مگه شوهرتون همراهتون (خونه) نیست؟؟؟؟دلم میخواد فردا شوهرم بهم زنگ بزنه و بگه بالاخره اون چیزی که الان 10 ماهه منتظرشیم اومد.
خیلی طول کشید، برای همه نهایت 4،5 ماه طول میکشه، برای ما دو برابرش![]()
چرا هست. منظورم از محل کارش بود که بهم زنگ بزنه، چون یه زنگی اول باید به اون بشه و بعدش اون به من خبر بده.مگه شوهرتون همراهتون (خونه) نیست؟؟؟؟
دلم میخواد خانم مهندس یا خانم معلم یا یکی دیگه از دوستان ثواب ببره
من همیشه خوبی را برای دوستان میخام ، هیچ وقت برای خودم چیزی نمیخامچرا هست. منظورم از محل کارش بود که بهم زنگ بزنه، چون یه زنگی اول باید به اون بشه و بعدش اون به من خبر بده.
.
دلم میخواد بدونم علیرضا که انقدر دنبال ثواب برای دیگرانه، خودش هم اهل ثواب بردن هست؟![]()
من در این مورد حرفی نزدم ، هر کسی برای رسیدن به اهدافش ممکنه سالها طول بکشه تا برسهدارم کامنت های این تاپیک رو میخوندم، عجیبه که خواسته ی من توی سال 2021، رو من هنوز بهش نرسیدم و همچنان منتظر رسیدنش هستم،اولین خواسته ی زندگیمه.
جالبه که خواسته ی سال 2021 من، فرایندش از سال 2020 شروع شده. ذره ذره جون ما رو گرفته و رفته جلو و الان هنوز مرحله آخرش مونده.
یعنی من 5 سال منتظر به سرانجام رسیدن این کار هستم.
کجاست اون علیرضا که بهم میگه صبرت کمه. تازه دعوت شدن هم میخوای؟!!!
حالا صبر من کمه؟
صبور تر از خودم توی اطرافم آدم نمیشناسم![]()
نیت کن یه تومنشو بدی به من ، سریعا میاد10 میلیاردی که قرار بود امروز بیاد توی حسابم،هنوز نیومده، همچنان منتظرم تا بیاد![]()
یه میلیارد؟ زیاده، واقعا احتیاج دارم بهش وگرنه قابلت رو نداشته.نیت کن یه تومنشو بدی به من ، سریعا میاد
دلم خوبی و محبت میخاد
فک کنم اصلیتت اصفهانیه بعدا رفتی شمال ، بهت هم نگفتن و خودتم نمیدونی که اصفهانی هستییه میلیارد؟ زیاده، واقعا احتیاج دارم بهش وگرنه قابلت رو نداشته.
ولی 50 میلیون رو حاضرم بهت بدم
.
همچنان منتظر ده میلیارد هستم.
یاد یه خاطر افتادمفک کنم اصلیتت اصفهانیه بعدا رفتی شمال ، بهت هم نگفتن و خودتم نمیدونی که اصفهانی هستی
دلم هوای بارونی میخاااااااااااااااد
همین الان از خدا میخوام که هیچ پدر و مادری رو با مریضی بچه هاش امتحان نکنه
نامدار کوچولو هم حالش خیلی زود خوبه خوب بشه![]()
مهدیه جان، آیدا جان خیلی ممنون بابت محبتتونمنم از خدا خبر سلامتی نامدار کوچولو رو میخوام![]()
خداروشکرمهدیه جان، آیدا جان خیلی ممنون بابت محبتتون
شکر خدا یک هفته ایه حالش خیلی بهتره
دلم میخواد خدا دل همه ی پدر مادر ها رو بابت سلامتی و شادی بچه هاشون، مطمئن و آروم کنه.
خدارو شکر عزیزممهدیه جان، آیدا جان خیلی ممنون بابت محبتتون
شکر خدا یک هفته ایه حالش خیلی بهتره
دلم میخواد خدا دل همه ی پدر مادر ها رو بابت سلامتی و شادی بچه هاشون، مطمئن و آروم کنه.
روزه خواری؟؟؟؟ تو روز روشنالان دلم یه هندونه قرمز شیرین میخواد
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 187 | |
![]() |
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 1766 | |
![]() |
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 204 | |
![]() |
همین الان فازت چیه؟ | زنگ تفريح | 1383 | |
![]() |
دوس داری همین الان چه خبری بشنوی؟؟؟؟؟؟؟؟ | زنگ تفريح | 160 |