امااقابهنام ازمن پرسیدی من متولدسال69هستم دانشگاه ازادمی رم خرج شهریه روپدرم می ده ومن درامدی ندارم مادرم بقیه ی کارامو انجام می ده مپل پخت و پزومن دربست 24ساعت دراختیارخودم هستم ازدواج هم نکردم وتکفل کسی راندارم تک وتنهاباخدای خودم زندگی میکنم دانشگاه مادرمحل زندگی خونواده است وبرای من مزیت بزرگی است ضمنا کتاب خانه ی خوبی هم دارداما چراوقت ندارم ؟اخه زیاددرس می خونم وهدف من اینه که ازهمین حالابرای کارشناسی ارشد بخونم وتادکتراادامه بدم ضمنا می خواهم معدلم زیر18.5نیاد اینم ازمعرفی راستی علاوه براینکه ازشما می خواهم به سولات قبلی دانه دانه باکمال تشکرجواب بدیدبه نظرشماکسی که دکترای برق داردایاکاربه سراغش نمی اید؟پس چرابایدازالان عملی یادگرفت ؟راستی من عزم روجزم کردم دکتراوارشدرودرتهران خصوصا شریف بخونم قربون قلب مهربونتون دل اسمونیتون وروی گلتون

ضمنا به لحاظ علمی وعملی چیزی جزدرس های الکترونیک تاترم 3نمی دونم
سلام دوست عزیز
ابتدا عرض کنم زیاد انرژی داری و نمیدونی چطور تخلیه کنی و درست تخلیه کنی
مشکل در دیدگاه شما نسبت به اتفاقات جامعه امروزی ماست
مطمن باشید شما با خوندن 500 صفحه جزوه نمیتونی نون در بیاری این همه درس خوندن شما با کوچکترین شکستی باعث سرخوردگی و افسردگی و پشیمونی از اینکه چرا الکترونیک میخونی میشه
باور کن اگه فقط درسهای سر کلاستو خوب گوش بدی و یه مقدار تمرین بیشتر داشته باشی به راحتی ارشد قبول میشی
دید شما باز هم اتباهه که کار و درامد خوب رو تو شریف خوندن میبینی
بنده با کمال افتخار اعلام میکنم که هنو لیسانس نگرفتم و الان 3مهندس شریف 1 علم صنعت برام کار میکنن و سوالات فنی عملی رو از من میپرسن.
کافیه برات؟؟عزیزم اونا فقط میدون ترانزیستور چیه نمیدونن تو عمل چیکار میکنه از تست عیب یابی راه اندازی و.... هیچی نمیدونن
از برق 220 و 3فاز میترسن هنو سنسور نمیشناسن هیچی از مکانیک هیدرولیک نیوماتیک پنوماتیک ابزار دقیق اصول اندازه گیری نمیدونن بخدا
شما بشین درساتو بخون در کنارش علوم دیگتو ارتقا بده
بابا بخدا تو بهترین طراح هم که باشی با معدل 20 از شریف وقتی ندونی گیربکس های یه موتور چطور و چه وقت کنتاکتارو عوض میکنه کی شفت درگیر میشه چطور میشه و.... نمی تونی طراحی کنی اونوقته باذ مدرکتو معدلتو بزاری دره کوزه ابشو بخوری
این توصیه برادرانه بنده به همه دوستان الکترونیکی قدرتی من هست خواهشا اونایی که تهرانن برن فردوسی نمایندگی فستو المان تو ایران دوره های مختلف نیوماتیک پنوماتیک و مکانیک پی ال سی رو بگذرونن بخدا بدون سابقه کار و فقط به صرف گذروندن او دوره ها و داشتن اون مدارک بلافاصله تو بهترین مراکز و با بهترین درامد مشغول خواهید شد.
کسی که دکتری میگیره یا استاد میشه یا میره یه گوشه به ارامی زندگی میکنه چون اغلب با سواد های با تجربه کار در صنعت وقتشون رو برا کسب مدرک حروم نمیکنن
همین الان مهندس با 14 سال تجربه مدیر سازمانه و یه دکتری الکترونیک بی عرضه مدیر یه بخشه که ما باید کاراشو راه بندازیم چند وقت دیگه هم میندازنش بیرون بدون شک.