وظيفه تبليغ دين

نخبه برق

کاربر بیش فعال
سلام دوستان

من به عنوان يه مسلمان تصميم گرفتم يك تالار گفتمان به زبان انگليسي در مورد دين اسلام و مذهب شيعه ايجاد كنم. اما مطمئنا شخص من به تنهايي از عهده اين كار بر نميايد.

من اينجا از شما درخواست مي كنم كه با مراجعه به آدرس زير عضو شده و در تكميل مباحث كمك كنيد
http://islam-fact.maxforum.org/

اگر تمايل به عضويت نداريد و يا تسلط به زبان انگليسي نداريد لطفا مقاله هاي خود را در هر بخشي از دين اسلام و مذهب شيعه براي من ارسال كنيد(چه انگليسي چه فارسي)
m.r.alizadeh08@gmail.com

اميدوارم در آخرت سربلند باشيم و تمامي وظايفمون را به خوبي انجام داده باشيم

نخبه برق

کاربر بیش فعال
اخه مي دوني برقيا فرق دارن ديگه;)

ممنون كه عضو شدي اميدوارم با هم بتونيم تبليغ خوبي از دين داشته باشيم

hosseinassar

مدیر ارشد
اخه مي دوني برقيا فرق دارن ديگه;)

ممنون كه عضو شدي اميدوارم با هم بتونيم تبليغ خوبي از دين داشته باشيم

فکر می کنم بهتره لینک تاپیکو توی امضا تون بزارید
منم این کار انجام می دم
ان شاءالله که محیط خوبی درست بشه
اینجا که بیشتر اعضا مسلمونن ما اگه حرفی بزنیم هر چی دلشون بخواد به ما می گن
بعد هم به ما می گن تندرو ، بی ادب .....

نخبه برق

کاربر بیش فعال
پيشنهادي براي تبليغ دين

پيشنهادي براي تبليغ دين

سلام دوست عزيز
حتما با نحوه كار شركت هاي هرمي آَشنا هستيد
ما قصد داريم از همين روش درجهت تبليغ دين استفاده كنيم ما تالار گفتماني به آدرس زير ايجاد كرده ايم
براي شركت در اين طرح ابتدا خود در اين سايت عضو شده سپس اين متن را براي دوستان خود ارسال نماييد بدين صورت تعداد عضو شدگان اين تالار افزايش مي يابد و سايتي معتبر براي افراد ديگر در اقصي نقاط دنيا مي شود تا اطلاعاتي در مورد اسلام و مذهب شيعه بدست اورند و ما شيوه اي پيغمبرانه پيش بگيريم و انسان ها را از جهالت نجات دهيم
نكته ها
1 اين طرح هيچ هزينه اي ندارد
2 چون شما واسطه شديد هرچه دوستان شما فعاليت كنند ثوابي براي شما هم خواهد بود
3 چون ما و شما و كل اعضا يك گروه با هدف مشترك هستيم اگر يك نفر در دنيا را بيدار كنيم براي همه ما پاداش خواهد داشت
با تشكر
اگر پيشنهادي داريد مي توانيد در تالار گفتمان به مدير سايت پيام شخصي بدهيد

daneshpajooh

عضو جدید
سلام دوست عزيز
حتما با نحوه كار شركت هاي هرمي آَشنا هستيد
ما قصد داريم از همين روش درجهت تبليغ دين استفاده كنيم ما تالار گفتماني به آدرس زير ايجاد كرده ايم
براي شركت در اين طرح ابتدا خود در اين سايت عضو شده سپس اين متن را براي دوستان خود ارسال نماييد بدين صورت تعداد عضو شدگان اين تالار افزايش مي يابد و سايتي معتبر براي افراد ديگر در اقصي نقاط دنيا مي شود تا اطلاعاتي در مورد اسلام و مذهب شيعه بدست اورند و ما شيوه اي پيغمبرانه پيش بگيريم و انسان ها را از جهالت نجات دهيم
نكته ها
1 اين طرح هيچ هزينه اي ندارد
2 چون شما واسطه شديد هرچه دوستان شما فعاليت كنند ثوابي براي شما هم خواهد بود
3 چون ما و شما و كل اعضا يك گروه با هدف مشترك هستيم اگر يك نفر در دنيا را بيدار كنيم براي همه ما پاداش خواهد داشت
با تشكر
اگر پيشنهادي داريد مي توانيد در تالار گفتمان به مدير سايت پيام شخصي بدهيد

ضمن تقدير از اين فعاليت ارزنده ؛ خدمتتون عرض كنم عناويني كه براي تاپيك هاي اين تالار انتخاب كرديد پر از غلط است . غلط هاي نگارشي و گرامري زبان انگليسي .

نخبه برق

کاربر بیش فعال
ضمن تقدير از اين فعاليت ارزنده ؛ خدمتتون عرض كنم عناويني كه براي تاپيك هاي اين تالار انتخاب كرديد پر از غلط است . غلط هاي نگارشي و گرامري زبان انگليسي .

:surprised: تعجب مي كنم!!
ولي اگه غلط داره لطفا بگيد تا درستش كنم...
لطفا برام ميل كنيد;););)
m.r.alizadeh08@gmail.com

نخبه برق

کاربر بیش فعال
دوستان براي ايجاد تالار جديدي مثل اينجا نياز به 400 هزار تومن پول اوليه داريم

من يه دانشجو هستم و اين مبلغ رو نمي تونم بدم

خواهشمند است در صورت تمايل مقداري به تالار گفتمان اسلام قرض دهيد و در اولين فرصت كه از طريق تبليغات يا حالت ديگه درامدي كسب شد پول شما بازگردانده مي شود

با تشكر

آخرین ویرایش:

sharifi1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
تبلیغ دین تو مملکت ما خیلی کم میشه آخه!!!
خیلی خوبه چون الان تو کشور ما هیچ مشکلی باقی نمونده و فعالیت های مهم تر از این کار هم نداریم
فقط باید با هم بسیج شیم دین رو تبلیغ کنیم.ببین مملکت اسلامی چه قدر خوبه،یکم دیگه دینو تبلیغ کنیم و حجاب و اینارم درست کنیم دیگه میشه همون مدینه فاضله و بهشت و اینا

آخرین ویرایش:

نخبه برق

کاربر بیش فعال
تبلیغ دین تو مملکت ما خیلی کم میشه آخه!!!
خیلی خوبه چون الان ما تو کشور هیچ مشکلی باقی نمونده و فعالیت های مهم تر از این کار هم نداریم
فقط باید با هم بسیج شیم دین رو تبلیغ کنیم.ببین مملکت اسلامی چه قدر خوبه،یکم دیگه دینو تبلیغ کنیم و حجاب و اینارم درست کنیم دیگه میشه همون مدینه فاضله و بهشت و اینا

شما دلت پره تقصير ما نيست
تو مشكل كار، پول يا خونه يا هرچي داري مگه ما مي تونيم كمكي كنيم؟:que:

پس كاري كه از دستمون مياد را انجام ميديم;)

در ضمن هر جوري نگاه كني تبليغ دين وظيفه است و ما مي خواهيم وظيفه مون را انجام بديم

اميدوارم مسئولين هم وظيفه شونو انجام بدن تا تو هم راضي باشي

sharifi1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما دلت پره تقصير ما نيست
تو مشكل كار، پول يا خونه يا هرچي داري مگه ما مي تونيم كمكي كنيم؟:que:

پس كاري كه از دستمون مياد را انجام ميديم;)

در ضمن هر جوري نگاه كني تبليغ دين وظيفه است و ما مي خواهيم وظيفه مون را انجام بديم

اميدوارم مسئولين هم وظيفه شونو انجام بدن تا تو هم راضي باشي
نه دوست عزیز من
دین وسیله ای است برای سو استفاده و قدرت طلبی
دل من از مشکلات کار و پول پر نیست
از سواستفاده از احساسات و اعتقادات پره
از ظلم ظالم با استفاده از دین و به اسم دین پره
شما اگر فکر میکنی کار درستی انجام میدی ادامه بده:thumbsup2:

نخبه برق

کاربر بیش فعال
نه دوست عزیز من
دین وسیله ای است برای سو استفاده و قدرت طلبی
دل من از مشکلات کار و پول پر نیست
از سواستفاده از احساسات و اعتقادات پره
از ظلم ظالم با استفاده از دین و به اسم دین پره
شما اگر فکر میکنی کار درستی انجام میدی ادامه بده:thumbsup2:

قبول دارم كه دين وسيله است و هر وسيله را ميشه به دو شكل استفاده كرد
با چاقو هم ميشه غده سرطاني در اورد هم ميشه دستان بسته را باز كرد و هم ميشه رگ ادما رو زد
با دين هم ميشه خدا را ديد و سعادت مند شد و هم ميشه مثل معاويه با اسم دين به دين ضربه زد...
در همه زمان ها يزيد و معاويه هستند ولي وظيفه ما چيه؟
در هر صورت ما كه امام زمانه نيستيم و احتمالش هم كمه كه يزيد و معاويه بشيم ولي طرف حق كه مي تونيم باشيم و براي ابلاغ حق تلاش كنيم
;)

نخبه برق

کاربر بیش فعال
سلام به همه

سلام به همه

با تشكر از حمايت دوستان عزيز

به دليل محدود بودن امكانات فروم قبلي اين فروم به آدرس http://islam.sixserve.net منتقل شد.

منتظر حضور سبزتان هستيم

نخبه برق

کاربر بیش فعال
سلام دوستان عزيز

مطالبتون رو آماده كنيد كه به زودي سايت نهايي آماده مي شه

از اولين پستي كه من در اينجا گذاشتم تا حالا اين طرح داره پيشرفت مي كنه و در اين مرحله به نظر خودم به حد قابل قبولي رسيده كه به زودي آدرسش اعلام ميشه

نخبه برق

کاربر بیش فعال
اره بچه ها بیاییم دینمون رو تبلیغ کنیم از بیکای که چیزی در نمیاد حداقل واسه اینکه دیگران بخندن به ما این کارو کنیم چون اخیرا شنیدم اسلام تو خطره من هم اومدم واسه تبلیغش نیست اسلام بلد نیست از حخودش دفاع کنه

هركس با عقيدش زنده است. اين عقيده ماست و شما با هر دين و مذهبي و عقايدي كه هستي حق نداري اينطوري عقايد بقيه رو مسخره كنيد حالا چه از روي جهل مخالفت مي كنيد چه از روي عناد!

ITDeveloper

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان

من به عنوان يه مسلمان تصميم گرفتم يك تالار گفتمان به زبان انگليسي در مورد دين اسلام و مذهب شيعه ايجاد كنم. اما مطمئنا شخص من به تنهايي از عهده اين كار بر نميايد.

من اينجا از شما درخواست مي كنم كه با مراجعه به آدرس زير عضو شده و در تكميل مباحث كمك كنيد

اگر تمايل به عضويت نداريد و يا تسلط به زبان انگليسي نداريد لطفا مقاله هاي خود را در هر بخشي از دين اسلام و مذهب شيعه براي من ارسال كنيد(چه انگليسي چه فارسي)
m.r.alizadeh08@gmail.com

اميدوارم در آخرت سربلند باشيم و تمامي وظايفمون را به خوبي انجام داده باشيم

آقا عجرت با امام حسین و ان شاء الله از دست امام علی آب بنوشی
کاره بسیار مهمی انجام می دی
محض اطلاع می خواستم بگم سایت آیت الله مکارم می تونه خیلی کمکت کنه
مقالات بسیاری موجوده
و بسیار مفید
موفق باشی

نخبه برق

کاربر بیش فعال
آقا عجرت با امام حسین و ان شاء الله از دست امام علی آب بنوشی
کاره بسیار مهمی انجام می دی
محض اطلاع می خواستم بگم سایت آیت الله مکارم می تونه خیلی کمکت کنه
مقالات بسیاری موجوده
و بسیار مفید
موفق باشی

ان شا الله با هم عاقبت به خير بشيم و در مقابل پيامبر و ائمه رو سفيد باشيم
ممنون
حتما استفاده خواهم كرد

نخبه برق

کاربر بیش فعال
دوستان عزيز در راستاي كارهاي سايت و ترجمه بخش هاي سايت يه دستي بالا بزنيد و يه كوچولو كمك كنيد تا زودتر سايت رو راه بندازيم

يه فايل اتچ گذاشتم
لطفا دانلود كنيد و فايل هايي كه در اين فولدر هست رو باز كنيد فقط قسمت هايي كه فارسي داره رو پاك كنيد در همون قسمت ترجمه همون عبارت رو بنويسيد. مواظب / و " ها باشيد فايل مشكل دار نشه

لطفا نام فايل ها و فولدر ها رو هم تغيير نديد

كلا 16 تا فايل بيشتر نيست
بقيش انجام شده

با تشكر

پیوست ها

• islam.zip
    67.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0

نخبه برق

کاربر بیش فعال
دوستان عزيز سايت بالاخره راه افتاده

به زودي آدرسش رو هم براتون مي زارم

نخبه برق

کاربر بیش فعال
دوستان عزيز
آدرس سايت www.eshia.net است. دوستان نياز به كمك زيادي داريم لطفا كساني كه پايه اند بگن