اینجا یه شمالی اصیل میگه:من یه آشپز حرفه ایم ، غذا اگه دو سه ساعت بمونه دیگه اون طعم خاص تازگی را نداره
طوری غذا آماده کنید که وقتی زیر گاز را خاموش کردین همون موقع یا حداکثر 15 دقیقه بعد غذا را بکشین
خااا باشه

اینجا یه شمالی اصیل میگه:من یه آشپز حرفه ایم ، غذا اگه دو سه ساعت بمونه دیگه اون طعم خاص تازگی را نداره
طوری غذا آماده کنید که وقتی زیر گاز را خاموش کردین همون موقع یا حداکثر 15 دقیقه بعد غذا را بکشین
یه دوست خانوادگی شمالی داریم که اهل ساری هستش (روستای کارکنده)اینجا یه شمالی اصیل میگه:
خااا باشه![]()
متاسفانه همین تعریف های الکی بقیه، باعث اعتماد به نفس کاذب میشه دیگهیه دوست خانوادگی شمالی داریم که اهل ساری هستش (روستای کارکنده)
پارسال که اومده بودن خونه ما ، من براشون غذا درست کردم ، وقتی خوردند کلی تعریف کردند و گفتند کی اینو درست کرده ، وقتی فهمیدند من درست کردم شاخ درآوردن که یه پسر چطوری اینقدر غذاش خوشمزه شده
دارم از بانکوک بر میگردم
راست میگن که خانوما زیر بار هیچ حرفی نمیرنمتاسفانه همین تعریف های الکی بقیه، باعث اعتماد به نفس کاذب میشه دیگه
حالا چی درست کرده بودی براش؟
.
داشتم جواب مشتری های تخت و چندتا از وسایل پسرم توی دیوار رو میدادم. میخوام تختش رو عوض کنم. وسایل اضافیش رو هم دارم رد میکنم.
من توی پخت آبگوشت، عدسی و خوراک لوبیا صاحب سبک هستم، هر کسی این غذاهام رو خورده، اعتراف کرده که تا حالا این غذاها رو به این خوشمزگی نخوردهراست میگن که خانوما زیر بار هیچ حرفی نمیرن
هر چی من میگم نمیخای قبول کنی من آشپزیم خوبه و هی بهونه میاری
آبگوشت
رسیدیم فرودگاه ، دارم از هواپیما پایین میام
شمال و آبگوشت؟؟؟؟من توی پخت آبگوشت، عدسی و خوراک لوبیا صاحب سبک هستم، هر کسی این غذاهام رو خورده، اعتراف کرده که تا حالا این غذاها رو به این خوشمزگی نخورده
.
دارم جواب علیرضا رو میدم
غذاهایی که گفتین بیشتر برای منطقه ی گیلانه، ما مازندرانیم، هرچند که توی پخت اونا هم مشکلی ندارمشمال و آبگوشت؟؟؟؟
شمال اصولا ماهی ، مرغ شکم پر (یه نوع مرغ هم اکثرا دارن که اسمشو یادم نیست ما که اومدیم شمال بهمون دادن خوردیم) ،خورشت ترش واش ، باقلا قاتق و .... میخورن
حاضرم باهاتون شرط ببندم
بچه های باشگاه را دعوت کن ، منم میام ، ناهار شما بده ، شام من
بعد نظرسنجی میکنیم ببینیم کی برنده میشه
دارم بحث و جدال میکنم ببینم زورم میرسه یا نه![]()
خدا را شکر با این ترفندی که زدم عقب کشید و موفق شدمغذاهایی که گفتین بیشتر برای منطقه ی گیلانه، ما مازندرانیم، هرچند که توی پخت اونا هم مشکلی ندارم
درضمن حتی هیچ کدوم از فامیلهامون هم مثل من آبگوشت درست نمیکنند، افرادی که خونه ی ما آبگوشت خوردن، دیگه جرئت نمیکنند که وقتی ما خونه شون مهمونیم آبگوشت درست کنند، چون به گفته ی خودشون هیچ وقت طعم آبگوشتشون مثل آبگوشتی که من درست میکنم، نمیشه
.
.
دارم سر به سر علیرضا میزارم، وگرنه من دستپخت همه احترام میزارم و اگه جایی برم و حتی اگه غذاشون بد هم باشه، به خودم اجازه نمیدم که به روی خودم بیارم و صاحب خونه رو معذب کنم![]()
خاااا باشهخدا را شکر با این ترفندی که زدم عقب کشید و موفق شدم
خوابم
اومدم همینا رو بگم منم کلی کار دارم اما حس کار نیستتی وی روشنه ،دراز کشیدم روی کاناپه، تو باشگاه می چرخم،تصمیم دارم برم، چقد کار دارم واقعا!!!!
من یه خاطره خوب دارم از شنا المپیک.سالها پیش من هر کاری میکردم شنا یاد نمیگرفتم طوری که تو یه متری هم میخواستم غرق بشم .اون وقتا ماهواره ترک خیلی طرفدار داشت تا رسید مسابقات شنا ،یادم نیست چند ساعت شد ولی کامل نگاه کردم تمام حرکات و ریز ریز ،فرداش رفتم استخر غریق نجات گفت بلد نیستی سمت عمیق نرو گفتم بلدم گفت دوچرخه بزن ببینم منم با اعتماد به نفس کامل دوچرخه زدم بعد گفت برو سمت چهار متری منم رفتم کلا ترسم ریخت و شنا یاد گرفتممسابقات شنای المپیک میبینیم
چه خوبمن یه خاطره خوب دارم از شنا المپیک.سالها پیش من هر کاری میکردم شنا یاد نمیگرفتم طوری که تو یه متری هم میخواستم غرق بشم .اون وقتا ماهواره ترک خیلی طرفدار داشت تا رسید مسابقات شنا ،یادم نیست چند ساعت شد ولی کامل نگاه کردم تمام حرکات و ریز ریز ،فرداش رفتم استخر غریق نجات گفت بلد نیستی سمت عمیق نرو گفتم بلدم گفت دوچرخه بزن ببینم منم با اعتماد به نفس کامل دوچرخه زدم بعد گفت برو سمت چهار متری منم رفتم کلا ترسم ریخت و شنا یاد گرفتم
شنا واقعا لذت بخشه حتما بفرستش کلاس چون بچه ها زودتر یاد میگیرنچه خوب
انقدر توی خونه مون مسابقات شنا طرفدار پیدا کرده که پسرم میگه منو بفرستین کلاس شنا![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 1503 | |
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 234 | |
![]() |
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 262 | |
![]() |
همین الان فازت چیه؟ | زنگ تفريح | 1695 | |
![]() |
دوس داری همین الان چه خبری بشنوی؟؟؟؟؟؟؟؟ | زنگ تفريح | 167 |