وزارت حقيقت

garshasbi-m

عضو جدید
بادرود به همه دوستان
چند وقت پيش كتاب 1984 نوشته جورج اورل رو ميخوندم توي كشوري كه توي داستان هست چند وزارت خونه وجود داشت كه كه يكي شون وزارت حقيقت بود ، وظيفه اصلي اين وزارت خونه مستند سازي براي دروغهاي سران و تحريف تاريخ و آرشيو ها است برام سوال بود كه آيا ممكنه همچين حكومتهايي باشند و همچين كارايي بكنن تا اينكه ....

تا اينكه يه روز ديدم روزنامه ها نوشتن اسم پادشاهان از كتب درسي حذف خواهند شد!!!!!!
برام سوال شد كه چرا؟؟؟؟؟ واقعا چرا؟؟؟
چرا بايد اسم پادشاهان حذف بشه؟ اگر كه انسانهاي لايقي نباشند كه بايد اسم برده بشه و مايه عبرت بشه و اگر لايق بودن خب بهتر كه الگو سازي بشه ، پس چرا ؟ چرا بايد اين همه هزينه صرف تغيير كتب داده بشه و همچنين وقت صرف تصويب و اجراي يه همچين قوانين و مصوبه هايي بشه ، آيا واقعا تو كشور ما هم
وزارت حقيقت
وجود داره؟
:gol::gol::gol:

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز اتفاقا این کتاب رو برای بار دوم تو زمان بعد از انتخابات خوندم
و چه شباهتهای فراوانی پیدا کردم
واقعا جای تعجب داشت
از دوستان محترم هر کی نخونده پیشنهاد میکنم یک بار امتحانش کنه
البته ممکنه خیلی کتاب پر کششی نباشه ولی ارزش خوندن داره

garshasbi-m

عضو جدید
دوست عزیز اتفاقا این کتاب رو برای بار دوم تو زمان بعد از انتخابات خوندم
و چه شباهتهای فراوانی پیدا کردم
واقعا جای تعجب داشت
از دوستان محترم هر کی نخونده پیشنهاد میکنم یک بار امتحانش کنه
البته ممکنه خیلی کتاب پر کششی نباشه ولی ارزش خوندن داره

و البته پيشنهاد ميكنم كتاب مزرعه حيوانات رو هم از همين نويسنده بخونيد از خوندن اون بيشتر حيرت ميكنيد
موفق باشيد:gol:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تا اينكه يه روز ديدم روزنامه ها نوشتن اسم پادشاهان از كتب درسي حذف خواهند شد!!!!!!
حذف نشده و نخواهد شد...
هدف اصلی هم این بود که نقش پادشاهان در کتب کمرنگ تر بشه و نقش مردم اون زمان و دانشمندان اون زمان رو بیشترتوضیح بدن، چون الآن فقط میگن فلان پادشاه کی به دنیا اومد بچه اش کی بود، با کیا جنگید، چه غنایمی به دست آورد، توسط کی کشته شد!
و هیچ حرفی از نقش مردم اون زمان نیست توی کتابها...

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8807181645

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
و البته پيشنهاد ميكنم كتاب مزرعه حيوانات رو هم از همين نويسنده بخونيد از خوندن اون بيشتر حيرت ميكنيد
موفق باشيد:gol:

مزرعه حیوانات اصلا کتاب تاریخه . واقعا اورول یک شاهکار تاریخی رو در قالب داستان حیوانات بیان کرده . کارش محشره

garshasbi-m

عضو جدید
حذف نشده و نخواهد شد...
هدف اصلی هم این بود که نقش پادشاهان در کتب کمرنگ تر بشه و نقش مردم اون زمان و دانشمندان اون زمان رو بیشترتوضیح بدن، چون الآن فقط میگن فلان پادشاه کی به دنیا اومد بچه اش کی بود، با کیا جنگید، چه غنایمی به دست آورد، توسط کی کشته شد!
و هیچ حرفی از نقش مردم اون زمان نیست توی کتابها...

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8807181645

بادرود
لينك جالبي گذاشته بوديد ، توي همين لينك هم اشاره شده كه قرار بود حذف بشه ولي كار به اعتراض كه كشيد "مديركل دفتر برنامه‌ريزي و تأليف كتب درسي از سمت خود استعفا داد "
و البته اي كاش اينكار رو هم براي تاريخ معاصر سي ساله هم بكنند و با حذف اسامي حاكمان از نقش مردم صحبت كنند!!!!
و البته تاريخ نگاري خودش قواعدي داره اينطور نيست كه ما هركاري خواستيم باهاش بكنيم
البته بنده تحليلي بودن كتابهاي تاريخي رو قبول دارم ولي اينكه اسامي حذف بشن يه چيز مشكوك به نظر مياد

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بادرود
لينك جالبي گذاشته بوديد ، توي همين لينك هم اشاره شده كه قرار بود حذف بشه ولي كار به اعتراض كه كشيد "مديركل دفتر برنامه‌ريزي و تأليف كتب درسي از سمت خود استعفا داد "
و البته اي كاش اينكار رو هم براي تاريخ معاصر سي ساله هم بكنند و با حذف اسامي حاكمان از نقش مردم صحبت كنند!!!!
و البته تاريخ نگاري خودش قواعدي داره اينطور نيست كه ما هركاري خواستيم باهاش بكنيم
البته بنده تحليلي بودن كتابهاي تاريخي رو قبول دارم ولي اينكه اسامي حذف بشن يه چيز مشكوك به نظر مياد
اسامی هم کسی نگفته حذف بشه...!

در کل معلوم نیست خودشون هم میخوان چیکار کنن!

saray_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
بادرود به همه دوستان
چند وقت پيش كتاب 1984 نوشته جورج اورل رو ميخوندم توي كشوري كه توي داستان هست چند وزارت خونه وجود داشت كه كه يكي شون وزارت حقيقت بود ، وظيفه اصلي اين وزارت خونه مستند سازي براي دروغهاي سران و تحريف تاريخ و آرشيو ها است برام سوال بود كه آيا ممكنه همچين حكومتهايي باشند و همچين كارايي بكنن تا اينكه ....

چرا بايد اسم پادشاهان حذف بشه؟ اگر كه انسانهاي لايقي نباشند كه بايد اسم برده بشه و مايه عبرت بشه و اگر لايق بودن خب بهتر كه الگو سازي بشه ، پس چرا ؟ چرا بايد اين همه هزينه صرف تغيير كتب داده بشه و همچنين وقت صرف تصويب و اجراي يه همچين قوانين و مصوبه هايي بشه ، آيا واقعا تو كشور ما هم
وزارت حقيقت
وجود داره؟

خیلی وقت این چیزا پیش میاد حتی تو زندگی شخصی
یا حتی همون سیاست
یه نفر اونقدر دروغ میگه و واسه خودش تکرار میکنه که خودشم باورش میشه بعد کم کم مدارک برای دروغای شاخدارش هم جور میشه:cool:

شخصیت های قلعه حیواناتشم که عینا میشه تو این مملکت پیدا کرد

garshasbi-m

عضو جدید
اسامی هم کسی نگفته حذف بشه...!

در کل معلوم نیست خودشون هم میخوان چیکار کنن!

بادرود
خدا وكيلي از چيزي كه ميگي اطمينان داري؟ يعني بانيان آموزش و پرورش توي جمهوري اسلامي تكليفشون با خودشون روشن نيست؟ يعن جمهوري اسلامي اينجوريه؟!!!
تعجبم از اينه كه شما اين حرف رو ميزنيد ، حالا اگه كس ديگه اي ميگفت ميگفتم ميخواد عليه نظام سياه نمايي بكنه ول وقتي شما ميگيد معني ديگه اي ميده
به هرحال اگه خبر تازه اي بهتون رسيد مارو هم درجريان بذاريد ممنون ميشيم

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من فک کنم خودشون میدونستن میخوان چیکار کنن..میخواستن حذف کنن ...اما وقتی واکنشها رو دیدن به تئوری معروف کی بود کی بود من نبودم روی آوردن!
زیاد مطمئن نیستم، چون همون زمان هم معلوم نبود میخوان چیکار کنن، یکی از این طرف یه چیزی میگفت یه مسوول دیگه یه چیز دیگه میگفت!

حالا چه با واکنش ها چه بدون واکنش ها، همینکه رویه شون رو عوض کردند مهمه، مهم نتیجه عمله....

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بادرود
خدا وكيلي از چيزي كه ميگي اطمينان داري؟ يعني بانيان آموزش و پرورش توي جمهوري اسلامي تكليفشون با خودشون روشن نيست؟ يعن جمهوري اسلامي اينجوريه؟!!!
تعجبم از اينه كه شما اين حرف رو ميزنيد ، حالا اگه كس ديگه اي ميگفت ميگفتم ميخواد عليه نظام سياه نمايي بكنه ول وقتي شما ميگيد معني ديگه اي ميده
به هرحال اگه خبر تازه اي بهتون رسيد مارو هم درجريان بذاريد ممنون ميشيم
اساساً این هیچ ربطی به "نظام" نداره خداییش، بحث های تاپیک های دیگه رو به اینجا نکشونید پلیز.

یه پیشنهادی بود که بعد با واکنش ها یا جدای از واکنش ها اصلاح شد.

این چه ارتباطی با "نظام جمهوری اسلامی" داره؟

توی همه کشورهای دنیا طرح هایی پیشنهاد یا تصویب میشه که با مخالفت مردم یا صاحب نظران اصلاح میشه، نمونشو توی همه کشورها دیدیم...

یه کم کمتر انقلابی فکر کنید، تا از همه چیز دلیل برای یک انقلاب علیه حکومت نسازید...

این رو من سیاه نمایی نمی بینم.

saeedhashemee

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شاهان بد یا خوب/ تاریخ این ممکلت بودند/ مگه اتیلا خودش به تنهایی میتونسته اروپا رو با اتش بکشونه/ خوب حالا فقط اسم او هست نه سربازانش

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
کتاب مزرعه حیوانات یه شاهکار بتمام معناست . شایدم بخاطر این شرایطی که ما زندگی میکنیم اون کتاب اینقدر بامعنی بنظر میاد .

انگار جرج ارول پنجاه شصت سال پیش شرایط امروزی کشور ما رو دیده بوده و این کتاب رو از روی اینجا نوشته .:surprised:

به تمام دوستان مطالعه این کتاب رو توصیه میکنم . قطعا دوستان گرامی هم از خوندن این کتاب و شرایط امروز کشور ما متحیر خواهند شد ! :surprised:

saeedhashemee

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کتاب مزرعه حیوانات یه شاهکار بتمام معناست . شایدم بخاطر این شرایطی که ما زندگی میکنیم اون کتاب اینقدر بامعنی بنظر میاد .

انگار جرج ارول پنجاه شصت سال پیش شرایط امروزی کشور ما رو دیده بوده و این کتاب رو از روی اینجا نوشته .:surprised:

به تمام دوستان مطالعه این کتاب رو توصیه میکنم . قطعا دوستان گرامی هم از خوندن این کتاب و شرایط امروز کشور ما متحیر خواهند شد ! :surprised:

صدر در صد

garshasbi-m

عضو جدید
اساساً این هیچ ربطی به "نظام" نداره خداییش، بحث های تاپیک های دیگه رو به اینجا نکشونید پلیز.

یه پیشنهادی بود که بعد با واکنش ها یا جدای از واکنش ها اصلاح شد.

این چه ارتباطی با "نظام جمهوری اسلامی" داره؟

توی همه کشورهای دنیا طرح هایی پیشنهاد یا تصویب میشه که با مخالفت مردم یا صاحب نظران اصلاح میشه، نمونشو توی همه کشورها دیدیم...

یه کم کمتر انقلابی فکر کنید، تا از همه چیز دلیل برای یک انقلاب علیه حکومت نسازید...

این رو من سیاه نمایی نمی بینم.

بادرود
دوست عزيز اتفاقا خيلي به نظام ربط داره ، آموزش و پرورش و دولت جزئي از اين نظام هستن و اين پيشنهادشون در جهت كمرنگ كردن اقدامات شاهان گذشته و بزرگ نمايي اقدامات جمهوري اسلامي هست ، خذف بخشي از تاريخ چيز كمي نيست ، آيا حتما بايد اعتراض كنيم تا آقايون خرابكاري نكنند ،
دوست من اوايل انقلات آقاي خلخالي تو جمع سران كشورهاي حوزه خليج فارس رفتند و گفتند كه ما خليج فارس نداريم خليج اسلامي داريم ، و حالا به خاطر اعترضات مردمي هست كه جمهوري اسلامي به اين مسئله حساس شده ، همين يكسال پيش باز اقاي لاريجاني ريس مجلس در جمع سران مجالس كشورهاي اسلامي برگشت و گفت كه ما در ايران قبل از اسلام تاريخي نداريم و هرچه داريم بعد از اسلام هست ، جالب اينكه به فاصله كوتاهي برادر ايشون در كنفرانسي مربوط به حقوق بشر گفتند كه ما 2500 سال پيش منشور حقوق بشر داشتيم و حقوق بشر رو رعايت ميكنيم ، آيا اين اشخاص جزء نظام و جمهوري اسلامي نيستن؟ اگه نيستن پس كي جزء جمهوري اسلامي هست و اساسا خاصيت اين جمهوري اسلامي چي هست؟
شما همين الان عكسهاي ورود آيت الله خميني به ايران رو ببينيد ، نگاه كنيد همراهان ايشون روي پله هواپيما چه قدر تغيير كردن ، اين اتفاق 30 سال پيش افتاده ولي نگاه كه ميكنيد ميبينيد همين عكسها رو همچين دستكاري كردند كه انگار كسي همراه ايشون نبوده
دوست من بنده تفكر انقلابي ندارم چرا كه ديدم انقلاب با مملكت من چه كرد. من فكر ميكنم بهتره به جاي انقلاب كردن جلوي مقدس سازي رو گرفت و معايب رو اصلاح كرد ، ولي تا وقتي كه تفكري هست كه ميگه جمهوري اسلامي بهترين هست و بدون نقص اصلاح اون كار بسيار مشكلي خواهد بود

بالا