وحشتناک ترین خبری که تا حالا شنیدی؟

aryana.sh

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوم دبیرستان... دبیر فیزیک گفت فقط یک چهارمه کلاستون امسالو قبولین!!! :surprised:

Hotspur_1985

عضو جدید
کاربر ممتاز
فوت دوستم وتمام حسرت هایی که میشد کمکش کنم اما به درخواستش برا رفتن باهاش 1 کلمه گفتم اونم نه.

me-myself

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی که بابام سالم و سرحال رفت سر کار ولی هیچوقت بر نگشت.
مسمومیت با گاز co . خفگی.... مرگ......
هنوز هم باورم نمیشه...

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی برادرم از بیمارستان زنگ زد که بابا حالش خیلی بده خودتونو برسونید و من فهمیدم این یعنی خبرمرگ پدر

dara_ando

عضو جدید
:cry: دقیقاً ساعت 6 صبح، 23 خرداد 1388 هجری شمسی
فهمیدم حدسام غلط نبوده و روزها و سالهای بسیار سختی در پیش دارم.

.....................................:gol:

sajad_s

عضو جدید
غمگين ترين تاپيكاي اين سايتو ديدم تورو خدا تمومش كنيد .به همه كساني كه به نحوي عزيزشونو از دست دادن تسليت ميگم ميدونم خيلي سخته فراموش كردنش ئلي اگه ميشه تمومش كنيد من خيلي ناراحت شدم

مهشادی

عضو جدید
خبر فوت دختر عمم. 12شب خبر دادن. 2ماه مونده بود پزشکییشو تموم کنه.هفته بعدم عروسیش بود.روحش شاد خیلی دوسش داشتم ولی افسوس که خدا ادمای خوب و زود میبره........:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

iran-eng1

عضو جدید
واقعا وحشتناک بود بعد از اون همه احمدی بای بای احمدی بای بای گفتن دوباره احمدی سلام کرد

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من تسلیم این صحنه آرایی خطرناک نخواهم شد، هواداران من بیریزین بیرون!!!

fatiostad

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
غمگين ترين تاپيكاي اين سايتو ديدم تورو خدا تمومش كنيد .به همه كساني كه به نحوي عزيزشونو از دست دادن تسليت ميگم ميدونم خيلي سخته فراموش كردنش ئلي اگه ميشه تمومش كنيد من خيلي ناراحت شدم
ایشون درست میگن، لطف کنید تمومش کنید، این تاپیک تنها کاری که میکنه اینه که آدم رو افسرده میکنه...

متال85

عضو جدید
مادر بزرگم رفته بود سفر
هر چی بهش میگفتم پاشو بیا
نیومد تاخبر دادن فوت شده
از مامان بابام بیشتر دوستش داشتم ودارم :cry::cry::cry:

بالا