همین الان دلتون چی میخواد ؟

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
نمیدونم میتونین درکم کنید یا نه ولی من واقعا این چند ماهه استرس زیادی رو دارم تحمل میکنم که روز به روز داره بیشتر میشه. علاوه بر تپش قلب و دلشوره و اضطراب یهویی که نتیجه ی فکر و خیال های این چند ماهه ست، جدیدا سر درد هم بهش اضافه شده و من نگرانم که این علائم بعد از تموم شدن این جریانات هم روی من بمونه.
واقعا از ته دلم میخوام که این استرس ها تموم بشه و کار ما ختم به خیر بشه و این جابه جایی زودتر اتفاق بیفته، واقعا دیگه خسته شدم.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چی شدهمگه؟
نمیدونم میتونین درکم کنید یا نه ولی من واقعا این چند ماهه استرس زیادی رو دارم تحمل میکنم که روز به روز داره بیشتر میشه. علاوه بر تپش قلب و دلشوره و اضطراب یهویی که نتیجه ی فکر و خیال های این چند ماهه ست، جدیدا سر درد هم بهش اضافه شده و من نگرانم که این علائم بعد از تموم شدن این جریانات هم روی من بمونه.
واقعا از ته دلم میخوام که این استرس ها تموم بشه و کار ما ختم به خیر بشه و این جابه جایی زودتر اتفاق بیفته، واقعا دیگه خسته شدم.

eterno

کاربر ممتاز
ما بخاطر شغل جدیدمون، میخوایم از شهری که هستیم بریم یه شهر دیگه، و خونه مون رو گذاشتیم برای فروش تا اونجا خونه بخریم ولی کلا مشتری قحطی شده، باورتون نمیشه که مشاور املاک های اطرافمون یکی یکی دارن جمع میکنند و میرن، قسم میخورن کلا یکسال گذشته دو تا معامله انجام ندادن، معاملاتی هم اگه بوده در حد یکی دو میلیارد بوده فقط😐
و متاسفانه تمام این سر و کله زدن ها با خودم تنهاست🙄
سر همین فکر و خیال ها گاهی میزنه به سرم و انقدر استرس و تپش قلب میگیرم که تا گریه نکنم آروم نمیشم😐
کلا فکر کنن که دارم خل میشم😐🤦‍♀️

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ما بخاطر شغل جدیدمون، میخوایم از شهری که هستیم بریم یه شهر دیگه، و خونه مون رو گذاشتیم برای فروش تا اونجا خونه بخریم ولی کلا مشتری قحطی شده، باورتون نمیشه که مشاور املاک های اطرافمون یکی یکی دارن جمع میکنند و میرن، قسم میخورن کلا یکسال گذشته دو تا معامله انجام ندادن، معاملاتی هم اگه بوده در حد یکی دو میلیارد بوده فقط😐
و متاسفانه تمام این سر و کله زدن ها با خودم تنهاست🙄
سر همین فکر و خیال ها گاهی میزنه به سرم و انقدر استرس و تپش قلب میگیرم که تا گریه نکنم آروم نمیشم😐
کلا فکر کنن که دارم خل میشم😐🤦‍♀️
ببخشید این نظر خودمه شاید کمک بشه میتونید خونه رو رهن بدید و شهر جدید با همون مبلغ خونه رهن کنید .چون فعلا خرید و فروش خونه راکد تا سر فرصت با قیمت خوب فروش بره

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حال یکیو بتونم بگیرم. نمیشه ک همش حال من گرفته بشه یا حرص من درآد

eterno

کاربر ممتاز
ببخشید این نظر خودمه شاید کمک بشه میتونید خونه رو رهن بدید و شهر جدید با همون مبلغ خونه رهن کنید .چون فعلا خرید و فروش خونه راکد تا سر فرصت با قیمت خوب فروش بره
چرا به اینم فکر کردیم ولی واقعا دلم نمیخواد که خونه م رو دست مستاجر بدم، ترجیح میدم یه مدت رفت و آمد کنیم ولی خونه م رو مستاجر داغون نکنه.

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دیشب یه خواب دیدم، خیلی خوب بود، دوست دارم همین روزها اون اتفاق بیفته.
حتما خواب دیدی که خونتون فروخته شده و یه خونه هم خریدید
انشاله اتفاق بیفته

دلم میخاد خونشونو خوب بخرن تا یه شیرینی به ما بده

eterno

کاربر ممتاز
حتما خواب دیدی که خونتون فروخته شده و یه خونه هم خریدید
انشاله اتفاق بیفته

دلم میخاد خونشونو خوب بخرن تا یه شیرینی به ما بده
آرهههههههه😂😂😂😂
خواب دیدم یکی اومده خونه رو دیده و به زور میگه همین الان قولنامه بنویسیم، دسته چک در اورده بود و میگفت بگو چقدر بنویسم، حالا من هی اصرار که حالا بزار غروب یه قرار میزارم که پدرم هم باشه و خودتون با هم قول و قرار بزارین، اون میگه نه، دسته چک رو گذاشته بود روی میز و میگفت فقط بگو چقدر بنویسم، منم دیگه تسلیم شدم و قیمت رو گفتم و گفتم تا از اینجا بریم دو ماه فرصت بدین خوبه😁😁😁صبح که بیدار شدم یه انرژی مضاعف عجیبی داشتم😂😂😂

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دلم یه بیکاری میخواد انقد زیاد که بتونم کل کتابایی که لیست کردمو بخونم؛ ولی کنکور عملی هست و نمیتونم این کارو بکنم
سلام
کنکورتون که به طبع باید تموم شده باشه کنکور عملی یعنی چی؟
دلم بستنی فالوده میخواد

eterno

کاربر ممتاز
سلام
دلم بستنی فالوده میخواد
فکر میکنم چون کنکور هنر شرکت کرده، آزمون عملی هم دارن

nakhasteh

کاربر بیش فعال
سلام
دلم بستنی فالوده میخواد
سلام وقت بخیر
بله کنکور تموم شد ولی یه سری رشته مثل تربیت بدنی و رشته های هنری جدا از کنکور کتبی کنکور عملی هم دارن ضریبشم زیاده

دلم میخواد اون کتابه رو بخرم ولی میترسم طراحی صنعتی قبول نشم بعدش الکی هزینه کرده باشم
دلم میخواد بخوابم
روزهارو قاطی کردم فکر میکردم دوشنبه س
دلم میخواد تصمیم های درستی بگیریم ولی همه تصمیماتم اشتباهن

eterno

کاربر ممتاز
سلام وقت بخیر
بله کنکور تموم شد ولی یه سری رشته مثل تربیت بدنی و رشته های هنری جدا از کنکور کتبی کنکور عملی هم دارن ضریبشم زیاده

دلم میخواد اون کتابه رو بخرم ولی میترسم طراحی صنعتی قبول نشم بعدش الکی هزینه کرده باشم
دلم میخواد بخوابم
روزهارو قاطی کردم فکر میکردم دوشنبه س
دلم میخواد تصمیم های درستی بگیریم ولی همه تصمیماتم اشتباهن
دختر یکی از همسایه های پدر و مادرم هم امسال کنکور داشت، هفته ی قبل که کارت های ورود به جلسه صادر شد، میبینه که برای اون صادر نشد، میره پیگیری میکنه و میبینه که موقع ثبت نام اشتباه کردن و اصلا ثبت نامش رو نهایی نکردن😐😐😐
دختره داشت خودش رو میکشت و همه ی خانواده چهارچشمی مراقبش هستن که یه وقت خودکشی نکنه، خونه شون قیامتی شده بود😐😐😐
منظورم از گفتن این حرفها این بود، ببین که اطراف چه اتفاق های عجیبی میفته و مردم دچار چه مشکلاتی هستند.
حالا که خداروشکر همه ی برنامه هات طبق روال داره پیش میره، پس سعی کن که آرامشت رو حفظ کنی و با فکر و ذهن باز بقیه ی مسیر رو هم طی کنی❤️🌺