دارم فیزیک هالیدی میخونم تا اسمم از لیست خارج بشه
به چه نتیجهای رسیدی؟نرخ افزایش قیمت طلا را با نرخ افزایش قیمت اجناس مقایسه میکنم
طلا را نمیشه خورد اما اجناس استفاده دارندبه چه نتیجهای رسیدی؟
جدی پرسیدم، آخه میخوام یکم طلا بخرم،نمیدونم بخرم یا نهطلا را نمیشه خورد اما اجناس استفاده دارند
طلا تورمشو پیش خور کرده نوبت جنسه
مهدیه جون پیش بینی که شده ممکنه تا ۲۵ برسه ولی احتمال یه افت خیلی شدید تو محدوده ۱۲ پیش بینی شده البته همه اینها به شرایط جنگی بستگی داره اگه برای استفاده شخصی میخوای بخرجدی پرسیدم، آخه میخوام یکم طلا بخرم،نمیدونم بخرم یا نه
طلا فروشها میگن بخر تا مرداد به 30 تومن میرسه.
من دنبال سود نیستم، میخوام برای استفادهی خودم بخرم ولی دیگه دنبال ضرر کردن هم نیستم
.
.
نشستم روی مبل و دارم فکر میکنم![]()
اگه برای استفاده میخوای ، بخر چون طلا در کل افزایش قیمت داره حالا یه ماه دیگه یا چند ماه دیگهجدی پرسیدم، آخه میخوام یکم طلا بخرم،نمیدونم بخرم یا نه
طلا فروشها میگن بخر تا مرداد به 30 تومن میرسه.
من دنبال سود نیستم، میخوام برای استفادهی خودم بخرم ولی دیگه دنبال ضرر کردن هم نیستم
.
.
نشستم روی مبل و دارم فکر میکنم![]()
راستش میخوام یه دستبند برای خودم بخرم و یه سکه هم برای عروسی برادر مجردم بخرم و بزارم کنار.مهدیه جون پیش بینی که شده ممکنه تا ۲۵ برسه ولی احتمال یه افت خیلی شدید تو محدوده ۱۲ پیش بینی شده البته همه اینها به شرایط جنگی بستگی داره اگه برای استفاده شخصی میخوای بخر

من تا حالا قسطی چیزی نخریدم و اصلا دوست هم ندارم بخرم.اگه برای استفاده میخوای ، بخر چون طلا در کل افزایش قیمت داره حالا یه ماه دیگه یا چند ماه دیگه
الان حدود 2 ماهه که روی 17 تا 18 بوده بنابر این کمتر نمیشه و مطمئنا بیشتر میشه
به اینکه بیا اصفهان میبرمت یه جایی که طلا قسطی بهت میده
طلای قسطی اینطوری نیست که درصد بکشه ، هر موقع میتونی پولشو بدی به قیمت همون روز حساب میکنهمن تا حالا قسطی چیزی نخریدم و اصلا دوست هم ندارم بخرم.
نمیدونم تفکرم اشتباهه یا نه ولی اصلا حس مثبتی بهش ندارم.
منم مثل تو فکر میکنم البته من چون برای سرمایهگذاری میخوام فعلا دست نگه داشتمراستش میخوام یه دستبند برای خودم بخرم و یه سکه هم برای عروسی برادر مجردم بخرم و بزارم کنار.
خوب همین دیگه اگه یه میلیون هم قیمت طلا کمتر بشه بازم توی این مبلغ و وزن تفاوتش خیلی زیاد میشه، نمیدونم فعلا دست نگه دارم یا نه.
.
همچنان مشغول تفکرم
هر کاری میکنی ریال نگه ندارراستش میخوام یه دستبند برای خودم بخرم و یه سکه هم برای عروسی برادر مجردم بخرم و بزارم کنار.
خوب همین دیگه اگه یه میلیون هم قیمت طلا کمتر بشه بازم توی این مبلغ و وزن تفاوتش خیلی زیاد میشه، نمیدونم فعلا دست نگه دارم یا نه.
.
همچنان مشغول تفکرم
اینقدر که تو باشگاه مسدود شدی ؛ آمریکا دارایی های ایران مسدود نکرده داداشپامو انداختم رو پام و باشگاهو چک میکنم
تا مسدودیه دیگر![]()
حالا ما کل زندگیمون قسطی شدهمن تا حالا قسطی چیزی نخریدم و اصلا دوست هم ندارم بخرم.
نمیدونم تفکرم اشتباهه یا نه ولی اصلا حس مثبتی بهش ندارم.
نذاشت ۱ ساعت بشهاینقدر که تو باشگاه مسدود شدی ؛ آمریکا دارایی های ایران مسدود نکرده داداش![]()
جز تحریمهای باشگاه شدهنذاشت ۱ ساعت بشه
مسدودش کردن
مدیرهای محترم باشگاه چه مشکلی با داداش من دارید![]()
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
| P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 254 | |
|
|
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 278 | |
|
|
دوس داری همین الان چه خبری بشنوی؟؟؟؟؟؟؟؟ | زنگ تفريح | 188 | |
|
|
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 133 | |
|
|
همین الان تو چه فازی هستی؟ | زنگ تفريح | 76 |