یادتونه همیشه وسواس داشتیم نوک مدادامون تیز ه تیز باشه ....خودکارمیخریدیم ...یکی آبی یکی قرمز بیشتراز خود خودکار سر خودکارها برامون مهم بود حتی بااینکه نمیتونستیم با خودکاربنویسیم ....غرق شي نالوتي.......
خزان مون كردي.........
چه دوراني بود خدااااااااااااااااااااااا
یادتونه همیشه وسواس داشتیم نوک مدادامون تیز ه تیز باشه ....خودکارمیخریدیم ...یکی آبی یکی قرمز بیشتراز خود خودکار سر خودکارها برامون مهم بود حتی بااینکه نمیتونستیم با خودکاربنویسیم ....
دستت درد نکنه . یاد دوران شاد و ساده زندگیم افتادم
من خودم یه سری گاف داده بودم جای بابام یه نفر دیگه رو بردم دبستان ...گندش دراومد ...اره هميشه انشا هامونو بابامون ميگفت .............يادش بخير
دلیل همه پسروی های ما اینه که دست از گذشته بر نمیداریم. همش نگاهمون به پشت سرمونه. حالا به هر بهانه ای . باورهایمان هم همینجوریه. همش مال اون قدیماست.
ایجا گیر نده . خاطره چه ربطی به پیشرفت نکردن داره آخه؟
دیگه داری گیر میدیا!
واییی هنوز هم یاد اون موقع ها میفتم چندش میشه !!!
البته ببخشین ها
میل خودتونه شایدشما دوست دارید بچگیتونو فراموش کنید...دلیل همه پسروی های ما اینه که دست از گذشته بر نمیداریم. همش نگاهمون به پشت سرمونه. حالا به هر بهانه ای . باورهایمان هم همینجوریه. همش مال اون قدیماست.
یعنی من حرفم بیربط بود؟
خاطرات کودکی خیلی شیرینه. اما وقتی یه مهندس گنده هنوزم با این خاطرات طرح موضوع میکنه برام یکم عجیب میاد. چقدر خوبه که تو این تالار بجای راه انداختن خاطرات کودکی از تجارب و راهکار های موفقیت امیز زندگیمون بگیم تا همه استفاده کنیم و چیزی یاد بگیریم. من منظورم اینه.آخه نمیشه خاطرات رو فراموش کرد.اگه فراموشش کنی دیگه از پیشرفتهات لذت نمیبری
خاطرات کودکی خیلی شیرینه. اما وقتی یه مهندس گنده هنوزم با این خاطرات طرح موضوع میکنه برام یکم عجیب میاد. چقدر خوبه که تو این تالار بجای راه انداختن خاطرات کودکی از تجارب و راهکار های موفقیت امیز زندگیمون بگیم تا همه استفاده کنیم و چیزی یاد بگیریم. من منظورم اینه.
![]()
به نظرتون این بچگیشو فراموش کرده..........؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما کدوم تاپیک جز اونایی که مربوط به دوس دختر ودوس پسر وازدواج و ...دیدید که مربوط به مسایل جدی ومهم باشه که اگر حذف نشه ...به جایی برسه ؟؟؟خاطرات کودکی خیلی شیرینه. اما وقتی یه مهندس گنده هنوزم با این خاطرات طرح موضوع میکنه برام یکم عجیب میاد. چقدر خوبه که تو این تالار بجای راه انداختن خاطرات کودکی از تجارب و راهکار های موفقیت امیز زندگیمون بگیم تا همه استفاده کنیم و چیزی یاد بگیریم. من منظورم اینه.
خوب اونا هر چی میخوان بذار حذف کنن. ولی این دلیل نمیشه که ما برای خالی نبودن عریضه بیایم تاپیکهای مهدکودکی یا خاله زنکی بزنیم. ( البته بلا نسبت این تاپیک )شما کدوم تاپیک جز اونایی که مربوط به دوس دختر ودوس پسر وازدواج و ...دیدید که مربوط به مسایل جدی ومهم باشه که اگر حذف نشه ...به جایی برسه ؟؟؟
همین حالا میخوای یه تاپیک بزنم که جدی با معنی و لایق تالار باشه ...باهات شرط میبندم کمتر از یک ساعت حذف بشه ...سیاسی و...هم نیست ولی سکوت دردی رو دوا نمیکنه باید زندگی کرد چون باتمام عظمت وزیباییش مثل رودخونه جاریه اگر بمونی فسرده میشی و سرخوردهخوب اونا هر چی میخوان بذار حذف کنن. ولی این دلیل نمیشه که ما برای خالی نبودن عریضه بیایم تاپیکهای مهدکودکی یا خاله زنکی بزنیم. ( البته بلا نسبت این تاپیک )
من الان خیلی وقته که دیگه تاپیک نمیزنم. اگه همه نزنند اونام بازارشون کساد میشه و از رو میرن. ولی با این اوضاع که ما رو از در بیرون میکنند از دیوار میایم اونام از ما حساب نمیبرند. درسته؟
من بخاطر طرز رفتار مدیران این تالار دیگه تاپیک نمیزنم. چون با رفتار هاشون یه مشت جوان 15 تا 18 ساله رو ریختن تو این تالار که همه مطالب رو گند بزنند. از این رو من دیگه تاپیک نمیزنم. اون مقاله شما رو هم که هنوز نتونستم بفرستم برای همینه که نمیخوام همه ببینند. البته بعدا میفرستم. در کل تنها الگوی خوب به نظر من اینه که همه کاربران قدیمی با روش من ( انتقاد از پائین آوردن سطح موضوعات ) برخورد کنند تا بلکه این جوونای کوچولو یکم ملاحظه کنند. اونوقت کم کم همه چی درست میشه.خودت شروع کن.شاید ما نیاز به یک الگو داریم
نه نزن. اول با همین روش من همه تاپیکهای آبکی و استاتر هاشونو از رو میبریم تا اونجا که دیگه نتونن هر تاپیکی رو بزنند . بعدش که اونا از رو رفتند خودمون تاپیکهای خوب میزنیم و تالار رو هم مدیریت میکنیم. الان زوده. باید اول محیط رو اماده بکنیم بعدش روبراهش میکنیم.همین حالا میخوای یه تاپیک بزنم که جدی با معنی و لایق تالار باشه ...باهات شرط میبندم کمتر از یک ساعت حذف بشه ...سیاسی و...هم نیست ولی سکوت دردی رو دوا نمیکنه باید زندگی کرد چون باتمام عظمت وزیباییش مثل رودخونه جاریه اگر بمونی فسرده میشی و سرخورده
....
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
E | خسته شدم ، من میخوام عوض بشم! | گفتگوی آزاد | 15 | |
![]() |
من از اون آسمون آبی میخوام.... | گفتگوی آزاد | 8 | |
![]() |
میخوام که حیوون باشم | گفتگوی آزاد | 7 | |
![]() |
خیلی عذر میخوام میگم، اما مجبورم کردید . | گفتگوی آزاد | 50 | |
![]() |
من میخوام از باشگاه برم | گفتگوی آزاد | 57 |