو!! دختره میگه من دارم تند میرم ولی اون خاکتوسر خیلی یواش راه میره:surprised:
با اینکه ورود دخترا رو اکیدا ممنوع کردی،ولی من بازم میام!!!!!!!!!!!!
این آخریه خیلی بامزه بود.

یکی مثل شما 100

عضو جدید
با اینکه ورود دخترا رو اکیدا ممنوع کردی،ولی من بازم میام!!!!!!!!!!!!
این آخریه خیلی بامزه بود.

سارا خانم منظور من از خانم ها اونهایی که ناراحت میشن بود و گر نه شما که نسبت به ما لطف دارید :victory:
الان عنوان تاپیک رو عوض می کنم:gol:

یکی مثل شما 100

عضو جدید
یه دختره به یه پسره میگه اگه منو بوس کنی واسه همیشه برای تو میمونم
پسره میگه: ممنونم از هشداری که بهم دادی !!!

:w15:

پدر برای اولین بار دید که دخترش به جای اینکه دو ساعت با تلفن حرف بزنه بعد از یک ربع حرف زدن تلفن رو قطع کرد. پدر پرسید: کی بود؟ دختر جواب داد: شماره رو عوضی گرفته بود

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز

پدر برای اولین بار دید که دخترش به جای اینکه دو ساعت با تلفن حرف بزنه بعد از یک ربع حرف زدن تلفن رو قطع کرد. پدر پرسید: کی بود؟ دختر جواب داد: شماره رو عوضی گرفته بود

گلبرگ نقره ای

کاربر فعال تالار زبان انگلیسی ,
کاربر ممتاز

هان.......

یکی مثل شما 100

عضو جدید
زن: عزیزم! یادته روز خواستگاری وقتی ازت پرسیدم چرا می خوای با من ازدواج کنی، چی گفتی؟ شوهر: آره، خوب یادمه، گفتم: می خواهم یک نفر را در زندگی خوشبخت کنم. زن: خوب، پس چی شد؟ شوهر: خوب، خوشبخت کردم دیگه. زن: کیو خوشبخت کردی؟
شوهر: همون بیچاره ای رو که ممکن بود با تو ازدواج کنه!

خداوند ديد مرد گرسنه است نان را آفريد ديد تشنه است آب را آفريد ديد در تاريكي است نور را آفريد ديد هيچ مشكل ديگه اي نداره زن را آفريد!
:thumbsup2:

زنه از شوهرش مي پرسه از چيه من بيشتر خوشت مي آد؟ از صورت زيبا و يا هيكل متناسبم؟ مرده يه نگاهي به سر تا پاي زنش مي ندازه و ميگه از اعتماد به نفست

sheyda_star

عضو جدید
کاربر ممتاز
زن: عزیزم! یادته روز خواستگاری وقتی ازت پرسیدم چرا می خوای با من ازدواج کنی، چی گفتی؟ شوهر: آره، خوب یادمه، گفتم: می خواهم یک نفر را در زندگی خوشبخت کنم. زن: خوب، پس چی شد؟ شوهر: خوب، خوشبخت کردم دیگه. زن: کیو خوشبخت کردی؟

خداوند ديد مرد گرسنه است نان را آفريد ديد تشنه است آب را آفريد ديد در تاريكي است نور را آفريد ديد هيچ مشكل ديگه اي نداره زن را آفريد!

زنه از شوهرش مي پرسه از چيه من بيشتر خوشت مي آد؟ از صورت زيبا و يا هيكل متناسبم؟ مرده يه نگاهي به سر تا پاي زنش مي ندازه و ميگه از اعتماد به نفست

:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

Lillian

عضو جدید

حالا که میگین موضوع "چیزی که عوض داره گله نداره"ست باید بگم ایول خیییلی باحال بود.:biggrin::w15::biggrin::w15:

حالا یکی به من میگه این تاپیک ملیسا چی بوده؟؟؟:surprised::w19:

Goonay

عضو جدید
با اينكه دخترم اما كلي خنديدم!!!!
دمتون گرم!!!!

ولي خداييش پسرا خودشون ميكشن واسه دختر جماعت!!!
حال ميكنم وقتي دو سه جين پسر سر يه دختر ميافتن به جون هم!!!!

Goonay

عضو جدید
من بيدارم؟
آي حال ميده!!!!
خودت نديدي اين صحنه ها رو!!! پس بدون نصف عمرت فناست!!!
البته راست ميگي پسرا رفته رفته خودشون دارن .....ميشن!!نيازي به دختر ندارن!!

pejman.pna

عضو جدید
کاربر ممتاز
من بيدارم؟
آي حال ميده!!!!
خودت نديدي اين صحنه ها رو!!! پس بدون نصف عمرت فناست!!!
البته راست ميگي پسرا رفته رفته خودشون دارن .....ميشن!!نيازي به دختر ندارن!!
:surprised::surprised::surprised::surprised:
ترجمه ش چی میشه؟؟

Goonay

عضو جدید
مترجم هاي خوبي تو سايت داريم!
ميتوني ازشون استفاده كني!

تبسم!

عضو جدید

نه بابا!!!!!
مگه شما مودب بودین که حالا این جمله ناراحتتون کرد؟؟؟
یه چیزی گفتین باید جوابشم بشنوی!!!
چیزی که عوض داره گله ندار ه...........
دم ملیسا جون گرم که تونست بدجوری نقره داغتون کنه!!!!!!!

pejman.pna

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه بابا!!!!!
مگه شما مودب بودین که حالا این جمله ناراحتتون کرد؟؟؟
یه چیزی گفتین باید جوابشم بشنوی!!!
چیزی که عوض داره گله ندار ه...........
دم ملیسا جون گرم که تونست بدجوری نقره داغتون کنه!!!!!!!
دوستان عزیزم، ملیسا جان یه تاپیک زدن، این دوستمون هم همینطور. اینها همه شوخی هستن. نباید به همدیگه بی احترامی کنیم یا به هم بتوپیم. من خودم تو تاپیک ملیسا اومدم تشکر هم کردم. چیز بدی که نیست. یه سری مسایلش هم واقعا درسته. تو هر دو تاپیک. پس با همدیگه با احترام برخورد کنیم. مرسی.

Mrs Armaghan

عضو جدید
ماشا الله هم طاووس و هم كلاغ و روباه همه توي عكس شما نمايانه فقط اگه يه لطفي كنيد خروسم به ليست اضافه كنين ديگه خودتون يه كلكسيون كامل از كمالاتي كه فرمودين هستين:cool:

ملیسا

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی پژمان جان . :gol:

ولی بچه ها همه ی اینها یک شوخی هست .
اگر چه زن و چه مرد در برابر هم کوتاه میان واز خیلی خواسته های خود میگذرند دلیل بر زن ذلیلی یا مرد ذلیلی نیست . بلکه برای پایداری زندگی هست .اگر قرار باشه همه توی زندگی من باشند بنابراین هیچ کدام از زندگی ها دوامی نداره .:redface:

وضعیت
موضوع بسته شده است.