دوستی که باهاش راحت نباشی دوست نیستدوست قدیمی که بخاطر رودربایستی ها نتونی براش درد های دلت رو بگی چه فایده ای داره.
من دلم یه دوستیه بدون هیچ رودربایستی و غل و غش میخواد، یه دوستیه یک رنگ، که واقعا ندارم.
مهمون رودربایستی داره
دوستی که باهاش راحت نباشی دوست نیستدوست قدیمی که بخاطر رودربایستی ها نتونی براش درد های دلت رو بگی چه فایده ای داره.
من دلم یه دوستیه بدون هیچ رودربایستی و غل و غش میخواد، یه دوستیه یک رنگ، که واقعا ندارم.
اوهوم درستهدوستی که باهاش راحت نباشی دوست نیست
مهمون رودربایستی داره
یه پیشنهاد دارم برات، برو توی گروه هایی که آخر هفته ها میرن طبیعت گردی عضو بشو، برای تغییر روحیه و پیدا کردن دوست های جدید خیلی خوبه.خیلی تنها شدم دلم ی همزبون میخواد
همسرت سال قبل فوت شد؟کاش میشد یکسال به قبل برمیگشتم
نه هفت ماه فوت شدههمسرت سال قبل فوت شد؟
من فکر کردم چند سال از این جریان میگذره، پس خیلی تازه ست، خدا رحمتش کنه، حتما روزهای سختی رو داری میگذرونی، امیدوارم خدا صبر پذیرش این اتفاق رو هم بهتون بدهنه هفت ماه فوت شده
ممنون عزیزم واقعا روزهای سختیهمن فکر کردم چند سال از این جریان میگذره، پس خیلی تازه ست، خدا رحمتش کنه، حتما روزهای سختی رو داری میگذرونی، امیدوارم خدا صبر پذیرش این اتفاق رو هم بهتون بده![]()
آهایه پیشنهاد دارم برات، برو توی گروه هایی که آخر هفته ها میرن طبیعت گردی عضو بشو، برای تغییر روحیه و پیدا کردن دوست های جدید خیلی خوبه.
حالا تو که هنوز خیلی فرصت برای ازدواج داری و حتما یک روزی هم همسر بودن و هم مادر بودن رو تجربه میکنی. ولی در کل به دخترهای مجرد بالای 35 سال اجازه حضانت بچه رو میدن. تو که خودت شغل و درآمد داری، اگه روزی ازدواج هم نکردی، خوب چرا بچه نیاری؟ اگه همسر بودن رو تجربه نکردی، چرا مادر بودن رو تجربه نکنی؟چقدر دلم میخواست و میخواد یه بچه میداشتم.
آره خب اینجوری میتونه باشهحالا تو که هنوز خیلی فرصت برای ازدواج داری و حتما یک روزی هم همسر بودن و هم مادر بودن رو تجربه میکنی. ولی در کل به دخترهای مجرد بالای 35 سال اجازه حضانت بچه رو میدن. تو که خودت شغل و درآمد داری، اگه روزی ازدواج هم نکردی، خوب چرا بچه نیاری؟ اگه همسر بودن رو تجربه نکردی، چرا مادر بودن رو تجربه نکنی؟
ولی به نظر من، با چیزی که توی اطرافم میبینم اصلا دیر نیست.آره خب اینجوری میتونه باشه
ولی برا ازدواج حس میکنم دیگه خیلی دیر شده ۳۷ سالمه، بعدشم تجریه واقعی ی چیز دیگس!
ولی به نظر من، با چیزی که توی اطرافم میبینم اصلا دیر نیست.
نگران نباش من ۳۹ سالمهآره خب اینجوری میتونه باشه
ولی برا ازدواج حس میکنم دیگه خیلی دیر شده ۳۷ سالمه، بعدشم تجریه واقعی ی چیز دیگس!
عه شمام مجردی ؟نگران نباش من ۳۹ سالمههنوز ۱۳ سال وقت داری
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 231 | |
![]() |
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 2085 | |
![]() |
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 252 | |
![]() |
همین الان فازت چیه؟ | زنگ تفريح | 1629 | |
![]() |