همین الان دلتون چی میخواد ؟

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
به به محسن خان همشهری بزرگوار، چه عجب ازین طرفها؟😁
به یاد قدیما کردیم همشهری
گاهی بد نیست به یاد قدیما بیوفتیم
اتفاقات جدید خیلی پسندیده نیست ( حداقل برای مدتی)

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اره همون.
اگه چیزی نمیخوای، الکی فرصت رو نسوزون، بگو همون چیزی که خانوم مهندس میخواد براش جور بشه😂
شاید بخوای سر به تن من نباشه اونوقت چی؟

دلم میخاد بدونم چرا خانم مهندس دشمن منه:biggrin:

من تا اطلاع ثانوی فقط پول میخوام🙄
شماره کارت و مبلغ اعلام کن

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
دلم یه دنیای پر از صلح میخواد.
صلح باید از ما مردم عادی شروع بشه تا برسه به سطح کلان. ماها خودمون هم با هم توی صلح نیستیم،همش داریم به هم زخم میزنیم، دیگه چه برسه به صاحب‌های قدرت🙄

eterno

کاربر ممتاز
دلم میخواد زود زود زود پول مهدیه جون جور بشه دیگه نگران نباشه
باور کن فکر و خیال ها داره مریضم میکنه، دو سه روزرفته بودم بابل، همه چی یادم رفته بود، امروز همینکه وارد گرگان شدم تپش قلبم دوباره شروع شد🙄🤦‍♀️

eterno

کاربر ممتاز
شماره کارت و مبلغ اعلام کن
5 تومن بده، خونه‌مون رو میزنم به نامت😁
.
من واقعا دلم میخواد ازینجا برم، با اینکه هیچ مشکلی ندارم ولی ازینکه یکساله دنبال رفتن هستم و هنوز نشده این منو داره نابود میکنه، بهم استرس و تپش قلب میده، فکرم رو ناراحت میکنه. علتش فقط این یکسال نیست، من در واقع چهار ساله که برای رفتن دارم برنامه‌ریزی میکنم، سه سال طول کشید تا شرایط رفتن مهیا بشه و الان یک ساله که شرایط درست شد ولی انگار فروش خونه طلسم شده.
گاهی فکر میکنم که یکی طلسممون کرده تا کارمون انجام نشه.
گاهی به سرم میزنه که برم پیش یه دعانویس. انقدر آدم‌های مریض با رفتارهای مریض‌گونه زیاد شده و انقدر از دعا و طلسم شنیدم که واقعا میگم نکنه یکی برامون اینکار رو کرده باشه، آدم حسود اطرافمون کم نداریم.

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
5 تومن بده، خونه‌مون رو میزنم به نامت😁
.
من واقعا دلم میخواد ازینجا برم، با اینکه هیچ مشکلی ندارم ولی ازینکه یکساله دنبال رفتن هستم و هنوز نشده این منو داره نابود میکنه، بهم استرس و تپش قلب میده، فکرم رو ناراحت میکنه. علتش فقط این یکسال نیست، من در واقع چهار ساله که برای رفتن دارم برنامه‌ریزی میکنم، سه سال طول کشید تا شرایط رفتن مهیا بشه و الان یک ساله که شرایط درست شد ولی انگار فروش خونه طلسم شده.
گاهی فکر میکنم که یکی طلسممون کرده تا کارمون انجام نشه.
گاهی به سرم میزنه که برم پیش یه دعانویس. انقدر آدم‌های مریض با رفتارهای مریض‌گونه زیاد شده و انقدر از دعا و طلسم شنیدم که واقعا میگم نکنه یکی برامون اینکار رو کرده باشه، آدم حسود اطرافمون کم نداریم.
منم همین مشکل و دارم به ملکی داریم انگار طلسم شده فروش نمیره واقعا کلافه شدم چون پولش و لازم دارم

eterno

کاربر ممتاز
منم همین مشکل و دارم به ملکی داریم انگار طلسم شده فروش نمیره واقعا کلافه شدم چون پولش و لازم دارم
من حتی شماره یه دعانویس رو هم گرفتم از یکی از دوستهام ولی جرئت زنگ زدن بهش رو ندارم. نمیتونم خودم رو راضی کنم که بهش زنگ بزنم

eterno

کاربر ممتاز
به نظرم اینکار و نکن .شاید وقتش نشده
ولی من واقعا از لحاظ روحی خسته شدم و بهم ریختم.
احساسی که در مورد خودم دارم اینه که افتادم توی یک چاله‌ی عمیق که نمیتونم ازش بیام بیرون و هی دارم کمک میخوام و تلاش میکنم برای بیرون اومدن از اون چاله ولی هیچ فایده‌ای نداره و نمیتونم ازش بیام بیرون.
من بی‌نهایت نگران خودم هستم، نگرانم که این استرس‌ها و اضطراب‌هایی که کم کم داره دائمی و هر روزه‌ میشه، برام موندگار بشه و تبدیل به یه مریضی جدی بشه. خیلی نگرانم🙄

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ولی من واقعا از لحاظ روحی خسته شدم و بهم ریختم.
احساسی که در مورد خودم دارم اینه که افتادم توی یک چاله‌ی عمیق که نمیتونم ازش بیام بیرون و هی دارم کمک میخوام و تلاش میکنم برای بیرون اومدن از اون چاله ولی هیچ فایده‌ای نداره و نمیتونم ازش بیام بیرون.
من بی‌نهایت نگران خودم هستم، نگرانم که این استرس‌ها و اضطراب‌هایی که کم کم داره دائمی و هر روزه‌ میشه، برام موندگار بشه و تبدیل به یه مریضی جدی بشه. خیلی نگرانم🙄
شاید لازمه با تراپیست صحبت کنی
تو رو خدا مراقب خودت باش عزیزم