وقتی برای اولین بار

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
پارسال یک هفته ای به تایلند و شهر زیبای پاتایا رفته بودم اونجا برای اولین بار خیلی چیز ها دیدم که برام جالب بود و البته برای یه جوان هم سن سال من از کشور های دیگه خیلی عادی ...اما خاطره جالب من وقتی بود که یه زن و شوهر جوان رو لبه استخر هتل در حالی که داشتند توی دهن همدیگه انگور میگذاشتند دیدم شنا زنان جلو رفتم و نه از روی کنجکاوی بلکه از روی عادت از اونها پرسیدم که اهل کجا هستند موقعی که گفتند اسرائیل انگار شک وارد کرده باشند یک لحظه میخکوب شدم وبعد خودم رو اروم به لبه استخر رسوندم ...بعدازاون در مورد دین وموقعیت جغرافیایی کشورمون ایران پرسیدند و اتفاقا تو ی مدت مکالمه مون خیلی صمیمی وگرم به نظر میرسیدند
تا اون موقعه فکر می کردم همه اسرائیلی ها قاتل مادر زاد هست اند ....اما
حالا هم نمی خوام بگم با همون برخورد اول تمام شخصیت وزندگیشون شناختم اما اونها هم مثل ما ادم بودند میخندیدند و به هم نوعشون با هر رنگ نژاد احترام میگذاشتند .
شما در اولی برخورد با یه اسرائیلی یا امریکایی یا انگلیسی یا فلسطینی چه تصوری دارید ...

آخرین ویرایش:

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون دوست عزیز .........واقعا درسته .........تشکر ندارم شرمنده (گل)

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواهش میکنم شما نگفتید که نظر تون نسبت به انسان های دیگر ملیت ها چی مثلا در مورد یه المانی چه فکر میکنید ؟

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تا حالا با هرخارجیی روبرو شدم یه جورایی حس صمیمیت و ریلکس بودن تو رفتارشون دیدم البت بدون هر گونه لوس بازی و بی ادبی
اما یه چیزو خیلی مطمئنم و اونم اینکه اگه روزی برسه که ملت مام بتونن به کشورای دیگه بخصوص اروپا و امریکا کلا به کشورهایی غیر عربستان و عراق راحت رفت آمد کنن خیلی دچار شوک خواهندشد چون خواهند دید حقیقت اون چیزی نیس که اینا یه عمره که دارن تو گوش ما فرو می کنن
در مورد اسرائیلی ها هم باید بگم اتفاقا حاذق ترین پزشکای دنیا رو دارن که اکثر تو بهترین بیمارستانهای دنیا مشغول کارن

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون آرش جان
یه بار با یه آلمانی زبان صحبت می‌کردم، البته خیلی به زحمت ( انگلیسیم خوب نیست و توی کلاس بودیم و استادمون گاهی که ازش می‌خواستیم ترجمه می‌کرد )
خیلی قشنگ حرف می‌زد، خیلی راحت بود، اسیر قید و بندهای دست و پا گیر زندگی نیستن، برای خودشون زندگی می‌کنن، قشنگ زندگی می‌کنن و راحت و البته با اعتقاد
ایمانشون توی انجام کارا خیلی بیشتر از ماست پس ایمانشون به خدا

کلن متعجب می‌شم و افسوس می‌خورم، که چرا جامعه‌ی ما انقد عقبه از سایر جوامع ( نه همشون ) واقعن چرا ؟
فرهنگ، هوش، پیشرفت جامعه و ....
ولی هرگز به اونها به عنوان قاتل نگاه نکردم، همیشه از اونها انسانهای با کمالات بالا دیدم

چند سال عقبیم ؟ یک قرن ؟ دو قرن ؟ 1400 سال ؟

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
در پیرو گفته دوستان باید بگم من هم چند ماهی با المانی ها کار کرده ام اولا اینکه خیلی از ما ایرانی ها وکلا از کشورهای جهان سومی مثل مالزی و هندی ها شادتر اند دوما خیلی هم متواضعه اند هر سول تخصصی ازشون بپرسی تا اخرین جای که امکان داشته باشه جواب میدند سوما هر ماه برای اینکه از دوزر هم بودند لذت ببرند جشن (بارباری کیو ) می گرفتند وههمه از بالاترین پست تا باغبون وابدارچی رو دعوت می کردند...