هيچ دوستي مث دوست نميشه!

ENG-Matin

عضو جدید
دوست

به قلم سروش صحت

دوست ، تقدیر گریزناپذیر ما نیست. برادر خواهر پسر خاله و دختر عمو نیست که آش کشک خاله باشد.
دوستی انتخاب است. انتخابی دو طرفه که حد و مرز و نوع آن به وسیله همان دو نفری که این انتخاب را کرده اند تعریف می شود.
با دوستانمان میتوانیم از همه چیز حرف بزنیم و مهم تر آنکه می توانیم از هیچ چیز حرف نزنیم وسکوت کنیم!
با دوستانمان میتوانیم درد دل کنیم و مهم تر آنکه می شود درد دل هم نکرد و بدانیم که می داند.
از دوستانمان می توانیم پول قرض بگیریم و اگر مدتی بعد او پول خواست و نداشتیم با خیال راحت بگوییم نداریم. و اگر مدتی بعد تر دوباره پول احتیاج داشتیم و او داشت دوباره قرض بگیریم.
با دوستانمان میتوانیم بگوییم: امشب بیا خونه ما دلم گرفته و اگر شبی دیگر زنگ زد و خواست به خانه مان بیاید و حوصله نداشتیم بگوییم : امشب نیا حوصله ندارم.

با دوستانمان می توانیم بخندیم می توانیم گریه کنیم می توانیم رستوران برویم و غذا بخوریم می توانیم بی غذا بمانیم و گرسنگی بکشیم می توانیم شادی کنیم می توانیم غمگین شویم میتوانیم دعوا کنیم. می توانیم در عروسی خواهر و برادرش لباس های خوبمان را بپوشیم و فکر کنیم عروسی خواهر و برادر خودمان است. و اگر عزیزی از عزیزان دوستانمان مرد لباس سیاه بپوشیم و خودمان را صاحب عزا بدانیم.

با دوستانمان میتوانیم قدم بزنیم می توانیم نصف شب زنگ بزنیم و بگوییم : پاشو بیا اینجا و اگر دوستمان پرسید چی شده؟ بگوییم :حرف نزن فقط بیا. و وقتی دوستمان بی هیچ حرفی آمد خیالمان راحت باشد که در این دنیا تنها نیستیم.

با دوستانمان می توانیم حرف نزنیم کاری نکنیم جایی نرویم و فقط از اینکه هستند خوشحال و خوشبخت باشیم و اگر شما یا او غیر از این بودید شک نکنید که هنوز به دوستی نرسیده اید
!!!

pooyapardaz_sh@yahoo.com

آخرین ویرایش:

mahboobeyeshab

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی...من یک دوست هستم...چون از اینکه هستید... سالمید... خوشبخت هستید خوشوقتم....
امضا یک دوست واقعی

ENG-Matin

عضو جدید
کاش منم یه دوست واقعی داشتم!

راستش ماهم داريم ولي رو واقعي بودنشون شك داريم
چرا كه هر وقت نياز دارن ما دوستشونيم
شايد دوستي همين باشه!هروقت حالت گرفت...هروقت بهش نياز پيدا كردي بري سراغ دوستت
نه اينكه متعهد باشي كه هميشه پيشش باشيو طبق يك سري رفتارهاي معمول و تعريف شده باهاش رفتار كني

نظر شماها چيه

**mahsa**

کاربر بیش فعال
راستش ماهم داريم ولي رو واقعي بودنشون شك داريم
چرا كه هر وقت نياز دارن ما دوستشونيم
شايد دوستي همين باشه!هروقت حالت گرفت...هروقت بهش نياز پيدا كردي بري سراغ دوستت
نه اينكه متعهد باشي كه هميشه پيشش باشيو طبق يك سري رفتارهاي معمول و تعريف شده باهاش رفتار كني

نظر شماها چيه

دوست که...
منم دوست زیاااااااااد دارم
اما همیشه انگار دنبال اینم که احساس کنم واقعا با یه نفر دوستم
خب الان شاید منم واسه دوستام اونطور که میخان نیستم
نه بنظر منم دوستی این نیست که فقط موقه هایی که ناراحتیم پیش هم باشیم
البته شاید فقط توی فیلم هندی بشه دوستای واقعیو دید:D

l0ve.s0ng

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وقتیکه شما نیاز دارید صحبت کنید،یک دوست به صحبتهای شما گوش می دهد.او در افت و خیزهای زندگیتان به شما کمک می کند.او ممیز یا کنترل کننده تو نیست.یک دوست تا زمانیکه نیازمند صحبت کردن هستی به صحبتهایت گوش می دهد.و اگر نصیحتی می کند می دانی که نصیحت او برخواسته از خودخواهی اش نیست.
یک دوست واقعی همیشه بهترینها را برای تو می خواهد

l0ve.s0ng

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
"بیا،می توانی این کار را بکنی" "تقریبا رسیدی،تسلیم نشو" "تو محشری،می تونی،عالیه ادامه بده"
و کمتر چیزی قوی تر از جملات تشویقی وجود دارد که توسط افرادی که به شما ایمان دارند گفته می شود.و برخی مواقع این دقیقا همان چیزی است که شما در طول خط پایان به آن نیازمندید.
همانگونه که دوستان می توانند به ما کمک کنند تا در یک مسابقه فیزیکی پیروز شویم،در مسابقه زندگی نیز می توانند موجب پیروزی شوند.همه ما نیازمند دوستانی هستیم که در کنارمان باشند و تشویقمان کنند تا پیشرفتهای بهتر و بزرگتری کسب کنیم.ما نیازمند تشویق آنان هستیم تا در جریان مسابقه بمانیم و خود را باور كنيم

کاظم2020

عضو جدید
وقتیکه شما نیاز دارید صحبت کنید،یک دوست به صحبتهای شما گوش می دهد.او در افت و خیزهای زندگیتان به شما کمک می کند.او ممیز یا کنترل کننده تو نیست.یک دوست تا زمانیکه نیازمند صحبت کردن هستی به صحبتهایت گوش می دهد.و اگر نصیحتی می کند می دانی که نصیحت او برخواسته از خودخواهی اش نیست.
یک دوست واقعی همیشه بهترینها را برای تو می خواهد
هرکس گناه دیگری را ببخشد ، به مشاجرات لفظی خاتمه می دهد.

بخشیدن خوب است ولی از یاد بردن دلخوری ها بهتر است.

عشق بر دل ها سلطه نمی کند ، عشق با دل ها رشد می کند.

در دنیا هیچ چیز به اندازه دوستی های عمیق و حقیقی ارزش ندارد

l0ve.s0ng

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستانم میراث من هستند.(امیلی دیکنسون)
برای دوستی نزدیک با یک نفر زمان،درک و صداقت زیادی لازم است.دوستانم با ارزش ترین دارای ام هستند.(ارین میلر)
دوستان منبع بزرگترین لذتها هستند و بدون آنها حتی مطبوع ترین سرگرمیها تبدیل به کسالت آورترین ها می شوند.(توماس اکونیز مقدس)
زینت یک خانه به دوستانی است که به آن خانه فراوان رفت و آمد می کنند.(رالف والدو امرسان)

taranome ehsas

عضو جدید
سلام.مهندسی مکاترونیک چی هست؟
راستی اگه دوست خوب دیدن سلام منم برسونین.این نیست که زخم دوستی داسته باشم اما زیاد دیدم که دوست وجود خارجی نداره..

ENG-Matin

عضو جدید
سلام.مهندسی مکاترونیک چی هست؟
راستی اگه دوست خوب دیدن سلام منم برسونین.این نیست که زخم دوستی داسته باشم اما زیاد دیدم که دوست وجود خارجی نداره..

سلام دوستم!
مكاترونيك=مكانيك+الكترونيك+كامپيوتر (البته تو ارشد)
اين رشته هدف ارشدمه.در حال حاضر مهندسي اجرايي ميخونم و خارج از درس الكترونيك و كامپيوتر.

مطمئنيد زخم نخوردين؟!!
در مورد دوست يه تاپيك مجزا احتمالا ايجاد كنم و با بچه هاي باشگاه دوستي رو كاملا تشريح كنيم.
من به يه نتايجي رسيدم.ميخوام نظر بچه ها رو در مورد دوستي بدونم
مثلا اينكه دوست خيلي صميمي ميتونه باعث عدم پيشرفت دوستش بشه.
تعجب نكنيد!
به زودي دليلمو توضيح ميدم...اگه كسي پيگيري كنه...

البته يه دوست ميتونه باعث پيشرفت دوستشم بشه...
راستي دوستي واژه مهم و ارزشمنديه.بيشتر از اون چيزي كه فكرشو بكنين
دليلش اينه كه ميگن آدم بايد دوست همسرش باشه...طوري كه همسرش همه چيو بتونه بهش بگه!
در مورد فرزند هم گفته شده كه پدر بايد با فرزندش مث يه دوست هم سن فرزندش باشه...كشتي بگيره باهاش و ...

baharet

عضو جدید
عالی بود مرسی/ من ی دوست خیلی خوب دارم خیلی هم دوسش دارم . نگین جونم خیلی دوست دارم

آمیتیس19

عضو جدید
کاربر ممتاز
من واسه دوستام یه دوست واقعی بودم اما نمی دونستم با وجود لبخند و تظاهر به دوستی خنجر از پشت می زنن.
من قبول دارم یه سری دوستی ها باعث افت تحصیلی می شه.
دوستایی که واسشون همه کار کردم هدفشون این بود که منو خراب کنن

تارا2581

عضو جدید
منم تا حالا دوست واقعی ندیدم، خودم خیلی سعی کردم برا دوستام یه دوست خوب باشم ولی متاسفانه توی این دوره زمونه هرکی کاری داره میاد سراغت

مرتضی ساعی

کاربر فعال دفاع مقدس
کاربر ممتاز
دوست که خیلی زیاده ، من خودم هزار تا دوست دارم
اما از بین این دوستا آدم با چندتاشون رفیق میشه ، مهم رفاقته
خدا رو شکر که رفیقای خوبی دارم.

هی خدا شکرت

عضو جدید

آب و خورشید و نسیمش را از مایه جان
خرج می باید کرد
رنج می باید برد
دوست می باید داشت