واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟

*دختر باران*

عضو جدید
کاربر ممتاز
الهی بگردم چه دل پُری داری!
منم اولین بار وقتی عضو شدم سوال علمی داشتم
میخواستم گزارش کار بپرسم اما هیشکی جوابمو نداد،یکی هم بهم وعده داد دیگه پیداش نشد
اما دست شیما جونم درد نکنه به موقع به دادم رسید!
من سعی کردم اگه جواب سوالی رو میدونم بدم اگه هم نه که هیچ...!!
ولی اینجا متاستفانه از سایت علمی داره به سایت تفریحی تبدیل میشه
من خودم دو تا مطلب علمی گذاشتم کسی نگاش نکرد و بعد حذف شد
اما یه تاپیک عشقو عاشقی رونق زیاد داره
انگار مشکل ما ندونستن نیست..... عاشقیو این حرفاست...من خودمم تو اون تاپیکا مشترکم ولی بعضی ها بعضی وقتا شورشو درمیارن از افراط!
مشکل ریشه ای هستش...چون ما ازمطالعه،درس و ... فراری هستیم وقتی هم یه جایی مثل اینجا میاییم میخواییم تفریح کنیم نه بار علمیمون رو بالا ببریم!
این نظر من بود قصد توهین به کسی رو هم نداشتم!

raha.68m

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر می کنم قضیه اون قدر که سختش کردی نیست
می دونیم که ما تو سن خاصی هستیم.98درصد ما تو دوره جوونی هستیم با همه دغدغه هاش...با همه احساس معلق بودن و ناپایداری هاش...با همه تردید ها و تصمیم هاش
سخته.میدونیم همه که خیلی سخته این روزها رو درست گذروندن
پس تو بحران,حق بده به خودمون و هم سالانمون که از دنیای حقیقی با همه بحث های علمیش و منطق هاش و دیوار کشیدن هاش خسته بشن
و تو دنیای مجازی کمتر به اونها بپردازن:smile:

ghazal1991

مدیر تالار مدیریت
مدیر تالار
والا من خودم اوایل تو بخش مدیریت فعالیت کردم از بچه ها خواستم هر ش ب درباره یک موضوع بحث کنیم از مباحث کتابامون از شب قبل هم موضوع انتخاب بشه و طول روزم فرصت برای جمع اوری اطلاعات باشه اما کسی استقبال نکرد و من هم قهر کردم زدم بیرون -والا فعلا اکثر ما هدفمون گذروندن زمان هست و تفریح سالم -زنگ تفریح شاید بخاطر اینکه بچه هارو شاد میکنه مورد استقبال قرار گرفته
خودم از یک نفر کمک خواستم بهم کمک کرد حتی سعی کرد اطلاعات بیشتر تهیه کنه من خودم نخواستم تو زحمت بیفته فکر نمیکنم حرفت درباره همه صادق باشه ابجی جان اما قبول دارم اینجام مثل دانشگاهمون جنبه علمیش خیلی پایینتر از سطحی که انتظار میرفت
به هر حال امیدوارم همیشه همه وفق باشند

سلام سونیا جون.درسته، با اومدن تو، بحث ها خیلی خیلی خوب پیش می رفت، اما خیلی زود رفتی و کم کم بقیه بچه ها. نمیدونم چرا همه یهو رفتن، و حالا دیگه هیشکی حاضر نیست حتی به تالار سر بزنه. شاید اگه بیشتر میموندی اینطوری نمیشد. هرچند من حالا از همه ناامیدترم. حیف