به نام خدا
بعد از معرفی اولین پست رو با ضرورت طرح این مساله شروع می کنم. و لازمه قبل از شروع این رو خاطر نشان کنم که در هر موضوع سعی رو بر گزیده گویی میگذارم. چرا که خودم متاسفانه به خاطر ذیق وقت غالبا محتوای متن های مفصل رو از دست میدم.
ضرورت تامل بر مساله سبک زندگی از نگاه رهبری
" با توجه به اینکه غالبا مسئولان و چهرههای فرهنگی کشور نگاهی سطحی و عامیانه به صحبت های مقام معظم رهبری در خصوص سبک زندگی اسلامی دارند ایشان سبک زندگی اسلامی را به عنوان «بخش حقیقی و اصلی تمدن نوین اسلامی» برمی شمرند. متاسفانه این نگرش به سبک زندگی مورد غفلت واقع شده و عمدتا مبحث سبک زندگی را به زیرمجموعههای آن از قبیل ازدواج، روابط خانوادگی و پوشش تقلیل دادند. آنچه رهبر انقلاب به آن نظر دارند،
ارائه یک الگوی رفتاری کاربردی بر اساس فرهنگ اسلامی است که در نگاه تمدنی، نه تنها برای مردم ایران، بلکه برای مردم سراسر جهان قابل ارائه و تجویز باشد. به عبارت دیگر، افق دید ایشان چنان وسیع است که اسلام را به عنوان دین جهانی، نه برای مسلمانان، که برای نوع بشر میخواهند و مفید میدانند. در مقابل، بسیاری از فعالان یا مسئولان فرهنگی به دنبال حرکتهای نمادین و مقطعی هستند که غالبا با کاهش جایگاه سبک زندگی به مسایلی مانند ازدواج و حجاب و امثال اینها، اصل مبحث را به قهقهرا میبرند. البته منظور این نیست که نمیبایست به مسایل این چنینی پرداخت، اما محدود کردن سرفصل موسعی چون سبک زندگی به این مسایل، جز اجحاف در حق مطلب نیست."
منبع:
http://www.islamiclife.ir/editors_pick/1391_12/001281.php
پی نوشت: در پست های بعد در خصوص وظایف ارگان ها، رسانه و غیره صحبتی به میون نمیارم. هدفی که دنبال می کنم اینه که مطالبی اینجا بیان بشه که نیروی اجرائیش خود ما باشیم و مطرح نشه فلان نهادینه سازی یا فلان سبک سبک خوبی هستش که فلان ارگان باید اجراش کنه. این طور همیشه وظیفه از ما دور میشه.