همین الان فازت چیه؟

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وای یهو از اجنه و اشباح ترسیدم واویلا فضای خونه با صحبت ها ترسناک شده بود ، هوا تاریک شده بود ، دختر برادرم باهام بود ولی رفت خونه شون تو خونه تنها شدم عصری ،خیلی ترس برم داشت .. سریع در رو قفل کردم رفتم پارک کنار خونه رو صندلی نشستم ! تا چند دقیقه قلبم تند تند میزد ، الان خونه ام .. برادر کوچکترم که پدر همون دختر بردارم بود که باهام بود اومده که تنها نباشم !
مادرم و خواهر بزرگم رفتن روستا ! من نرفتم !
بسم الله الرحمن الرحیم
من تو اتاقم رو تخت دراز کشیدم ، بردارم تو پذیرایی خوابه .

آخرین ویرایش:

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
الان خیلی خوشحالم، اون زنگی که سالهاست منتظرشیم،بالاخره بهمون شد😍😍😍
همه چی داره درست میشه خداروشکر😍😍😍
توی این لحظاتی که دلم پر از احساسات خوبه،از خدا میخوام که همه‌ی شما دوستان به آرزوها و خواسته‌های قلبیتون برسین🤲❤️❤️❤️

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فاز آمارگیری .. ! دوستان ادمین سایت اهل اصفهان هست نه ؟ رشته اش مدیریت هست ! پیرجو ماله شیراز و شیمی خونده آره ؟

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اونقدر بدم میاد از آدم های حقه باز و عوضی ، اه :|

آخرین ویرایش:

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی عصبانی و ناراحتم ..بیشتر از ده ساله دارند برای خودشون زن میگیرن ، قبلش منو سوار میشن و زجرشو من میکشم ، هی منو جابجا با دیگری میگیرن ، الان 39 سالمه .. تمام زندگی مو مردا و زنا خراب کردن :( همشم از من میگیرن ! چرا ؟

eterno

کاربر ممتاز
فاز خستگی🙄
از صبح دارم گیفت نشانه‌ی آ رو برام کلاس پسرم درست میکنم که فردا ببرم مدرسه.
گیفت‌ها رو 80 درصد تموم کردم، یه چیزهایی کم آوردم باید برم بیرون بخرم تا ادامه‌ش بدم، الان هم دارم آش درست میکنم که اینم باید فردا ببرم مدرسه🤦‍♀️
دستور خانوم معلم محترمه،که برای هر نشانه علاوه بر گیفت باید یه غذا که با اون نشانه شروع میشه هم درست کنید و بیارین🙄🤦‍♀️
اینا هم کار درست کردن برای ماها🥴

eterno

کاربر ممتاز
یعنی این معلمها عذاب مادرها هستند
آخه چه کاریه
خدا روشکر این مراحل و رد کردم😁
چه ساعت ۱۲ شب‌هایی که یادشون میفناد کاردستی باید ببرن هیییی🙄
الان من به یک مشکل بر خوردم😐
آش خیلی شور شده😐😐