واسه lilium.y
Ava
واقعا دوستای خوب و انسانهای شریف و درستی هستند

Ava
واقعا دوستای خوب و انسانهای شریف و درستی هستند

منم دلم تنگ شده
برای اون باشگاه مهندسان با فضای خفقان دوره ی پیرجو که مثل استالین هرکسی رو میخواست اخراج میکرد و اجازه ی نفس کشیدن به هیچکس نمیداد اما خودش 3 تا اکانت فِیک داشت .
برای " کافر خداپرست" و " سجاد پوررحیمی" اون مدیرای ارشد باشگاه که مرد بودن و مردمی بودن و زیر پاشونو یک شبه خالی کردند
برای " اسی " و " کارو" گه به جرم اینکه در برابر خودکامگی ها سکوت نکردند مُهر اخراجی موقت برروی اسمشون خورد و هیچوقت این " موقت " به پایان نرسید.
برای همه ی مدیر تالارهایی که به دلیل انقادهای سازنده از دم تیغ گذشتند و برای همیشه رفتند ...
و امروز باشگاهی که در بهترین حالت ممکن اعضای آنلاینش 5-6 نفر هستند و اَدمین که زمانی با ملکه انگلیس هم فالوده نمیخورد میاد با اعضای تازه وارد جوک تعریف میکنه تا شاید چند نفر عضو جدید بگیره و بازهم داستان گرفتن تبلیغات و کسب درآمد از سادگی دانشجویان ...
و این داستان بی انتها ادامه دارد ...
اینکه جواب من هیچ کدومه یعنی خیلی بی عاطفه م؟![]()
نمیدونم، چند روز پیش داشتم یه سری پیامهای خصوصیم رو میخوندم، موضوعاتی برام چالش بود که الان اصلا یادم نمیاد که چی بودن، به نظرم هرچیزی اقتضای همون زمان خودشه!شاید خوش ب حالت شده از کجا معلوم ^~^
Me too
خداواسه خیلیاشون
اونهامنم دلم تنگ شده
برای اون باشگاه مهندسان با فضای خفقان دوره ی پیرجو که مثل استالین هرکسی رو میخواست اخراج میکرد و اجازه ی نفس کشیدن به هیچکس نمیداد اما خودش 3 تا اکانت فِیک داشت .
برای " کافر خداپرست" و " سجاد پوررحیمی" اون مدیرای ارشد باشگاه که مرد بودن و مردمی بودن و زیر پاشونو یک شبه خالی کردند
برای " اسی " و " کارو" گه به جرم اینکه در برابر خودکامگی ها سکوت نکردند مُهر اخراجی موقت برروی اسمشون خورد و هیچوقت این " موقت " به پایان نرسید.
برای همه ی مدیر تالارهایی که به دلیل انقادهای سازنده از دم تیغ گذشتند و برای همیشه رفتند ...
و امروز باشگاهی که در بهترین حالت ممکن اعضای آنلاینش 5-6 نفر هستند و اَدمین که زمانی با ملکه انگلیس هم فالوده نمیخورد میاد با اعضای تازه وارد جوک تعریف میکنه تا شاید چند نفر عضو جدید بگیره و بازهم داستان گرفتن تبلیغات و کسب درآمد از سادگی دانشجویان ...
و این داستان بی انتها ادامه دارد ...
من تو باشگاه تنهایی کار میکنمبیاید بگید
همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهیتون تنگ شده؟؟؟
خب چرا میخندی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 1266 | |
![]() |
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 2017 | |
![]() |
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 252 | |
![]() |
همین الان فازت چیه؟ | زنگ تفريح | 1564 | |
![]() |