kambadena
کاربر بیش فعال
البته اين يه مدل قديميه حدود 30 تا 40 سال پيش اگه ميشد جديدشو پيدا كنم خيلي عالي ميشد
امین سازمان های نظامی و وابسته بهش چی؟
اونا همکاری نمی کنن
تا حالا بحثی کردی؟
البته اين يه مدل قديميه حدود 30 تا 40 سال پيش اگه ميشد جديدشو پيدا كنم خيلي عالي ميشد
فکر نکنم اونا همکاری کننامین سازمان های نظامی و وابسته بهش چی؟
اونا همکاری نمی کنن
تا حالا بحثی کردی؟
اصلا بحثشم نكنامین سازمان های نظامی و وابسته بهش چی؟
اونا همکاری نمی کنن
تا حالا بحثی کردی؟
آره بنده خدافکر نکنم اونا همکاری کنن
تازه مال اونام خیلی جدید نیست
فکر نکنم اونا همکاری کنن
تازه مال اونام خیلی جدید نیست
آره ولی تو قسمت توربین و کمپرسور ها پیشرفت زیادی نداشتیمنمی دونم ولی جدیدا پیشرفت های بزرگی داشتن ها
سلامسلام
آلیاژ های مورد استفاده در موتورهای میکروجت را به صورت خلاصه لیست میکنم:
کمپرسور: آلیاژ آلومینیم Mg
مجرای ورود و تونل شفت: آلومینیوم آلیاژی
دیفیوزر: آلومینیوم 2024 یا آلیاژی سخت
شفت: EN24T، استیل ابزاری
محفظه احتراق: استیل 316 یا 304، اینکونل 600
NGV: استیل 316، اینکونل 600
توربین: آلیاژ کرم نیکل اینکونل 713
نازل: استیل 316 یا 304
منبع
اما در مودرد پره هایی که آقا امین زحمت کشیده بودن عکسشو قرار داده بودن:
از نوعی فولاد کارخانه ای زنگ نزن درست میشن که چگالی در حدود آهن دارن( نه زیاد سبک و نه زیاد سنگین) ریخته گری و تولید این نوع فولاد یه خورده مشکله چون به امکانات زیاد مثل کوره های مجهز و ..نیاز داره
اما جدیدا پره ها رو از نوعی آلیاژ آلومینیوم می سازن که هم چگالی بیشتری نسبت به AL دارن و هم مقاومت و چقرمگی بیشتری دارن بعضی از کارخانه ها مثل rolls roys جدیدا از استیل یا تیتانیوم در کارهاشون استفاده میکنن
تحقیقات همچنان ادامه داره.
ببخشيد آقا امين. البته ما سواد مثل شما نداريم. ولي چند نكته وجود داشت گفتم بگم.
اول اينكه من هر چي نگاه مي كنم مي بينم اين پره(بليد) نيست. اين يه دفيوزر فن موتور توربوفن هستش! فكر نكنم ديفيوزر كمپرسور اينقده بزرگ باشه!
تو اين فروم هم يه سر بزنين:
http://www.irandisheh.com/showthread.php?10306-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%85%D8%B3%D8%AA%D9%86%D8%AF-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D9%88%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AF%D9%81%D8%A7%D8%B9-%D8%A7%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D9%86!&goto=newpost
تو اين تاپيك مستند هاي مربوط به وزارت دفاع رو گذاشتن!
مستند مربوط به موتور جت و ايران 140 رو دانلود كنين. چون از خط توليدشون فيلم گذاشته به همراه توضيح. فكر نكنم ضرري داشته باشه!
سلام میخواستم کمکم کنید میتوانید یک ژرناتور مولد برق ac 400 ولت 10 امپر با حداقلترین وزن طراحی یا بسازید اکر جواب مثبت است لطفا با اقای امین قیاسی در تماس باش ممنونمسلام
اولا چه نوع هواپیمایی، ثانیا از کدوم قسمت؟
سلام دوست عزیز اگه اینقدر مهمه که نمی خوای بگی خوب پست نمی دادی خلاصسلام دوستان مهندس
من هیچ سر رشتهای از هواپیما و پارامترهای دینامیکیاش ندارم. خلاص
اما الان پروژه فوقلیسانس من بیربط با هواپیما و سایر پرندهها نیست. شرمنده که نمیتوانم نه موضوع را بگم و نه اینکه برای کجا است. البته فعلا. شاید فردا آنجایی که پروژه را انجام میدهیم اجازه بدهد شاید هم نه.
من فعلا به لحاظ امانتداری شرمنده شما هستم
خوشحال میشوم کمکی کنم ولی هر چیزی بگم دقیقا پروژه را گفتم. امیدوارم درک کنید.
ولی اگر صلاح دانستید که من کاری از دستم برمیاد، در خدمتم.![]()
دوست عزیز منظور بدی نداشتم ولی وقتی نمی تونی بگی اصراری نداریمسلام
مگه قرار است حتما کمک من (البته اگر لازم بدانید) روی آن موضوع باشد
شما چی کار به آن دارید.
موضوع شما چه آن باشد چه نه ، من اگر بلد باشم دریغ نمیکنم
راست میگی، اصلا آن ر فراموش کن.
از لطفتون ممنونبابا مهندس ، بیخیال
ناراحت نشدم. من شاید نتوانم رسمی به این پروژه بپیوندم ولی هر چی بلدم بدون کم و کاستی در اختیار میزارم
ارزش پروژه شما خیلی بالا است و من با افختار سوادم (اگر قابل بدانید) را در اختیار شما عزیزان میزارم
اینا را بیخیال، از من چه کمکی بر میآید؟ آنالیز سازهای؟ برخورد؟ مباحث تئوری؟ جمعآوری مطلب؟ چی؟ دستور؟