behnam_elec
کاربر بیش فعال
معلومه که کسی نمیگه دوغ من ترشه.حالا حالا باید یاد بگیری دادش گلم
سلام دوست عزیز
متوجه منظور جنابعالی نشدم مهندس...
معلومه که کسی نمیگه دوغ من ترشه.حالا حالا باید یاد بگیری دادش گلم
رشته الکترونیک در زمینه فیزیک الکترونیک و نانو در کشورهای اروپایی خیلیی خیلیی در حال گسترشه و خیلیی ب دانشجوها و محققینش بها میدن ولی در حال حاضر در ایران دانشجویان الکترونیک نمیتونن در زمینه علوم پایه و دانش های نوین کار کنند. بهترین حالت ک برای هر کسی میتونه پیش بیاد اینه یک گروه خوب پیدا بشه از بچه های مکانیک و چند تا رشته دیگه و با هم بتونند در زمینه ساخت و برنامه نویسی مدارات مجتمع دست ب ابتکار بزنند و در زمینه مهندسی پزشکی و درایور هایی ک اشاره شد و ... وارد عمل بشند. راستشو بخواهید نمیگم حرفاتون اشتباه یا غیر واقع بینانه هست اما واقعا انگیزه ها کم شده از بس ک حمایت نمیشیم و نادیده گرفته شدیم. من خودم الان حالا نه در زمینه برنامه نویسی ولی در زمینه سالید ورک مهارت دارم و خودمو سعی میکنم بیشتر آپدیت کنم. متاسفانه وقت زیادی صرف توالی یابی دی ان ای در زمینه پیراپزشکی کردم و بی نتیجه موند. ثبت شرکت دیوانگی محضه. اما میخواستم بدونم شما که انقد از کار در حوزه گرایش خودتون راضی هستید و تونستید ب موفقیت مالی برسید یکم بیشتر توضیح بدید. از کجا شروع کردید و دقیقا هدفتون چی بود ؟ تونستید ب تمامش برسید؟
با تشکر
ایول.درستهبا سلام
این واقعا باعث تاسف و خجالته که 55نفر از تاپیک(نظر سنجی بجه ها بیاین تو مهمه هم مفید)
دیدن کردن اما فقط 2نفر ابراز علاقه کردن
ما مثلا داریم الکترونیک میخونیما!!!!!!
بچه مگه شما نمیدونید که یه مهندس الکترونیک در درجه اول یه مهندس نرم افزار مخصوصا برنامه نوسیه و در مرحله بد میتوان به عنوان یه مهندس رباتیک بد مهندس مخابرات بد اتوماسیون صنعتی و حتی یه مهندس قدرت هم میتونه باشه
مثل اینکه دوستان فراموش کردن که ما میتونیم پامونو تو کفشه هر رشته و شاخه ای بکنیم؟
چرا به خودتون نمیاین؟
بخدا تا چشم به هم بزنید درسو دانشجویو دانشگاه تموم شده ها!بد باید بریتن دنباله کارو وارد یه بد بختی تو بازار کار افتضاح امروز کشورمون بشیما
فکر نکنید چون الکترونیک میخونید سریع میرید سر کار با حقوق عالی بد هم یه زندگیه راحتو بی دردسر نه همچین خبریم نیست بازار داره اشباع میشه
به خودتون بیاین بابا بشینید چنتا نرم افزار یاد بگیرین بشینید avr یاد بگیرین بخدا هر چی یاد بگیرین بازم کمه بشینید دو 2 تا ربات درست کنید تو مسابقه ها شرکت کنید بشینید راجع به مطالب روز دنیای الکترونیک مقاله بنویسین خودتون از همین الان برایه خودتون سابقه کار درست کنید.
بابا بخدا قرار نیست چیزی به منو بقیه بدین اگه من دارم اینکارو میکنم اولا برا رفرش شدن خودمه بد بالا بردن سطح اطلاعات شماست عزیزان
یکم به خودتون بیاین فعالیت کنید فعال باشین از این کارا استقبال کنید
اگه دوست ندارین حد اقل یه امتحان کنید تا یه اطلاع سطحی حد اقل داشته باشین
بابا پرسیدن عیب نیست بخدا ندونستن عیبه!!!!!!!!!!!!!
من همه تلاشمو بهمراه دوستان انجام میدیم و از تجربه های همدیگه متقابلا استفاده میکنیم.
حالا خودانید
امیدوارم این تلنگری برای همه دوستان عزیز باشه تا یاد اوری باشه برا همه کسای که الکترونیک میخونن
قبلا از لحن تند و صریح اینجاب عذر خواهی میکنم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | کمک واقعا فوری | الکترونیک | 1 |