چقدر خانم مهندس پارسال مهربون بوداتفاقا یه دخترعموی مجرد هم دارم که امشب میاد اینجا.
خیلی دلم میخواد زن داداش خودم بشه ولی داداشم خیلی تمایل نداره.
تو هم جای داداشم، فرقی نداره![]()
خدا بد نده عزیزم، چی شده؟ همون مشکلی که چند وقت قبل هم داشتن؟از صبح بیمارستان هستم مامانم یهو حالش بد شده![]()
سلام مهدیه جون اره هم ریه مشکل پیدا کرده بدون اکسیژن نمیتونه نفس بکشه هم کراتین رفته بالا ممکنه دیالیز بشهخدا بد نده عزیزم، چی شده؟ همون مشکلی که چند وقت قبل هم داشتن؟
.
بیرونم
الهی بگردمسلام مهدیه جون اره هم ریه مشکل پیدا کرده بدون اکسیژن نمیتونه نفس بکشه هم کراتین رفته بالا ممکنه دیالیز بشه![]()
خدا نکنه عزیزم اره دیابت داره چند سال قبل هم عمل قلب داشتهالهی بگردم
ایشالله که به خیر و خوبی رفع نقاهت بشه هرچه زودتر
بیماری زمینهای دارن؟چرا یهو هم ریه مشکل دار شد و هم کلیه؟
.
دارم به بهارجون فکر میکنم
قربونت برم من، امیدت به خدا باشه، ایشالله که مشکل حل میشه.خدا نکنه عزیزم اره دیابت داره چند سال قبل هم عمل قلب داشته
نمیدونم مهدیه جون اصلا حالش خوب نیست![]()
همه بیمارستانیم نمیتونم برم خونه دیونه میشمقربونت برم من، امیدت به خدا باشه، ایشالله که مشکل حل میشه.
میدونم خیلی تحت فشاری الان، تو نمون بیمارستان، بگو بقیه بمونن، تو روحیهت مناسب بیمارستان نیست![]()
بهارجون امیدوارم زودتر مامان حالشون خوب بشه مرخص بشنهمه بیمارستانیم نمیتونم برم خونه دیونه میشم
سلام عزیزم،از صمیم قلب از خداوند میخوام که مادر زودتر سلامتیشون رو به درست بیارن و خداوند به شما توان و انرژی و تحمل بده برای اینکه در کنارشون باشینهمه بیمارستانیم نمیتونم برم خونه دیونه میشم
سلام امیدوارم هر چه زودتر حالشون خوب بشه اگه قلبشون مشکل داره مواظب باشین ریه آب نیارههمه بیمارستانیم نمیتونم برم خونه دیونه میشم
متاسفانه آب آورده دکتر اجازه انتقال به تهران ندادهسلام امیدوارم هر چه زودتر حالشون خوب بشه اگه قلبشون مشکل داره مواظب باشین ریه آب نیاره
امیدتون ب خدا باشهمتاسفانه آب آورده دکتر اجازه انتقال به تهران نداده
ممنون انشاللهامیدتون ب خدا باشه
ایشالا ک ختم ب خیر میشه
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
| P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 257 | |
|
|
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 278 | |
|
|
دوس داری همین الان چه خبری بشنوی؟؟؟؟؟؟؟؟ | زنگ تفريح | 195 | |
|
|
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 133 | |
|
|
همین الان تو چه فازی هستی؟ | زنگ تفريح | 76 |