زرنگی و باهوشی به دختر بودن و پسر بودن نیست...تاکی باید به این جنگه دختر وپسر ادامه بدیم؟
خوبه همه میدونن که دخترا پسرا به امید همن وجود دارن....اصلا فلسفه و ذات خلقتشون همینه...حالا هی بیاین جنگ کنین که ما بهتریم ...نه ما بهتریم![]()
درود ؛
از روزی که تو این باشگاه عضو شدم صدها پست و تاپیک مختلف دیدم که خانم ها برای مسخره کردن و احمق نشان دادن پسرا نوشته بودند.
به خودم که نگاه می کنم انصافا خیلی از دخترای اطرافم که کم هم نیستند بهترم. شما چی فکر می کنید ؟![]()
نیثطی...!!!درود ؛
از روزی که تو این باشگاه عضو شدم صدها پست و تاپیک مختلف دیدم که خانم ها برای مسخره کردن و احمق نشان دادن پسرا نوشته بودند.
به خودم که نگاه می کنم انصافا خیلی از دخترای اطرافم که کم هم نیستند بهترم. شما چی فکر می کنید ؟![]()
کی همچین فکری کرده؟؟؟
هوش و زرنگی دختر و پسر نداره
اگه گاهی تاپیک زده میشه دقت کنین بیشترشون برا خندس نه چیزه دیگه![]()
درود ؛
خنده به قیمت تخریبکی همچین فکری کرده؟؟؟
هوش و زرنگی دختر و پسر نداره
اگه گاهی تاپیک زده میشه دقت کنین بیشترشون برا خندس نه چیزه دیگه![]()
خوب شما اینطوری فکر میکنین
مااینقدر خضوع و خشوع داریم که نخوایم این واقعیت رو اعلام کنیم اصلا این امر کاملا مشهودیه
حالا جدا از شوخی
باهوش بودن دختر و پسر نداره
شما 100 درصد اشتباه فكر ميكنيد
و ما نيز فكر نميكنيم بهتر از شماييم
100 درصد بهتر از شماييم
زرنگی و باهوشی به دختر بودن و پسر بودن نیست...تاکی باید به این جنگه دختر وپسر ادامه بدیم؟
خوبه همه میدونن که دخترا پسرا به امید همن وجود دارن....اصلا فلسفه و ذات خلقتشون همینه...حالا هی بیاین جنگ کنین که ما بهتریم ...نه ما بهتریم![]()
مگه جوک نگفتی؟چیه داداش میخندییییییییییییییییی![]()
مگه جوک نگفتی؟![]()
الان بحث عوض شد؟امضات چخده باحالههه
الان بحث عوض شد؟![]()
اره خنده شم واسه شمامگه جوک نگفتی؟![]()
دخیخا!!!!
خدا حفظتون کنه پسرا رو میخندونید با این اعتماد به نفس کاذبتوناره خنده شم واسه شما
قبلا حقیقت تلخ بود مردم گریه میکردن حالا انگار شیرین شده میخندن![]()
خدا حفظتون کنه پسرا رو میخندونید با این اعتماد به نفس کاذبتون![]()
با حرف خودت جوابتو میدم :دیقبلا حقیقت تلخ بود مردم گریه میکردن حالا انگار شیرین شده میخندن
خوبه ما همین اعتماد به ننفس به قول شما کاذب رو داریم شما بخندید شما که همونو هم ندارین ما باید براتون گریه کنیم![]()
پیچوندی و جواب دادیبا حرف خودت جوابتو میدم :دی
خوب چرا گریه میکنید؟! چون حقیقت تلخه که پسرا باهوش ترن![]()
نیازی نیس تو بگیپیچوندی و جواب دادی
اگه من بگم شما باهوشی حالا واقعا میشی؟؟به خودت که دیگه دروغ نمیتونی بگی داداش من باید با واقعیت کنار بیای
موفق باشی
وقتی من و شما به خودمون احترام نذاریم انتظاری نیست که دیگران این کارو انجام بدندخترا از پسرا مونگل تر ..... و پسرا از دخترا مونگل تر ....... و ديگر هيچ !!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
T | اگه واقعا بیکار باشی باید چیکار کنی؟؟؟؟ | زنگ تفريح | 494 | |
![]() |
آیا واقعا همه چی بی فایده است؟ | زنگ تفريح | 3 | |
![]() |
واقعا کدومشون !؟ | زنگ تفريح | 5 | |
![]() |
زنها واقعا چه ميخواهند (داستان اموزنده) | زنگ تفريح | 27 | |
![]() |
واقعا حیرت انگیز: پیدا کردن عکس دوران تحصیلی با دادن مشخصات | زنگ تفريح | 20 |