همین الان فازت چیه؟

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوبه ک هر کسی تا ی اندازه ای بیشعور و آشغال و نامرد باشه ، اینکه از زجر و ناراحتی دیگران آدم کیف کنه به هیچ جا نمیرسه 😑
بازی کردن با سرنوشت و زندگی دیگران افتخار نیست نهایت پستی و رذالت هست .
نمیدونم چرا بعضیا اینقدر راحت اینکارا رو میکنن
تازه خوشحالم هستن .آب از آبم تکون نمیخوره
نامردتر اون پسری ک در نهایت دلبستگی و سادگی و ناآگاهی دختره رو رها میکنه بحال خودش 😞
نمیدونن اگر اتفاقی نمی افته شاید خداوند بحال خودش رهاش کرده :| و گرنه همه چی حساب و کتاب داره !

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
انرژی ندارم اصلا نمیتونم از جام بلند بشم نمیدونم چه مرگمه
سلام به نظرم یه صدقه ای به فقیر بدین من وقتی برای عضوی خانواده ام مشکلات پی در پی یا مریضی های پشت سرهم اتفاق میفته و رفع نمیشه صدقه ی بزرگ میدم یا قربانی می کنیم و گوشتش رو کلا به افرادی که در تامین مخارج زندگی دچار مشکل هستن میدیم،نمیدونم شما اعتقاد دارین به این یا نه ولی حتما یه صدقه ی بزرگ بدین تا بهتر بشین!
شاید میخواهید ماشین مدل بالا بگیرین و هی پول پول می کنید من چشمتون کردم😄

فاز الان من از کلاس اومدم دوباره میخوام برم کلاس🥴

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به نظرم یه صدقه ای به فقیر بدین من وقتی برای عضوی خانواده ام مشکلات پی در پی یا مریضی های پشت سرهم اتفاق میفته و رفع نمیشه صدقه ی بزرگ میدم یا قربانی می کنیم و گوشتش رو کلا به افرادی که در تامین مخارج زندگی دچار مشکل هستن میدیم،نمیدونم شما اعتقاد دارین به این یا نه ولی حتما یه صدقه ی بزرگ بدین تا بهتر بشین!
شاید میخواهید ماشین مدل بالا بگیرین و هی پول پول می کنید من چشمتون کردم😄

فاز الان من از کلاس اومدم دوباره میخوام برم کلاس🥴
اتفاقا اعتقاد دارم اما پولامو خرج ساختمان کردم پول ندارم خخخخ
دارم یه کار خفن میکنم ایشالا ی بنز اخرین مدل تا چند ماه اینده میگیرم
اما مریض شدم خوب هم نمیشم

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اتفاقا اعتقاد دارم اما پولامو خرج ساختمان کردم پول ندارم خخخخ
دارم یه کار خفن میکنم ایشالا ی بنز اخرین مدل تا چند ماه اینده میگیرم
اما مریض شدم خوب هم نمیشم
دیگه خودتون نمی خواهید خوب بشین دیگه چی بگم !
براتون آرزو می کنم که وقتی به پول زیاد میرسین سالم باشین و لذتش رو ببرین حواستون به سلامتیتون باشه که مهمتر از پوله خان!

فاز الان من خستگی زیاد ولی اینطور خستگیم رو دوست دارم شکر

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حرص آدم در میاد اگه آدم بدونه کلی بلا و ناراحتی بخاطر دیگران تحمل کرده و آخرشم طرف بدون اینکه تاوانش رو پس بده داره زندگی راحت میگذرونه و عوضش حرص من درمیاد . و از اون ور کلی بدون اینکه توضیح بخودش بشنوه تهمت و توهین ... !