وقتی عشقت بهت خیانت بکنه و به روی خودش نیاره چی کار میکنید؟

Maryam 17

عضو جدید

ni_rosa_ce

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم به روی خودم نمیارم ولی بعد ادبش میکنم

pari khano0m

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب اگه یه زمانی عاشق بشم و عشقم بهم خیانت کنه و به روی خودش نیاره منم به روش نمیارم. چون عاشقشم پس یعنی خیلی برام ارزش داره. باید خودش بفهمه چیکار کرده. سعی میکنم خودش پشیمون شه و بهم بگه... ولی یه جوری بهش میفهمونم اشتباهشو. بعد اینکه اعتراف کرد تصمیم میگیرم چه بلایی سرش بیارم ;)

nima_4321

عضو جدید
عشق یه چیزیه که به مانند بسیاری از مسائل ماورا طبیعه دیگه در دنیای مدرن امروز در حال مرگ است

mahboobeyeshab

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه بار طعم خیانت رو چشیدم.....خودش بهم گفت که چکار کرده...فقط گریه کردم...بعد هم بخشیدمش....

mina12345

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تا آخر عمر ش نمي بخشمش..........چون از خيانت متنفرم...اگه بهم حقيقت و بگه بهتره......

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
فكر نكنم اينجور آدمى پيدا بشه چون جوريكه من ميبينم و از جوابه بچه ها مشخصه كه همه از اينكار بدشون مياد.
ولى ميشه گفت كه الان زمونه عوض شده.خيانت كه ميكنن هيچ ميان بهتم ميگن كه يكى ديگرو دوس دارم خوشم از تو نمياد....

mosafere danesh

عضو جدید
فكر نكنم اينجور آدمى پيدا بشه چون جوريكه من ميبينم و از جوابه بچه ها مشخصه كه همه از اينكار بدشون مياد.
ولى ميشه گفت كه الان زمونه عوض شده.خيانت كه ميكنن هيچ ميان بهتم ميگن كه يكى ديگرو دوس دارم خوشم از تو نمياد....

دقیقا

soraya_shz

عضو جدید

چرا اتفاقا زياد شدن

با پررويي ميان انگار نه انگار اتفاقي افتاده و مي گن: واسه چي خودتو اذيت ميكني؟ ما همه با هم دوستيم . دنيا دو روزه سخت نگير..:surprised:

من در اينصورت سعي ميكنم نشون بدم واسم مهم نيست. چون اينجور آدمها دوست دارن ببينن كه طرف داره خودشو مي كشه واسشون.

Anne.70

عضو جدید
برام مهمه اما اشکالی نداره چون دوسش دارم..
کاری میکنم تا اونقدر واسش جذاب و خوب و مهم شم که جز من نزه سراغ کسی دیگه

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که عقش مقش ندارم ولی میگم خر خودتی!!:D

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
نمی دونم.....پیش نیومده!!!!!!

سریع می رم خیانت می کنم تا چشش دراد;)

baran256016

عضو جدید
کاربر ممتاز
گریه میکنم... وسکوت....
بعد دنبال این میگردم که طرف چه ویژگی ی برتری داشته... وبعدش ....

sarah89

عضو جدید
میدونه صادقم..میدونه چیزی نمیگم....صادقانه میپرسمو ...شاید بگه ..دلیلشو....یا شاید انکار کنه
عاشق خیانت نمیکنه...موندن با معشوق خائن،خیانته ب خودته!
براش آرزوی خوشبختی میکنم و ترکش میکنم..البته با دلی شکسته و همچنان عاشق...از خدا میخام کمکم کنه و ...همین!

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
سکوت میکنم:cool:
.
.
بعد یهوووووووووووو ی کاری میکنم که تا عمر داره پشیمون شه....

pakmojtaba

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میدونه صادقم..میدونه چیزی نمیگم....صادقانه میپرسمو ...شاید بگه ..دلیلشو....یا شاید انکار کنه
عاشق خیانت نمیکنه...موندن با معشوق خائن،خیانته ب خودته!
براش آرزوی خوشبختی میکنم و ترکش میکنم..البته با دلی شکسته و همچنان عاشق...از خدا میخام کمکم کنه و ...همین!
خیلی زیبا نوشتن........
کاشکی منم بتونم همینجوری رفتار کنم.........

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هیچ گاه عشق به همدم را پاینده مپندار و از روزی که دل میبندی
این نیرو را نیز در خویش بیافرین که اگر تنهایت گذاشت نشکنی
و اگر شکستی باز هم ناامید نشو چرا که آرام جان دیگری در راه است

اُرد بزرگ