با سلام به دوستان
اول از اخر شروع کنم
اینی که الان گفتی تیکه بود دیگه نه؟//
خوب دوستان عزیزی که میخوا AVRیاد بگیرین چرا نصفه امار میدین؟بگین ترم چندین چی میخونین چی جوندید چی بلدید چی میخوایین یاد بگیرین؟
کی زبانش خوبه منابع اصلی کد ویژن رو دارم بزارم براتون که از ساده ترین حالت شروع کرده تا .....
اما شما باید معماریشو بلد باشین اگرنه میخوایین برا چی برنامه بنویسید؟
اطلاعاتو بدید یا پیغام بزارید برام تا بتونم کمکتون کنم
با تشکر
فرمایش شما کاملا درستهخیلی عذر میخوام اما من به عنوان یه تازه وارد اجازه میخوام خودم رو معرفی کنم
من اسمم پیمان فوق دیپلم الکترونیک دارم.امانزدیک به ده ساله دارم تعمیرات انجام میدم
یعنی به ما نمیشه گفت مهندس؟؟؟؟؟/فقط قشر درس خونده داهشگاه هستند که مهندس هستند؟؟؟؟من نمیخوام دانش دانشگاهیان عزیز رو زیر سوال ببرم اما به نظر شما واسه بازار کار بیرون بیشتر تجربه لازم نیست؟؟ دانش درکنار تجربه مفیده.حالاما که نشده مقاطع بالاتر تحصیلی رو طی کنیم اما از دانشگاه اجتماع مدرک گرفتیم مهندس نیستیم؟؟؟
![]()
خیلی عذر میخوام اما من به عنوان یه تازه وارد اجازه میخوام خودم رو معرفی کنم
من اسمم پیمان فوق دیپلم الکترونیک دارم.امانزدیک به ده ساله دارم تعمیرات انجام میدم
یعنی به ما نمیشه گفت مهندس؟؟؟؟؟/فقط قشر درس خونده داهشگاه هستند که مهندس هستند؟؟؟؟من نمیخوام دانش دانشگاهیان عزیز رو زیر سوال ببرم اما به نظر شما واسه بازار کار بیرون بیشتر تجربه لازم نیست؟؟ دانش درکنار تجربه مفیده.حالاما که نشده مقاطع بالاتر تحصیلی رو طی کنیم اما از دانشگاه اجتماع مدرک گرفتیم مهندس نیستیم؟؟؟
![]()
خیلی عذر میخوام اما من به عنوان یه تازه وارد اجازه میخوام خودم رو معرفی کنم
![]()
عزیز اول مشخص کن با کی بودی؟!سلام
من به رشته الکترونیک علاقه داشتم و تو انتخاب رشته بین گرایشات برق جز الکترونیک و چنتا کنترل کد رشته دیگه ای رو انتخاب نکردم ولی تو دانشگاهی قبول شدم که هرسه گرایش رو داره و چهارمین گرایش هم تا موقع انتخاب گرایش ما میرسه من الان ترم یکم
میدونم خیلی برای انتخاب گرایش زوده ولی پیش خودم میگم اگه از الان پیش خودم بدونم که چه گرایشی میخوام برم هم انگیذم بیشتر میشه هم میدونم تابستونم رو با چه دوره هایی پر کنم و چه درسایی رو باید بیشتر تقویت کنم
هنوز از الکترونیک بدم نمیاد ولی میترسم چون از خیلی ها شنیدم که بازارش درحال اشباعه البته تا من لیسانس بگیرم هیچی معلوم نیس ولی با این همه بچه های فنی حرفه ای و آزادی که دارن به الکترونیک سرازیر میشن نگران بازار کار هستم
توروخدا نگین برای مهندس خوب همه جا کار هست چون متاسفانه برق خیلی داره شلوغ میشه و بازار کار الکترونیک از بعضی گرایشات مثل قدرت کمتره و به نظر من خطردیگه برای منی که از ریاضی میخام برم الکترونیک کمی تجربه عملی نسبت به بچه های فنی حرفه ای هستش چون نمونه زندش یکی از دوستای صمیمیم هست (البته من قصد توهین به بچه های فنی رو ندارم ولی بالاخره این یه رقابت برای کاره)
از طرف دیگه توی قدرت دانشگاه ما (دانشگاه زنجان) اینطور که شنیدم دانشگاه خیلی خوبیه
نمیدونم به این فکرا بودن در نتیجه جوگیر شدن منه یا نگرانی عجیبم از بازار کار
لطفا مرا دریابید
با سلام دوست عزیزسلام
من به رشته الکترونیک علاقه داشتم و تو انتخاب رشته بین گرایشات برق جز الکترونیک و چنتا کنترل کد رشته دیگه ای رو انتخاب نکردم ولی تو دانشگاهی قبول شدم که هرسه گرایش رو داره و چهارمین گرایش هم تا موقع انتخاب گرایش ما میرسه من الان ترم یکم
میدونم خیلی برای انتخاب گرایش زوده ولی پیش خودم میگم اگه از الان پیش خودم بدونم که چه گرایشی میخوام برم هم انگیذم بیشتر میشه هم میدونم تابستونم رو با چه دوره هایی پر کنم و چه درسایی رو باید بیشتر تقویت کنم
هنوز از الکترونیک بدم نمیاد ولی میترسم چون از خیلی ها شنیدم که بازارش درحال اشباعه البته تا من لیسانس بگیرم هیچی معلوم نیس ولی با این همه بچه های فنی حرفه ای و آزادی که دارن به الکترونیک سرازیر میشن نگران بازار کار هستم
توروخدا نگین برای مهندس خوب همه جا کار هست چون متاسفانه برق خیلی داره شلوغ میشه و بازار کار الکترونیک از بعضی گرایشات مثل قدرت کمتره و به نظر من خطردیگه برای منی که از ریاضی میخام برم الکترونیک کمی تجربه عملی نسبت به بچه های فنی حرفه ای هستش چون نمونه زندش یکی از دوستای صمیمیم هست (البته من قصد توهین به بچه های فنی رو ندارم ولی بالاخره این یه رقابت برای کاره)
از طرف دیگه توی قدرت دانشگاه ما (دانشگاه زنجان) اینطور که شنیدم دانشگاه خیلی خوبیه
نمیدونم به این فکرا بودن در نتیجه جوگیر شدن منه یا نگرانی عجیبم از بازار کار
لطفا مرا دریابید
با سلام خدمت همه شما دوستان عزیز. 11 صفحه مطلب در این تاپیک خواندم ولی در این 11 صفحه چیزی از صحبت دوستان نفهمیدم. سوالاتی رو از بهنام عزیز می پرسم که شاید بدرد همه بخوره:
1- بهنام , شما چطور بدون داشتن معافیت سربازی در محل هایی که گفتی کار می کنی؟
2- شما اشنایی در حوزه ابزار دقیق دارید؟ اگر جوابتان مثبت هست خوشحال می شوم تاپیکی زده و تمام لینک ها را در اخیتار همه بگذارید.
و اما چند نظر شخصی که من بعنوان یک دانشجو برق مخابرات خدمت تمام علاقه مندان عرض کنم
1- زبان انگلیسی یک اهرم پیشرفت فوق العاده مهم در رشته ماست.
2- یادگیری روش های جستجو در اینترنت فوق العاده کاربردی و مهم هست که باید بگم 1% دانشجویان فرق بین دایرکتوری ,search engine , meta search engine رو نمی دونند. و خیلی نکات دیگر ...
3- خوندن مقالات علمی هم مهم هست. مخصوصا خواندن دقیق همین کتاب های درسی خودمان از اخرین ویرایش انها.
یک شعاری هم فرنگی ها دارند که جا داره براتون بنویسم :
Share or die
یعنی یا اطلاعاتت را به اشتراک بگذار و یا برو بمیر!( با عرض معذرت از همه دوستانم , مخاطبم همه بودن!)
و این دلیل پیشرفت هست . اشتراک گذاری اطلاعات و چیز های خوب را برای هم خواستن و خود خواه نبودن...
موفق و موید باشید![]()
خیلی ممنون بهنام عزیز. شما حرف من رو بخودتون گرفتید...
من مخاطبم همه بود همانطور که نوشتم
من ادعای خاصی ندارم و از بالا به کسی هم نگاه نمی کنم و اهل شعار هم نیستم( خواهش می کنم با کلمات بازی نکنید و برچسب نزنید) این بخش از حرفاتون بشدت با اعصاب من بازی کرد! این همه مقاله بنویس و مفت در اختیار ملت بزار اونوقت یکی بیاد و این حرف رو بشما بزنه... البته من این حرف شما رو بحساب نا اگاهیتون میزارم
از شما هم بسیار ممنونم که به مردم خدمت می کنید
و باز هم تکرار می کنم که در این 11 صفحه به اندازه 2 پست درست و حسابی مطلبی نبود
دوست ندارم از کسی تعریف کنم و ایرادات را رک خواهم گفت
و البته این رو هم بگم ان پست درست و حسابی شاید همان پست های شما بوده باشه
در اخر هم تکرار می کنم خیلی زود رنجید و زود موضع میگیرید
من حرفی نزدم که شما برای من تاسف بخورید دوست عزیز
اگر سوالی هم داشتم از شما خواهم پرسید
ضمنا از لحن نا مناسب که فراخور لحن شما بود هم عذر می خوام
نکته اخر که باید عرض کنم این هست که من نه رقیب شما هستم و نه دشمن شما! اگر قابل باشد می توانم دوستی باشم و گر نه که هیچ
یا حق
سلام دوستسلام
همه اینای گفتی برا دانشجوهاست
برا ما که تموم کردیم چی داری بگی
واقعا نمیدونم باید چکار کنم
فدات
سلامسلام
اگه یادتون باشه من ترم یک برق رو تموم کردم به نظرتون تابستون دوره چی بگذرونم؟
درضمن من این ترم برنامه نویسی c هم داشتم بطور معمول در حد آشنایی با سی و نوشتن برنامه متوسط با حلقه های کنترلی و... بهمون یاد دادن بنظرتون از سی چه چیزایی بدردم میخوره تا برم یاد بگیرم؟
کلا اگه جای من بودید این تابستون رو چکار میکردید؟
ممنون
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | کمک واقعا فوری | الکترونیک | 1 |