وقتی که احساس می کنی شکست خوردی....

Turk-oglu

مدیر بازنشسته
سلام مهندسان عزیز
انشاالله که هیچ وقت تو زندگی این تجربه رو نداشته باشین
اما برای آمادگی و برای این که همیشه پیشگیری بهتر از ...... هستش
می خواستم بدونم اگه شما مهندسان موفق تو زندگی یا توی کار و یا ... شکستی بخورین:wallbash: عکس العمل شما چی می تونه باشه
تا حالا به این فکر کردین ؟؟؟ :w20:

من که اولش تعجب می کنم بعد دنبال علتش می گردم و اگه اون شکست یا کار قابل ترمیم باشه این کار رو می کنم و اگه نه یه کار جدید رو شروع می کنم

rm_arch

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شکست همیشه تو زندگی وجود داره خوب معلومه نقاط ضعفت رو بر طرف کن و باز از ابتدا شروع کن;)

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یه مدت دپرس میشم.بعد از نو شروع میکنم و دیگه اشتباه قبل رو تکرار نمیکنم

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام مهندسان عزیز
انشاالله که هیچ وقت تو زندگی این تجربه رو نداشته باشین
اما برای آمادگی و برای این که همیشه پیشگیری بهتر از ...... هستش
می خواستم بدونم اگه شما مهندسان موفق تو زندگی یا توی کار و یا ... شکستی بخورین:wallbash: عکس العمل شما چی می تونه باشه
تا حالا به این فکر کردین ؟؟؟ :w20:

من که اولش تعجب می کنم بعد دنبال علتش می گردم و اگه اون شکست یا کار قابل ترمیم باشه این کار رو می کنم و اگه نه یه کار جدید رو شروع می کنم
شکست جزء لاینفک یک زندگی پویاست اگر عامل شکست رو درخودت پیداکردی که سعی میکنی پلی باشه برای گذشتن وتجربه ای باشه برای اندوختن ولی اگر عامل شکست محیطی وغیرازخودت باشه ومطمئن باشی تلاشت روکردی ..... فراموشی وشروع ازنو بدون دغدغیه چراها و اگرها .موفق باشی;)

juliet

کاربر بیش فعال
من :w05:
مدت مديدي طول ميكشه تا به خودم بيام.....:w05: مثله الآن ....تازه بعده 7 ماه تونستم ديگه از غصش گريه نكنم:cry: اينقدر آهنگ غمگين گوش ندم :(و تصميم گرفتم فقط به درسم فكر كنم و تلاش براي كارشناسي ارشد بدون كنكور....:w10:
دره گوش قلبم آروم زمزمه كردم: آدما همشون سنگدلن...سعي كن عاشق نشي:w04:وقتي عاشق شو كه عاشقانه دوستت داشته باشن يا همون اصطلاحه معروف: واسه كسي بمير كه واست تب كنه:w16: يه موقعي اعتقاد نداشتم ولي حالا كاملا" درك ميكنم كه درسته:w09:

Turk-oglu

مدیر بازنشسته
من :w05:
مدت مديدي طول ميكشه تا به خودم بيام.....:w05: مثله الآن ....تازه بعده 7 ماه تونستم ديگه از غصش گريه نكنم:cry: اينقدر آهنگ غمگين گوش ندم :(و تصميم گرفتم فقط به درسم فكر كنم و تلاش براي كارشناسي ارشد بدون كنكور....:w10:
دره گوش قلبم آروم زمزمه كردم: آدما همشون سنگدلن...سعي كن عاشق نشي:w04:وقتي عاشق شو كه عاشقانه دوستت داشته باشن يا همون اصطلاحه معروف: واسه كسي بمير كه واست تب كنه:w16: يه موقعي اعتقاد نداشتم ولي حالا كاملا" درك ميكنم كه درسته:w09:
نمی خوام شعار بدم ولی با این وضعیت که زندگی کردن سخت میشه
گاهی وقتا فکر می کنم فراموش کردن یه نعمت بزرگ از طرف خداست
چون باعث میشه زندگی جدید و شاید بهتر رو شروع کرد